2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
والا علائم متغیری داشتم. هفته اول سینه درد و کمر درد شب سوم لکه بینی، دوباره چند روز اوکی بودم باز ش ...

مبارکت باشه عزیزم

وای بیبی منفی میشه !!!!! منو بگو میخوام از روز ۵ شروع کنم به زدنش🤪😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی عزیزم پس صدر صد مثبتی انشاالله.فردا آزمایش میدی دیگه ؟ من یدونه شیاف دارم شبا سینه درد د ...

عزیزم من دل‌درد دارم 🥺 نگرانم الان چرا باید دل‌درد بشم؟

منظورم درد تخمدانه

روز ۱۲ سیکل قائدگی هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

والا علائم متغیری داشتم. هفته اول سینه درد و کمر درد شب سوم لکه بینی، دوباره چند روز اوکی بودم باز ش ...

عزیزم الهی بسلامتی سر 9ماه بغل بگیریش 

منم امروز 14انتقالم تا روز ده دردای پری داشتم شدید

آز هفته ی دوم سینه درد الان سینه درد دارم نه شدید ولی درد پریود نه

دعاکن منم مثبت شم 

دوستای قشنگم ممنون از تک تکتون من آزمایش دادم ب لطف خدای الرحمن راحمین دو برابر شده بود❣️ ببخشید ...

الهییییی هزاران بااااار شکر😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍

وای تو رو خدا نگو عزیزم. ب خدا برا من تموم شد رفت، شمام از فکرتون دربیارین وقت شادیه ها😍🤗🥰🤩🤩🤩

ان شاالله فردا هم شادی دوبرابری داریم با جواب آترین و نهال 🤩🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من یکم دارو تقویت تخمدان دارم عزیزم دیگه لازمش ندارم خونتون کجاست؟ تهرانید؟ با اسنپ بفرستم واست؟ ب ...

ممنون عزیزم نه تهران نیستم 

اسمش رو بگید ممنون میشم 

خیلی ممنونم از محبتتون

الهییییی هزاران بااااار شکر😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍 وای تو رو خدا نگو عزیزم. ب خدا برا من ...

سلام خاله جون خوبی عزیز دلم

میدونستی بااین صبرت شدی برام استوره انشالله که آرامش به دل و زندگیت سرازیر باشه همیشه

عشق منی😘😘😘😘

مواظب خوبی هات باش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون نسای عزیزم❣️ ان شاءالله شنبه خبر خوب از خودت بهمون بدی🤲🏻 بتای اول ۲۵۰ بتای دوم ۹۰۰

سلام دوست جانم به سلامتی انشااله 

دوران قشنگی رو بگذرونی به حق فاطمه زهرا

دوستم یک سوال 

من امروز روز ۱۹ سیکل قبل از انتقالمه که شنبه میرم خراش و پریود بشم داروهام شروع میشه ،امروز اومدم فیزیوتراپی بپرسم که گفت وقتت کمه امروز شروع کن

امروز تا موقع پریودیم قرار شد هرروز برم بعد پریودی هم چندروز وقت دارم تا انتقال کلا ۱۰ جلسه گفت بیا 

به نظرت زمان شروعم خوبه و فاصله مابینش بخاطر پریودی طوری نیست؟؟و اینکه تا روز انتقال بیام مشکل ساز نیس که؟

ممنون عزیزم نه تهران نیستم  اسمش رو بگید ممنون میشم  خیلی ممنونم از محبتتون

خب کجایی با پست برات بفرستم 

لازمم نیست چند بار تاپیک فرستادم که اگه کسی لازم داشته باشه براش بفرستم کسی چیزی نگفت

اسمشو باید برم خونه برات می‌فرستم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهییییی هزاران بااااار شکر😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍 وای تو رو خدا نگو عزیزم. ب خدا برا من ...

الهی قربونت برم

خیلی حالمون گرفته شد

الهی خدا هرچه زوتر معجزه شو بزاره بغلت فاطمه جان 

سلام خاله جون خوبی عزیز دلم میدونستی بااین صبرت شدی برام استوره انشالله که آرامش به دل و زندگیت سرا ...

سلام عزیز دلم😘😘😍 شکر خدا 😘❤️

واااااای یکی بیاد منو بگیره😂 من جنبه تعریف ندارما گفته باشم😎😎🤪😂🤪

وضعیتت بهتر شد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@poweroflove    

و اینکه من یکجا پرسیدم فقط گفت میری توی یک تونل که روی قسمت رحم و شکم قرار گرفته امواج داره با اون فقط انجام میدیم بدون دخالت انسان بود

این که الان اومدم گفت دوتا دستگاه روی رحم قرار میدیم کارشو انجام میده و بعدم ماساژ داره 

شما چجوری بود براتون؟