2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
عزیزم دیدم نوشتی تیروئید داری، من تیروئید کم کار داشتم، خواستم بهت بگم که داروهای انتقال به شدت روی ...

هورمون رشد که واسه تخمک کشی میخوریم به شدت اثر داره منم از ۱ رفتم رو ۵ 

خودشونم نیم دونستن چرا ولی من تو عوارض هورمون رشد خوندم که اثر داره رو تیرویید

یعنی امپول هم بزنی ازاد نمیشه ؟ متفورمین هم میخوردم  الان دکتر فمی بست داد و گلای وانس چند رو ...

فک نکنم با آمپولم آزاد شده باشن چون اصلا ترشح تخمک گذاری ندارم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونی برای تقویت اسپرم و تخمک چیکار باید کرد ؟  عصری می خوام برم عطاری  بعدم برم کیوت ...

راستش نه عزیزم

درسته چندساله تو این راه هستم ولی اطلاعاتم صفره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یعنی امپول هم بزنی ازاد نمیشه ؟ متفورمین هم میخوردم  الان دکتر فمی بست داد و گلای وانس چند رو ...

فک کنم تداخل داشته باشن با دارو شیمیایی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم دیدم نوشتی تیروئید داری، من تیروئید کم کار داشتم، خواستم بهت بگم که داروهای انتقال به شدت روی ...

مرسی که اطلاع دادی عزیز دلم😍

فردا میرم برای پی ار پی

حتما یه ویزیت پیش غدد هم میشم

چون انتقالم دومه

منم هفته ی پیش آزمایش تیروئید دادم ۶۰۰ دهم بود

یه همچین چیزی...

زیر یک بود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم منم تیروئید دارم  انتقالمم ک منفی شد دوباره برم دکتر غدد ینی...

فقط قبل انتقال یبار رفتم گفت چون میخای بهردارشی پنج شنبه جمعه  روزی دوتا قرص بخور روزای دیگه ی دونه 

دیگه نرفتم 

بچه ها من کیست نابوتین دارم میشه کاری کرد برطرف بشه؟

کیست نابوتین اصلا چیز مهمی نبست ونیاز به اقدام و کار خاصی نداره 

در مورد فرتیل سی ام هم کلا کپسولش بوی بدی میده بخار استیل سیستئین داخل کپسول هست 

یعنی چی دادی مرکز برات نوشت🥺  من فردا میرم مرکز ولی دکترم ویزیت نمیکنه روز های فرد برم به کی ...

ما تو مرکزمون یه ماما مهر دکترا دستشه و نسخه ها رو مینویسه. بهشون گفتم میخوام این آمپول رو بزنم برام نسخه اش رو نوشت. قبل تزریق هم با دکتر هماهنگ کرد.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سرم ای وی ای جی از کجا گرفتی عزیزم ؟

اول هلال احمر رفتم.گفت ایرانیشودارمبعد ب منشی گفتم خارجیش بهتره یا ایرانی.گفت نمیدونم..

اخرسری ک خواستم برم.گفت دنبال خارجیش بگرد 

رفتیم بیمارستان بشون گفتیم زنگ بزنید بدکتر بگین ایرانی فلان دوزشو هست گفت فقط فقط۵ بگیرین.

ما هم رفتیم معاونت غذا ودارو.کفتن باید اسمتونو بنویسیم تونوبت..

دیگه زدیم بیرون.

اخرسری از معاونت دارو بمون زنگ زدن ک برید فلان داروخونه بکین از طرف اقای فلانی هستیم.

و رفتیم پیدا شد..اهوازم من..ولی خیلی اذیت شدیم ک دنبالش گشتیم 

ازادشون ۳۲ میلیونی میشدولی بیمه تایید کرد نزدیک ۵۰۰ هزار شدن