2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
يكبار كه تاثيري نداره بنظرمن من ١٤ روز هر دو سري مامانم پيشم بود  توش رب نميزدم  هويج & ...

عزیزم گفتی که آلوو میخوردی بعد آلو تا چه حد مصرفش خوبه چون ویتامین آ زیاد داره برا همون من تو انتقال قبلیم خیلی خوردم باعث میشد یبس نشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون همين جا مياد؟ ببخشيد من اصلا بلد نيستم

اره گلم براش اون زنگوله بالاقرمزمیشه پست وپیام رامیبینه جواب میده

بازم اگه خواستی مثل من اسمشو به همون شکل تایپ کن مستقیم پیامتونومیبینه

فقط اول اسمش@اینوتایپ کن اسمش آبی بشه میبینه

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خوووووبي؟ تو چه مرحله اي😊؟ ماهم خوووووبيم پسرم ديرو٤ ماهش شد خداروشكر خوبن دست بوسن خال ...

ای جونم از طرف من روی ماهشونو ببوس من فعلا درگیر هیسترو هستم نمی‌دونم دکتر دارم انتخاب میکنم برا هیسترو باهاش مشاوره داشته باشم برا خاطر میوم هام توکل بخدا منم آخرین بسته جنینم هستش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای آلوهم نخوریم چی بخوریم🥴

ن من زیاد خوردم جونم اتفاقی نیافتاده اتفاقا مثبت هم شدم می‌خوام میزان مصرفشو بدونم

اتفاقا کارخوبی میکردید منم سوپمو همین شکلی باید درست کنم خدامادرتونوبراتون حفظ کنه🙏🙏🙏🌺🌺🌺 من ...

عزيزم خيلي سخته😞ان شالله اينسري همه چي عالي پيش بره براتون

ولي كلا استرس تو بچه دوم بمراتب كمتره من سري دوم مامانم رو بيشتر بهواي كاراي پسراولم  گفتم بياد اگر دخترتون بزرگن تنهاايي  بدون كمك هم ميشه😊نه گلم ازين شركتيااا البته سادشووو ميخريد همسرم

خوبه كه بچه دوست دارن بيشتر كمكتون و همراهيتون ميكنن تو اين پروسه

دوستان مهربونم دیشب وامشب زیارت آل یاسین وذکر یونسیه ۱۰۰۰صلوات به نیت ۱۴معصوم دعای یستشیر خوندم برای ...

قربون دل مهربونت عزیزم انشاءالله همگی حاجت روا بشیم شما هم نی نی های خوشکلت بسلامتی بغل بگیری

خدایا شکرت
عزیزم گفتی که آلوو میخوردی بعد آلو تا چه حد مصرفش خوبه چون ویتامین آ زیاد داره برا همون من تو انتقال ...

عه خداروشكر اين يمورد رو نميدونستم وگرنه همونم نميخوردم😂

نميدونم جندتا ميريختن مادرم ولي يه بشقاب خورشت خوريااا تواونا  ميخوردم تو هر وعده، فك كنم دوسه تايي داشت الو

عزيزم خيلي سخته😞ان شالله اينسري همه چي عالي پيش بره براتون ولي كلا استرس تو بچه دوم بمراتب كم ...

ممنون عزیزدلم😘😘😘😘

بله همسرم کمک میکنه خداییش 

دخترم بزرگه ولی تاحالا بهش نگفتم

میگه چراهی میری دکتر

یه بارمیگم کلیم سنگ داره

یه بارمیگم تیروییدم رفته بالا

یه بارمیگم کیست دارم

میگم فکرش مشغول نشه موقع درس

🌺🌺🌺🌺

پس شیرسویاروآماده هم بخریم خوبه من میترسیدم موادنگهدارندش بدباشه برامثبت شدن

خدایابه امیدخودت🌺
ای جونم از طرف من روی ماهشونو ببوس من فعلا درگیر هیسترو هستم نمی‌دونم دکتر دارم انتخاب میکنم برا هیس ...

عزيزم ان شالله همه چي عاااالي و بهترين شكل ممكن بيش ميره و ختم ميشه به دوتااااااا فرشته سالم و صالح🥰🥰🥰

عه خداروشكر اين يمورد رو نميدونستم وگرنه همونم نميخوردم😂 نميدونم جندتا ميريختن مادرم ولي يه ب ...

ممنون جونم که جواب دادی 😘😘

عزيزم ان شالله همه چي عاااالي و بهترين شكل ممكن بيش ميره و ختم ميشه به دوتااااااا فرشته سالم و صالح...

انشاالله انشاالله انشاالله ممنون از دعای قشنگت قشنگم

دوستان مهربونم دیشب وامشب زیارت آل یاسین وذکر یونسیه ۱۰۰۰صلوات به نیت ۱۴معصوم دعای یستشیر خوندم برای ...

دوستان

آترین جون پنج شنبه آزمایش دارن

بیاین برامثبت شدنشون نادعلی بخونیم

هرکسی به هرتعدادکه میتونه تاپنج شنبه صبح

من ۵تا🌺🌺🌺🌺🤚

خدایابه امیدخودت🌺