2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ای چه حرفیه فدات شم. انشالله به همین شب عزیز خدا دل هممون رو شاد کنه به زودی. خدا رو شکر که خ ...

سلام عزیزم خوشحال شدم دیدمت جونم خوبی که 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خداحفظتون کنه🌺🌺🌺 ممنون که تایپ کردید اسکرین گرفتم یادداشت کنم منم تیرویید دارم به نظرتون یکبار ...

يكبار كه تاثيري نداره بنظرمن

من ١٤ روز هر دو سري مامانم پيشم بود 

توش رب نميزدم 

هويج  وعدس ميگفتم نريز( بچه ها مسخرم ميكردن كه با يذره هريج هيچيت نميشه 😂)

فقط سيب زميني و الوووو و ماهيچه و رشته فرنگي بود باروغن زيتون ميخوردم كه يبس نشم

سبزي رو يادم نمياد ميريختم ياااا نه باورت ميشه ميكفتم جعفري قاعده اوره نريزم بهتره كلا خيلي داغون بودم تجربه منو استفاده نكني بهتره😂

نميدونم بخاطر سردي و گرمي و طبع ميوه هاااا بود كه نميخوردم يا نفخشوووون درست يادم نمياااد☹️

از كاربر محلا٢٠ آستاره محافظ نيلو٦٨ نغمه٩٩ مامان محمد آلا هاني جون داداشم گندمي هيوا فوال ...

سلاک عزیزم خوبی فسقلیات خوبن چه خبرا چیکارا میکنی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
يكبار كه تاثيري نداره بنظرمن من ١٤ روز هر دو سري مامانم پيشم بود  توش رب نميزدم  هويج & ...

اتفاقا کارخوبی میکردید

منم سوپمو همین شکلی باید درست کنم

خدامادرتونوبراتون حفظ کنه🙏🙏🙏🌺🌺🌺

من به خانوادم نگفتم

حتی سقط کردم به هیشکی نگفتم

فقط همسرم

تنهایی دردمیکشیدم توخونه😭😭😭

الانم که سه ساله دنبال درمانم همه فکرمیکنن بچه نمیخوام

یه دختردارم خداروشکر

اماهمسرم بچه خیلی دوست داره

ازدکترودارو بیمارستان دیگه بدم میاد

توکل به خدا

خدابه همه نی نیای نازبده به منم تواونا🙏🙏🙏

شیرسویاروخودتون درست می کردید یاحاضری میخریدین؟

خدایابه امیدخودت🌺
يكبار كه تاثيري نداره بنظرمن من ١٤ روز هر دو سري مامانم پيشم بود  توش رب نميزدم  هويج & ...

گلم دکترتون کی بود؟

سرویس فرنگی میرفتید یاایرانی؟

من ازفرنگی بدم میاد ۹ساله نصب کردیم یکباراستفاده نکردم😖

خدایابه امیدخودت🌺
عاره عزيزم مثبت شدم فداتوووون بشم ان شالله خدا دامن همرووو سبز كنه من كه استراحت مطلق بودم اون١٤ ...

عزیزم مربای به و خودتون درست کردین شکر هم زده بودین دیگه مضر نیست من می‌خوام درست کنم بعد رب مضر نیست یکییم پیاز چی اونو چقد می‌زدین تخم مرغ آبپز چطو 

سلام گلم خوووووبي؟ تو چه مرحله اي😊؟ ماهم خوووووبيم پسرم ديرو٤ ماهش شد خداروشكر خوبن دست بوسن خال ...

خدابراتون حفظشون کنه

دومی روتعیین جنسیت کردین؟

توروخداحلال کن هی سوال کردم

تودنیای حقیقی که نمیتونم ازکسی بپرسم ،خواهرم پزشکه ولی تاحالا نگفتم دنبال درمانم چون میدونم ازنازاییم ناراحت نمیشه و...

تودنیای مجازی فقط راحتمو....

خدایابه امیدخودت🌺