2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا برنامه ریزی کرده بودم دیروز که بقیه خانما گفتن غذای مونده نخور منصرف شدم اما الان یادم اومد منم ...

دیگه زیاد هم به خودت فشار نیار عزیزم. نهایتش بیرون چیزی میخره میاره همسرت.‌قبل انتقال صخامت حسابی بالا میره و فشار اوردن ممکنه دور از جون باعث لک بینی بشه

میگم حمام هم برم امروز ؟  یکی از بچه ها یه کاغذی داشت نوشته بود یک روز بعد از prpحمام نرید&nbs ...

از دستت خون گرفتن؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان.ممنون میشم جواب منم بدید.امروز ۱۱ روز میشه که تاخیر دارم.انروز یه بی بی چک زدم.همون لحظه ...

انشالله مثبتی😍

ولی یکی دیگه بزن مطمئن بشی 

آزمایش بدی که بهتره

ادرار زیاد ریختی پخش شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها خیلی دلم شور مفی شدن میزنه اصلأ حالم خوب نیست خیلی استرس دارم خدایا خودت کمک کن خدایا بسته د ...

عزیزم درکت میکنم.‌انشاالله ۵شنبه آزمایشته؟ خوب دوام اوردی بیبی چک استفاده نکردی.‌به امید خدا که دیگه اخراشه و ۸ماه دیگه اونقدر سرت شلوغ میشه که اونوقتم تایمی برای غذا خوردن نداری🥰

وای گل سرشو  اره قویه خوب میشی عزیزم

🤪🤪

هفته ی پیش با اون یکی گلسرم رفتم مرکز

تا رفتم تو اتاق انصاری گفت وایییی گیرشو😁 خر ذوق شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بعد از انتقال بستنی خوب نیست کلا هر چیزی که داخل یخچاله بزار به دمای محیط برسه بعد بخور

عه من طعم ژله خالی رو دوست ندارم میخواستم ژله بستنی درست کنم...

خوب شد گفتی 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عفونت بدنم مثل اینکه زیاده ... هرجا میرم که پلی سلین بهم بزنن قبول نمیکنن چون قبلا فقط با این آمپو ...

نهعزیزم این به ادم بزرگ چکار میکنه. اینو به بچه ها میدن. برای بزرگها کپسول میدن با دوز بالاتر. به دکتر بگو من انتقال جنین دارم گفتن تا اونروز باید خوب شده باشی و ازشون بخواه امپول بنویسن. الان که من دیدم تا دکتر میری سروم میدن با انتی بیوتیک که توش میریزن دو روزه خوب میکنه ادمو

سعی کن بیشترسوپ بخوری شکمت سفت نشه توش پای مرغ بریز انتقالتون کی هست؟

سوپ چی اخه؟

تو سوپ چی بریزیم؟

هویج و شوید جعفری و ادویه ک خوب نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40