2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
فاطمه منم دکترم داروهامو زود قطع کرد مثلا استرادیول رو شش هفته پردنیزولون هشت هفته امپول قطع و به جا ...

عزیزم یک چیزی بگم راجع به دارو. من حاملگی اولم که قبلا گفتم شب بهد انتقال هایپریم معلوم شد و بیماریتان بستری شدم اون زمان همه داروهام دقیق روز بعد انتقال قطع شد و فقط یک شیاف داشتم به خاطر تهوع شدیدم و تا آخر ۱۴ روزم دیگه اضافه نکردم اما باردار شدم. بعد با لکه بینی بهم پروزسترون اصافه کرد.

این روزها همه اش فکر میکنم اون دنیا جنین از دست رفته ام منتطرمه. مامانم یک خواب دیده که برام تعریف کرد کلی گریه کردم. خواب پدر بزرگ و ماادر بزرگمو که فوت کردن رو دیده که یک پسر نوجوان باهاشون بوده. پرسیده این کیه. گفتن این همون جوجه شما هست و مامان تو خواب میدونسته بچه منه. با خودش میگفت اون جنین به اون کوچکی چطور اینجوری بزرگ شده.پرسیده بهش گفتی بچه کیه؟ بهونهدپدر مادرشو نمیگیره؟ مادر بزرگم گفته اره میدونه خودش و نه اصلا خیلی بچه خوبیه. مامانم با گریه برام تعریف میکرد. از اونروز خیالم یک جوری راحته و ارامش بیشتری دارم

ورمیشل چیه🤨🙈 از همون ادویه ها که با طعم گوشت ، مرغ ، سبزیجات هست؟ 

این ماکارونی نازک هست که مخصوص سوپ هستا اونا منظورمه عزیزم 

ادویه اصلا زیاد استفاده نکن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی  چیکار کردی سنو شدی؟ انتقالت برای چه روزیه ؟

سلام عزیزدلم اره شنبه سنو شدم ضخامت رحمم ۹/۵بود 

انتقالمم همین ۵شنبه هست ینی پسفردا

شما چخبر  چکار کردین؟ 

این ماکارونی نازک هست که مخصوص سوپ هستا اونا منظورمه عزیزم  ادویه اصلا زیاد استفاده نکن

آها مرسی قشنگم 😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزدلم اره شنبه سنو شدم ضخامت رحمم ۹/۵بود  انتقالمم همین ۵شنبه هست ینی پسفردا شما چخبر ...

فداتشم انشالله بسلامتی😍

منم پنجشنبه باید برم پی ار پی ( یعنی خون بدم)

دوم خرداد انتقالمه

ضخامتم ۸ بود ، البته دکتر چیزی نگفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همیشه خوب باشی.  باخبرای خوب بیای پیشمون❣️ الهی شکر ک همه چی خوب بوده عزیزم الهی از اینجا ب بع ...

مرسی عزیز دلم انشاله برای شما و همه دوستای خوبم فقط و فقط خبرای خوب باشه همیشه ، واقعا از ته دلم دعا کردم برای همه منتظرا که زوده زود مامان بشن و مامانایی که نی نی تو دلشون دارن انشاله همگی بارداری های راحتی داشته باشن 

نمیدونم من حساس شدم یا شوهرم گاوه 😑

یعنی واقعا کوره نمی‌بینه حال ندارم!!!

عین یه مهمون نشسته فقط دستور میده 

وقتی بهش میگم بهم اهمیت بده یکم ، میگه کل کل نکن باهام حوصله ندارم

اینجوری نبود ، انگار ابجیش اومده پرو شده

ابجیش بنده خدا ۱۳ سالشه دختر خوبی ام هست ، کاری ب کسی نداره

ولی اخلاق های شوهرم از دیروز تاحالا رو مخمه

فقط وقتی نیاز داره مهربون میشه 

که خب منم واسه انتقالم خیلی وقته منعش کردم‌‌..

خدا بخیر بگذرونه این ۱۴ روز استراحت رو

انقد گشاده که فکر نکنم یه لیوان آب بده بهم.‌.

کاش حداقل بره سرکار همش بیکاره تو خونه بامن یکی به دو می‌کنه

دلم میخواد فهش بارونش کنم😑

همش سرش تو گوشیشه یا می‌ره اینستا یا آنلاین منچ بازی می‌کنه

و درحال دستور دادنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله این بار به مرادت میرسی پی ار پی اینا نکرد برات

قربونت ❤️

چرا گفت پنجشنبه بیا خون بگیرم

انتقالمم دوم خرداد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان وقت بهير من ديروز انتقال داشتم گلودرد شديد و خلط دارم دكتر گفت ليموشيرين و شلغم بخورم ...

ایقد بخور ک‌ کارت ب دارو نکشه..بمن گفته بودن شربت دیفن اشکال نداره بخورم..

من رو انتقالم سرفه های وحشتناک داشتم روزی یساعت فقط خوب بودم.ایقد محکم سرفه میکردم ک صورتم مث خون میشد

سلام عزیزم متاسفانه بعد پانکچر برام بیماری پیش اومد و تقریبا بیست روز بستری بیمارستان بودم من سابقه ...

انشااله خدا سلامتی بده والله من منتظر پریودمم این پریودی انتقال دارم به امید خدا