2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
وای عزیزم 😭😭خدایا چرا اینکارو میکنی با بندهای به این خوبیت

تو اینم مطمئنا خیری هس هرچند خییلی سخت...❤️ منم بنده خوبی نبودم

الهی ب زودی برا خبرای خوش شما اشک شوق بریزم😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جون دلم از غصه پوکید ، قربون دل شکسته ات نمیدونم چی بگم بغض گلومو گرفت 😔😥  

حلال کنین تو رو خدا همتون😭. ب خدا برا حال خودم اندازه  این که اینجا حالتون گرفته و ناراحت میشید، ناراحت نبودم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم منم دراز میکشم مهصوصا موقع غذا خوردن و اینا بهم فشار میاد مخصوصا اون پهلوم که رو زمینه در میگی ...

خدایی درازکش نمیشه غذا خورد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چقد اعصابم بخاطر آلا بهم ریخت چند روزم بود پیگیر کاربری لیمو لیمو بودم الان خوندم جوجه هاشو از دست ...

آره متاسفانه خیلی ناراحت کننده اس. خدا همه خانمهایی که تو این راهن را کمک کنه واقعا از هر نظر سخته

ای وای. خدای من. چرا آخه. دکتر رفتی؟چی گفت؟انشاالله به زودی خدای مهربون دلتو شاد کنه عزیزم

گفتن قطع کنم داروها رو و ی ماه بعد برم. من خودم نرفتم پیشش دیگه همسرم پرسیده بود علت افت چیه و گفته بودن اتفاقیه ک میفته. و جنین نتونسته خوب بچسبه احتمالا. ی همچین چیزایی

چقد اعصابم بخاطر آلا بهم ریخت چند روزم بود پیگیر کاربری لیمو لیمو بودم الان خوندم جوجه هاشو از دست ...

اااای واااای چقد سخت😭😭 بمیرم برا دلش

قربونت برم مارو ول کن انشاالله دلت آروم شه 

شما حال تون بد باشه من داغون تر میشم🥺😭

حلال کنین تو رو خدا همتون😭. ب خدا برا حال خودم اندازه  این که اینجا حالتون گرفته و ناراحت میشی ...

این چه حرفیه عزیزم. آلا جون اولین بار بود که باردر شدی یا قبلا هم اینجوری شده ؟ ببین خیلی سخته این شاد و پشیمونی اما باز خدا را شکر که میدونی باردار میشی. این خودش نکته مثبتیه

عزیزم من هم یک دختر دارم و ۴تا جنین داشتم که دوتاشون موندن بعد فریز و انتقال دادم مثبت هم سد اما متا ...

فداتشم انشاالله موفق باشی...

منم ی سقط تو هفته ی ۱۱ داشتم ک رشد نکرد دوسال پیش 

میدونی شوهرم میگه خدا نخاد نمیده 

هر چی صلاحه درسته باید تلاش کنیم .

یکم زمان میخوایم ک فکرمون آزاد شه 

دوباره یا علی میگیم به امید خدا

خیلی مناسفم عزیزم. انشاالله حدا به رودی دلتو شاد کنه.قبلش داروی تقویتی خورده بودین؟ میتونم بپرسم چند ...

قربانت عزیزم،ممنون از دعات

اووابوست رو شروع کردم ولی در مجموع شاید فقط ۵،۶ تا خورده بودم چون شدید خواب اور بود و من یه ازمونی داشتم این وسط چند روز نخوردم، سیکلم هم کلا خیلی کوتاه بود یعنی امروز ۱۰ سیکل هستم

۳۵ سالمه و ذخیره ام ۰/۱ 

۲ تا ای وی اف هم ۶ سال پیش داشتم

یکی منفی یکی مثبت