2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
فداتشم الان مرکزم ولی حالم افتضاحه... تو سونو شنیدم رحمم ۳ خطیه گفت رحمت خوبه حیفه بیوفته ماه بعد ...

عزیزم خدا رو شکر مهم رحم بوده که خوبه شرایطش پس استرس نگیر تا ۲ خرداد ۸ روز مونده زمان داری به خودت برسی و حالت خوب بشه آنتی بیوتیک ضرری نداره واسه انتقال به موقع بخور غذاهای گرم بخور با انرژی مثبت برو پیشواز یه انتقال خوب و موفق

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم همین الان از دکتر اومدیم ، خداروشکر شکمم آب نیاورده .گفت مایع دور جنین زیاده یکم . بخاطر ...

الحمدالله ایشالا سلامت باشین همیشه مامان و نی نی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو صد هزار مرتبه شکر برات سوره یس خوندم که خوش خبر بیایی انشالله ما بقی حاملگی بخیر و خوشی میگذرو ...

انشاالله برای توهم سالمن شکر خدا

هفته ی دیگه سونو گرافیت خوب خوب

الهی به حق حقانیت خدا خودش جوجه هات حفظ و سالم بده به بغلتخ

بچه ها من دردم زیاده . زنگ زدم مرکز گفتن اگه اذیتی امروز بیا. قرار شد ۶ برم. خیلی نگرانم ممنون میشم ...

الا جان من الان اینو دیدم ان شاالله که همه چیز خوب باشه بیخبرمون نزار برات آیت الکرسی میخونم 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم الهی شکر که خوبین عزیز دلم ♥️ خدا راشکر که تمام استرسات تا حدودی تموم شد

مرسی عزیز دلم انشاله شادی های شما رو جشن بگیریم   واقعا بعد از چند وقت امروز یه نفس عمیق راحت کشیدم . خداروشکر انشاله همه مامان ها و نی نی ها سالم باشن همه دوستای خوبم بارداری های سالم و راحتی داشته باشن 

ممنون عزیزدلم  انشالله شما هم پنجشنبه با خبر خوش میایی من مطمئنم😍😍

وای خدا کنه سحر جونم میدونم خیلی درد کشیدی بیشتر از من انتقال دادی.الهی شکر که تموم شد عزیز دلم

برگشتم روزهای قبل تاپیک میخونم.

روز ۱۳انتقالتم ،😀