2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
بقیه داروهات ساعتش مهم نیست با هم تداخل نداره فقط استرادیول هر هشت ساعت منظم بخور پردنیزلون هم وسط غ ...

ممنون سحر جان ❤️♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم 😍 نه کمکی ندارم. وقتایی که خیلی خستم‌میکنن میبرمشون خونه یکی از بابابزرگشون😅تنهایی خیل ...

ویییییی عزیزم 😍

زنده باشن الهی ..‌ 

منم میبرم خونه مامان بزرگشون در آینده🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم بهاره جونم یکمی داره استرس بهم حمله می‌کنه😁 فردا نوبت دارم سونو ضخامت بعدش گفت یادم ب ...

شمام حمله کن بهش عزیزم😁

الهی که پر خیر و برکت باشه برات عزیزم😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

کاش helli جونم بیاد خبر خوش بده 😍این دل منم آروم بگیره بلکه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزای دلم باااااورم نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بتا ۲۵۰

خدایا شکرت خیلی مبارکت باشه دوستم 

کلی پیامارو خوندم تا به پیامت برسم 

حالا که میبینم اشکم دراومد از ذوق

مبارکت باشه خییییییییییلللللللییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍

شمام حمله کن بهش عزیزم😁 الهی که پر خیر و برکت باشه برات عزیزم😍😍

🤪🤪🤪

دارم همین کارو میکنم باهاش

خاله جون ، فردا روز دهم سیکل ماهانه هستم و سونو ضخامت دارم

بنظر شما کی کارای پی ار پی و کی انتقالم میوفته؟

من ۴ روزه دارم ورزش میکنم ، و برای منه تنبل سنگینه😂 وگرنه یکم راه میرم ، بعد یکم میدوم، بعدش نرمش صبحگاهی مثل نرمش مدرسه ، بعدش هم یکم دستگاه های پارک رو استفاده میکنم

ولی بدنم له شده گرفته

حالا سوالم اینه برای پی ار پی ضرر داره ؟ یا سنگین نیست؟

من هیچوقت یوبس نمی‌شدم ، جدیدا انگار یوبسم🥲 هنوز شدید نشده ولی چون همیشه بیرون روی دارم ، نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزای دلم باااااورم نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بتا ۲۵۰

شک نداشتم بارداری 😍😍😍😍 مبارکه عزیزم 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
وای خدا شکرت  خیلی مبارکت باشه عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😙😙 دختر منم امیدوار کردی اخه سیکل م ...

من در اوج ناامیدی خدا رو دیدم...😭😭😭

ای جاااانم منتظر خبر خوبت هستیم ان شاءالله 🤲🏻

علائم ک هیچی فقط روز دهم و یازدهم لکه بینی داشتم ک چقدم همه رو اذیت کردم.

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

یکم عذاب وجدان گرفتم..

من تو انتقال قبلی هامم نمیدونستم استرادیول هر ۸ ساعت هست

فقط روزی ۳ تا می‌خوردم 

تو سونو هام ضخامتم خوب بود 

الان هم به تازگی متوجه شدم که هر ۸ ساعت باید خورده بشه 

فردا هم سونو دارم 😐

امیدوارم اثر گذاشته باشه...

لعنتی این استرس چی بود داره گریبانگیرم میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من در اوج ناامیدی خدا رو دیدم...😭😭😭 ای جاااانم منتظر خبر خوبت هستیم ان شاءالله 🤲🏻 علائم ک هیچ ...

عزیزم موعد پریودت کی بود؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
🤪🤪🤪 دارم همین کارو میکنم باهاش خاله جون ، فردا روز دهم سیکل ماهانه هستم و سونو ضخامت دارم ب ...

ااای جوووووونم مامان ورزشکار😍😍😍

آفرین دختر خوب. واقعیتش اونو نمیدونم چون بستگی داره ب ضخامتت. معمولا دو روز قبل انتقالم پی آر پی هس.

احتمالا بهت توصیه های لازمو بکنه در مورد پی ار پی. فقط برا من تو برگه ای ک داده بود زده بود پرهیز از ورزش سنگین . حالا نمیدونم مال شما سنگین حساب میشه یا نه. خواستی اینا رو بپرس فردا