2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
مبارکا باشه عزیزم..خیلی خوشحال شدم ک دلت شاد شد..برا ما هم دعا کن

قریوووونت برم عزیزم ب یاد تک تکتون بودم❣️، امروز خیلی خیلی روز خاصی بود عجیب دلم شکسته بود😭

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ااای جوووووونم مامان ورزشکار😍😍😍 آفرین دختر خوب. واقعیتش اونو نمیدونم چون بستگی داره ب ضخامتت. مع ...

ورزش برای ضخامت خوبع؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم عذاب وجدان گرفتم.. من تو انتقال قبلی هامم نمیدونستم استرادیول هر ۸ ساعت هست فقط روزی ۳ تا می‌خ ...

اشکالی نداره خاله جان. استرسو بگو بره گم شه.

ازین ببعد ساعت بذار  همه رو سر وقت بخور. من خودم همیشه با آلارم تنظیم می کنم وگرنه یادم میره😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ووواااااای خدایاااا شکرت نمیدونی چقدر خوشحال شدم 😭😭😭😭😭😭🥰🥰🥰🥰🥰تبریک میگم عزیز دلمممممممم دل ...

دورت بگردم سمیه جونم😭😭😭😭😭

الهی ب زودی روزیت بشه این لحظه، هیچ وقت فک نمی کردم منم قراره ی همچین روزی رو ببینم❣️

الهی خدا برات جبران کنه نازنینم 🤲🏻

ااای جوووووونم مامان ورزشکار😍😍😍 آفرین دختر خوب. واقعیتش اونو نمیدونم چون بستگی داره ب ضخامتت. مع ...

فداتشم مهربونم

قرص برای عفونت هم نداده هنوز..

بابام بهم گفت ، اول تیر بیا کمک نامادریت اسباب کشی داریم

حالا اگه انتقالم بیوفته؟!!!!!

ای خدا چرا باید بخاطر این چیزا حرص بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ورزش برای ضخامت خوبع؟

آره عزیزم. پیاده روی ، پیلاتس و.. . همه شون برا ضخامتم خوبه برا خونرسانی ب رحم هم خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اشکالی نداره خاله جان. استرسو بگو بره گم شه. ازین ببعد ساعت بذار  همه رو سر وقت بخور. من خودم ...

😘😘😘😘😘

عزیز دلی 🫂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزای دلم باااااورم نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بتا ۲۵۰

ای ننه خدایا هزاران بارشکرت واسه این معجزه 😍😍😍😍مبارکت باشه عزیزدلم گوارای وجودت این شیرینی ان شاء الله ک ب سلامتی و راحتی بگذره این 9ماه ونینی سالم وصالح بغل بگیری خوشگلم ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
فداتشم مهربونم قرص برای عفونت هم نداده هنوز.. بابام بهم گفت ، اول تیر بیا کمک نامادریت اسباب کش ...

خبر ندارن از قضیه؟  بسپاردست خدا انقد قشنگ برنامه ها رو میچینه ک نگو.

اگه خبر ندارن بذار نزدیک که شد ی بهانه ای بیار. مثلا بهانه پزشکی ک ی طوریت شده دکتر استراحت مطلق داده  و.... ی چیزی ک ب حالت هم ربط داشته باشه ک دروغ نگفته باشی.

نگران نباش ما آذریا ی ضرب المثل داریم که سو آخار یولون تاپار ینی آب ک جاری میشه خودش میاد و راهشو پیدا می کنه

آره عزیزم. پیاده روی ، پیلاتس و.. . همه شون برا ضخامتم خوبه برا خونرسانی ب رحم هم خوبه

درسته دیر شروع کردم ، ولی همین که اقدام کردم لطف خدا شاملم شد

چون جایی که هستیم پارک نداره

منو ، مامانم و اقاجونم ، با عمم و زن عموم صبح به صبح میریم برای لاغری یه روستای دیگه که نزدیک محل خودمونه 

عمم هممون رو شوق زده کرد که بریم

منم از خدا خواسته...

اونا هم نمیدونن دلیل اومدن من چیه 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتشم مهربونم قرص برای عفونت هم نداده هنوز.. بابام بهم گفت ، اول تیر بیا کمک نامادریت اسباب کش ...

راستی قبل پی ار پی نوشته بود آنتی بیوتیک خورده نشه. باز اگه لازمه از دکتر بپرس

درسته دیر شروع کردم ، ولی همین که اقدام کردم لطف خدا شاملم شد چون جایی که هستیم پارک نداره منو ، م ...

اااااای ول چ خوووووب😍😍😍😍

جووووووووونم 😍😍😍😍 چقد دلم روشن بود برات❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸 مبااااااارکه عزیز دلم😍😍😍🤩🤩🤩 چون گفت ...

الهی قربونت برم تو سخت ترین لحظات حرف شما و پروانه جون جلو چشام میومد ک بهم گفته بودین: دلم برات روشنه، 

اگه بدونین چقد بهم انرژی و حاله خوب میداد وقتی میدیدم دوستای خوش قلبم ب یادم هستن و منو لایق معنویاتشون میدونن❤️❤️❤️

قربونه همه محبت و مهربونیاتون بشم من😭🥹

شرمنده همتون هستم امروز همه رو نگران کردم

تقصیرم نبود بخدا

بعد از اینکه آزمایش دادم گفتن توی سایت هم ساعت ۱۰ بارگذاری میشه ک متاسفانه سایت رویان ب مشکل خورده بود اصلا صفحه ش باز نمی شد و ما مجبور شدیم دوباره این مسیر و بریم و حضوری جواب رو بگیریم.

بازم شرمنده م 💮

ثربونت برم که وقت گذاشتی فدات شم من کلن بنده ی بدیم با هیچ مدلش کنار نمیام قبلش داشتم ترس و شکایت ا ...

ای جانم انشااله مامان شدی و وارد مرحله بارداری میشی و هر روز یه مدل با علائم جدید سوپرایز میشی 😄 

چون کلا بارداری هم شیرینه و هم کلی فکر و خیال داره 😁 

ممنونم عزیزدلم ، انشااله که درد پای چپ هم نشانه بارداری باشه 😻😻

خبر ندارن از قضیه؟  بسپاردست خدا انقد قشنگ برنامه ها رو میچینه ک نگو. اگه خبر ندارن بذار نزدیک ...

خبر کلی که دارن..

ولی نمی‌خواستم اینبار به کسی بگم انتقال دادم

ولی بقول شوهرم نمیشه مخفی کرد

میگه یه چیز خیلی تابلو و ضایع ای هست که تورو هر روز میبینن و یهو ۱۴ روز غیبت میکنم..

هرچی پیش بیاد خیره😃 بقول خودت آبی که بیاد راهشو پیدا میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40