2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چهارشنبه انتقال دارم

تو رو خدا یکم دلداریم بدید 

بگید که این حس ها عادیه برای همه هست 

قاطی کردم 

امروز خون گرفتن ازم چقدرم زیاد تا دوشنبه تزریق کنن به رحم 

خیلی حالم بد هفته پیش خیلی خوشحال بودم امیدوار مسلط به اوضاع 

از وقتی شروع کردم به زدن امپول پروژسترون نمی دونم به خاطر دردش هست یا چیز دیگه قاطی کردم 

همش دلم می خواد گریه کنم با شوهرم دعوا کنم 

حس میکنم شوهرم بهم توجه نداره اعصابم خورد استرس دارم که اگه نشه چی 

کودک درونم ناراحت 

و زدن امپول پروژسترون شده برام مصیبت نمی تونم راه برم از درد 

ووی بچه‌ها چکار کنم باسنم جا نداره روزی دوتا پروژسترون دارم کبود قلبه شده هر چه کیسه ابگرم میزارم ...

وای منم وضعیت شما رو دارم داشتم دیوونه میشدم خوب که پستتون رو دیدم اینقدر عصبیم واسه این امپول لعنتی که دیگه دارم دق میکنم

سلام چهارشنبه انتقال دارم تو رو خدا یکم دلداریم بدید  بگید که این حس ها عادیه برای همه هست&nb ...

سلام عزیزم. همه این ناراحتیها طبیعیه.

من چند روز پیش به همسرم گفتم تو ۷ ماه حدود ۳۰۰ تا آمپول زدم. ۳ سری عمل کردم و بیهوشی دریافت کردم. ۵ سری دارو با سرم دریافت کردم، ۱۰ بار آزمایش خون دادم و....

هنوزم که هنوزه انواع آمپول و دارو و ناراحتیها و ... ادامه داره. تنها راه آرامش این دوران توکل و توسله.

الهی که به زودی نتیجه بگیری و بیای حس خوبت رو با ما شریک بشی❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم. همه این ناراحتیها طبیعیه. من چند روز پیش به همسرم گفتم تو ۷ ماه حدود ۳۰۰ تا آمپول زدم. ...

بدیش اینه که شوهرم اصلا به روی خودش نمیاره توجه بهم نمیکنه 

حس میکنم قربانی هستم اینهمه زجر میکشم به خاطر اون اونوقت به روی مبارک نمیاره 

همش دلم می خواد گریه کنم

سلام خانوما من روز ۹ سیکل سونو شدم  امروز. گفت ۲ فولیکول سایز ۱۵ سمت راست و ۶ تا فولیکول سایز ۱۳ سمت چپ. بنظرتون تا روز تخمک کشی من چندتا تخمک دارم و کم نیست اینا ؟

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
سلام چهارشنبه انتقال دارم تو رو خدا یکم دلداریم بدید  بگید که این حس ها عادیه برای همه هست&nb ...

عزیزم منم  فک میکنم همسرم بی توجه شده بهم در صورتی که اون سر تایم روزای قبل میاد و میره همش از هورمون هاس و من دیدم ک دلتنگی اومده سراغم ۳ روز رفتم خونه ی مامانم خیلی خیلی بهتر شدم 

این امپولا و قرصای لنتی رو روان آدم اثر میزاره

بچه ها منو جو گرفت و اسنپ گرفتم رفتم بتا دادم😑😑حتی شوهرمو و دخترمم خبر ندارن زودی رفتم و اومدم🤕🤕

چون شب بود و تایم پاسخگویی  گفت ک فردا حاضر میشه جوابش 

دعا کنید برام🥺