2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
من انتقال اول سال 97 .دوم 29اسفند 400سوم 29اردیبهشت 401  چهارم با سیکل جدید 8ابان 401 آخریش 1 ...

حتما نتیجه این همه صبوری و سختیایی که کشیدی رو میبینی.

ان شاءالله که ب زودی میای تاپیک بارداری میزنی و مامان یه دوقلوی قشنگ میشی و کلی برات خوشحال میشیم🥰🥰

فقط کسی که این مسیر رو رفته باشه میدونه چقدر سخته😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب من گفتن ی پری بگذره اولای سیکل دومت بیا  معمولا برا کسایی ک مجدد بایدتخمک کشی انجام بدن 3ماه ...

ممنون که جواب دادی عزیزم.نه من چنتا جنین دارم فعلا.

پس منم سیکل دومم میرم سونو شم شاید برا منم انتقال دادن‌

الهی ک انتقال آخرت باشه و مامان شی گلم.

بچه ها این علائم کوفتی پس کی میاد امروز انقد گریه کردم بی حال افتادم یه گوشه 😭

سلام عزیزم به سلامتی انتقال دادین.منتطر علایم نباشین خیلی ها علائمی نداشتن و مثبت شدن 🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
حتما نتیجه این همه صبوری و سختیایی که کشیدی رو میبینی. ان شاءالله که ب زودی میای تاپیک بارداری میزن ...

بی قربونت برم خواهری.انشاالله با دعای شما مهربانا

واقعاً همه ی دوره یک طرف این 14روز یکطرفه

خدا رو عمرمون حساب نکنه 

بچه ها اینم لیست دعای یستشیر هست که از روز اول انتقالم به نیت یکی از دوستان خوندم. اونم موقع حوندن د ...

فاطمه جان یک دنیا ممنونم عزیزم 🥰🥰 ان شاالله ثواب این دعاها برگرده به خودت و تو دلیت 🤲🤲🤲 ان شاالله بارداری خوبی تا آخر داشته باشی و صحیح و سلامت نی نی های عزیزت رو بغل بگیری 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بدون بیمه دونه ای چند بود ؟ برات چندتا نوشته بودن؟

رز جان فقط الونوا 🙂 

دکتر کیه؟ کدوم بیمارستان؟ من با دکتر حنطوش زاده تو بیمارستان عرفان انجام دادم پنج و دویست شد. یه دو ...

سلام عزیزم خوبی چخبرا

نینیات بدنیا آمدن یا هنوز تو دل مامانن ؟

تونستی بیا خبری بده از خودت 

جنینت س روزه اس ؟ الهی خدا اول بدلت آرامش بده بعدش معجزه ی قشنگ زندگیتو نصیبت کنه 

فکر نکنم سه روزه باشه مثلا امروز پانکچر شدم فرداش گفتن یه جنین تشکیل شد پسفرداش گفتن بیا بقیه هم تشکیل شد برات انتقال بدیم فکر کنم یه روزه هست

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
بی قربونت برم خواهری.انشاالله با دعای شما مهربانا واقعاً همه ی دوره یک طرف این 14روز یکطرفه خدا رو ...

عزیزم من هر شب با تسبیح صلوات میفرستم برای بچه های این تاپیک شما رو خیلی دعا میکنم که انتقالت مثبت بشه . خیلی درکت میکنم .یه جورایی مثل همیم. امیدوارم خدا دعاهای منو قبول کنه🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
الهه جان خداروشکر که بهتری 😍😍  الهه جان من خیلی نگرانم اخه من نمیتونم سونو واژینال بشم سریع ...

سلام عزیزم شما که خداروشکر به موقع سرکلاژ شدی خیالت راحت باشه عزیزم . منو امروز سونو شکمی کرد بیمارستان دیگه واژینال نکرد 

چرا عزیزم دلم ؟ نکن با خودت وجوجه ها.میدونم خیلی سخته.بخدا علایم که داشته باشی هم ی نوع نگرانیه فقط ...

حالم بد بود ولی الان خوبم شکر تو چطوری عزیزم در چ حالی ان شاالله خبر خوب بدی بهمون ب زودی 

من پنج شنبه صبح انتقال داشتم