2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزییییزم خودتو ادیت نکن. ب خدااا منم علایم ندارم هیییییچی. اون درد پریودی هم ک شده هر از گاهی. ینی ا ...

خدا حفظ کنه تو دلیاتونو به حق امام زمان  نمی دونم واقعا خل شدم نه که حالا سریای پیش کلی علائم داشتم مثبت شدم😞 دعا کن برام عزیزم 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این علائم کوفتی پس کی میاد امروز انقد گریه کردم بی حال افتادم یه گوشه 😭

عزیزم الان از هر چیزی مهمتر برای تو آرامشه از همین روزای اول بخوای استرس داشته باشی خیلی اذیت میشی منم روزای اول هیچ علائمی نداشتم امروز روز نهم هستم بعضی وقتا یکم دل درد دارم فقط. توکل کن به خدای مهربون یاد خدا آرام بخشه دلهاس تا میتونی دعا بخون با خدا و امام زمان حرف بزن مطمئن باش آروم میشی 

امروز یه جمله قشنگ خوندم تقدیمت میکنم توام مطمئن باش همه چی خوب پیش میره برات

(( اگر تصویر واضحی از چیزی که قرار است اتفاق بیافتد در ذهن دارید هیچ چیز نمی تواند جلو آن را بگیرد))

پس از همین الان خودتو مامان بدون قدرت جذب یه قانونه که واقعا اثبات شده بخواه که اتفاق بیفته

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم الان از هر چیزی مهمتر برای تو آرامشه از همین روزای اول بخوای استرس داشته باشی خیلی اذیت میشی م ...

مرسی عزیزم از حرفای قشنگت من سریای قبل واقعا همونجوری بودم ولی واقعا این سری بریدم توکل بخدای مهربون ان شااللهشما و بقیه دوستای عزیزم یکی یکی بیان خبر مثبت شدنشونو بدن دلگرم بشیم 😘😘

ان شاالله خوش خبر باشی عزیزم من که گفتم تولد حضرت معصومه ان شاالله میزنم بالاخره اگه چیزی باشه یه ها ...

ای جانم انشاالله خانوم روز تولدش بهت عیدی میده مطمئن باش . قسمش میدم به برادرش امام رضا جانمون که دلتو شاد کنه عزیزم میدونم چه حالی داری به خدا هممون همدردیم چاره ای نیست جز صبر و امید

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
@asrin1372     امشب نماز استغاثه به امام زمان را به نیت حاجت شما و فرزند دار شدن هم ...

فدات بشم عزیزم نمیدونی چقد خوشحال شدم واقعا نمیدونم چی بگم از این همه لطف و محبتت از خدا میخوام ب حق امام زمان هر چی میخوای بهترینشو بهت بده😘

روز چندی ؟تینا؟ چنتا بیبی زدی ؟ایا سایه هم نداشت ؟

دهم انتقال دادم اگه روز انتقال رو حساب کنم میشه روز ۱۴ . تا حالا چند باری زدم ولی همش منفی بوده

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
بچه ها این علائم کوفتی پس کی میاد امروز انقد گریه کردم بی حال افتادم یه گوشه 😭

چرا عزیزم دلم ؟

نکن با خودت وجوجه ها.میدونم خیلی سخته.بخدا علایم که داشته باشی هم ی نوع نگرانیه فقط‌ خدا خودش کمکمون کنه

امروز چندمین روزی ؟

ممنون عزیزم انشالله همه مون💋❤️دونه ای ۵۰۰ میشه با بیمه

بدون بیمه دونه ای چند بود ؟ برات چندتا نوشته بودن؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت برم سحرجون این سری خیلی صبرم کم شده دارم دیوونه میشم اگه نشه چیکار کنم اخه اگه باز جنین داشتم ...

وای دقیقا حال منه.اصلا نمیخوام یلحظه فکر کنم که بعدش چه بلایی سرم میاد خدایا مددی کن.یا صاحب زمان کمکی بکن