2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم وظیفه بوده.چخبر عملت بسلامتی تموم شده ؟ انشاالله بسلامتی بیای خونه وبگذره این 19هفته ی ب ...

سلام عزیزم ممنونم خداروشکر عملم خوب بود تا حدود یک ساعت بعد عمل ولی یهو تهوع شدید اومد سراغم که هیچ جوره کنترل نشد . دور از جون شما و همه دوستان با اینکه از ساعت ۱۰ و نیم شب قبل ناشتا بودم ولی ببخشید از ساعت ۱۰ صبح من بالا اوردم تا ساعت ۶ عصر . هر چی دکتر و پرستار اومد نتونست کنترل کنه انقدر عق زدم که صورتم باد کرده شده ۲ برابر ،اصلا قیافم عوض شده گلو درد شدید... و متاسفانه افتادم به لک بینی همه نگرانیم هم از وضعیت نی نیم بود که فشار روشه . دیگه نگم براتون که چی کشیدم تا ساعت حدود ۶ و نیم خدارو صد هزار بار شکر کنترل شد و تونستن یه چیزی بخورم و داروهام  شروع کنم . گویا به داروی بیهوشی حساسیت نشون دادم متاسفانه . الان خداروشکر خوبم بستری هم تا صبح انشاله سونو بشم و مرخص بشم برم خونه . واقعا از ته ته ته قلبم دعا کردم همه مامان ها بارداری راحت و سالمی رو بگذرونن

بچه ها من دوباره انوکسا شروع کردم، برای غربالگری اول که رفتم دکترم گفته بود از دکتر سونو بپرسم که ان ...

عزیزم توی آزمایش که غربالگری دوم دادید مشخص شد؟چه فاکتورهایی بوده؟خودتون خواستید چک بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من خیلی جوش زدم کسی مثل من شده؟ توی کمرم و سر شونه هام و قفسه سینه ام، چرا ؟؟

عزیزم نگران نباش بخاطر بهم ریختگی هورمون ها هست من خودم یکمی عصبی شدم زود اعصابم بهم میریزه ولی همه رو میریزم توی خودم چون واقعا کسی نیست سرش خالی کنم😅

راستی دوستای خوبم که این همه توی این راه زحمت کشیدید حتما اگر مشکوک بود طول سرویکستون سونو واژینال بدید . من ۴ شنبه سونوی شکمی ۳۴ بود یک ماه و نیم بود که ۳۴ بود و دکتر گفته بود خوبه سرکلاژ لازم نیست . هر ۲ هفته سونو شکمی شدم تا الان . ولی سونوی واژینال کرد و گفت ۲۴ هست و بعد از کمی زور زدن ۲۱ . گفت دیگه نمیتونم نگهت دارم منو امروز جمعه اورژانسی خوابوند سرکلاژ کرد . گفت چون کمی ادرار توی مثانت میمونه سونوی شکمی بالاتر نشون میده . من کلا مثانم کامل تخلیه نمیشه.  لطفا خودتون پیگیر شرایط خودتون باشید  به دکتر نظر بدید . انشاله همگی صاحب نی نی های تپل مپل بشیم 

بچه ها من خیلی جوش زدم کسی مثل من شده؟ توی کمرم و سر شونه هام و قفسه سینه ام، چرا ؟؟

عزیزم این آمپولهای پروژسترون که روغنی هم بوده اونا خیلی بد بود باور کن من هنوز جاش برام درد میکنه بعضی وقتا سوزن سوزن میشه!

منفی نمیشه ازین فکرا نکن عزيزم این همه علائم بارداری داری مطمئن باش خدا دل خودت و دختر گلت رو شاد می ...

نمیدونم  اصلا نمیتونم حدس بزنم ک چی پیش میاد 

خدا کنه خیر باشه 🥺❤