2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
بچه ها من دوباره انوکسا شروع کردم، برای غربالگری اول که رفتم دکترم گفته بود از دکتر سونو بپرسم که ان ...

ای بابااا از دکترت بپرس که ب بازو بزنی خیلی بهتره من بازویی میزنم دردش کمتره ان شاء الله ک همچی ب خیر وراحتی بگذره برات عزیزم این سختیا با ی دیدار شیرین از تنت بره 😍😍😍🤲🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام دخترا خوبین میگم من دردام کم کم نگران کننده شده تورا خدا بیاین دلداریم بدین از شانس گندم دوتا ...

درد شدید تر ینی نی نی بیشتر🥺🥺🥺😍😍😍😍🤭🤭ان شاء الله هرسه تاییشون محکم چسبیدن بهت ودارن بزرگ و بزرگتر میشن 😍😍🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیارت آل یاسین وذکر یونسیه و 1000صلوات برای سلامتی امام جواد به نیت جاجات جمع سلامتی نینی ها.باردارا ...

ان شالله ک خیروثوابشون چندین برابر ب زندگیت برگرده قشنگم خداکنجدا روحفظ کنه برات🤲🤲😍😍😍

من هنوز میخورم آلا جون امروز دوبار خوردم چون دلدرد دارم.یعنی نخورم دیگه 

استراحت کن فقط اینجوری دردات یکم بهتر میشه عزیزم زیرپاهات بالش بزار 

بچه ها من روز ٤ انتقالم hcg زدم كسى بوده اينطور باشه؟ مى ترسم بى بى چك زود بزنم مثبت كاذب بده!

12 روز بگذره از امپولت دیگه کاذب نیس

قرص کتفورمین که یکی بعد صبحانه یکی بعد شام بخور ساعت مهم نیست قرص تیرویید که باید ناشتا باشی قرص است ...

بقیه قرصارو با لینک فرستادم عزیزم 🥲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شالله بیان وخیلی زودتر برگردن خونشون دقیقا منم برا این انتقالم هزار جور اتفاق میفتاد میگن کاردنیا ...

😍😍😍

ممنون جانم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عشقم..من از روزی ک دارو خوردم برا انتقال سینه درد دارم و بعضی شبا خیلی خیلی درد میکنه...سرد و گرم می ...

منفی نمیشه ازین فکرا نکن عزيزم این همه علائم بارداری داری مطمئن باش خدا دل خودت و دختر گلت رو شاد میکنه توکل به خدا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
@houra۱۴۰۰     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله جنین ها و ...

سلام آلای عزیزم یه دنیا ازت ممنونم از اینکه یادمی و منو تودعاهات صدا میزنی واقعا مدیونتم

انشااله حال خوب و آرامش و سلامتی بباره برات و به زودی بیای بگی بچه ها صدای قلب فسقلتو شنیدی

بچه ها من روز ٤ انتقالم hcg زدم كسى بوده اينطور باشه؟ مى ترسم بى بى چك زود بزنم مثبت كاذب بده!

منم روز اول و چهارم زدم الان روز هشتم انتقالم . بیبی چک نزن عزیزم همش استرس میده بهت وایسا یهو برو آزمایش

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
دخترا یه لطفی در حقم میکنید دارو هامو برام ساعت گذاری میکنید؟ میخوام این چند روز باقی مونده رو اصو ...

بقیه داروهات ساعتش مهم نیست با هم تداخل نداره فقط استرادیول هر هشت ساعت منظم بخور پردنیزلون هم وسط غذا بخور معدت اذیت نشه

گلم دکتروسونومیری خانوادشون خودشون باهات میان؟

سونوی آنتی که نبودن مسافرت بودن خودم رفتم؛ولی این سونو خود خانم میان؛فقط خود خانم هستن عزیزم من کس دیگه ای رو ندیدم تا حالا از خانوادشون