2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
با النوا و منوپیور ۱۳تخمک ۷جنین با منوپیور و پرگووریس ۶تخمک۳جنین

مرحله ی دوم‌ پانکچر منوپیور و پرگووریس استفاده کردی ؟ 

خودت این داروها و به دکتر پیشنهاد دادی یا خودش تجویز کرد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واقعااا نمیدونم سه روز دیگه وقت هست تا آزمایش اگر مثبت بود یعنی نباید بی بی چک نشون میداد خیلی نا ...

فداتشم توکل به خدا خودتو بسپار بهش مطمئنن بهترین ها رو سر راهت قرار میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم دکتر خودم که پرفسور هست فقط‌ رکتال میده بدلیل عفونت احتمالی ولی این دکتر گفت واژینال که من ...

آهاا..من چندین سال قبل بارداری اولم درگیر عفونت بودم و دیگه دلم‌نمیخاد تکرار ش 

حس میکنم واژینال عفونت میگیره آدم ☹

انتقالیا عزیز بیاین از علایماتون بگین من کماکان درد پری دارم معدم اذیته از قرصا...و چیزی که خیلی اذ ...

عشقم..من از روزی ک دارو خوردم برا انتقال سینه درد دارم و بعضی شبا خیلی خیلی درد میکنه...سرد و گرم میشه بدنم..یبار سرما میخورم میرم زیر پتو دیشب همه سردشون بود من دلم داش میترکید😑😐

ساق پام گاهی درد میگیره و درد پری هم خیلی کم میاد و میره امروز اصلا درد نگرفت...همیناااا 

۲ روز دیگه میرم آز 

دخترم منتظر خواهرشه ای خداااا اگ منفی شه نمیدونم باید چیبگمش🤕

سلام دخترا خوبین میگم من دردام کم کم نگران کننده شده تورا خدا بیاین دلداریم بدین از شانس گندم دوتا ...

ینی چی درد داری؟؟؟منم گاهی انقدر زیر دلم درد می‌گرفت ترشحم داشتم ک یبار پاشدم پد بردارم بس درد میکردااا  ولی هیچی نشد و روز بعد انگار ن انگار فقط استراحت کن ب پهلوی چپ بخواب انشاالله طوری نیس فداتشم

انتقالیا عزیز بیاین از علایماتون بگین من کماکان درد پری دارم معدم اذیته از قرصا...و چیزی که خیلی اذ ...

اووووف منم همش دوربر چیزای شورو ترشم اصلا قبلا اینجوری نبودم روزا خودم بودمو وگوجه سبز ونمک شبا از نفخش میپیچیدم🤣🤣

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
زیارت آل یاسین وذکر یونسیه و 1000صلوات برای سلامتی امام جواد به نیت جاجات جمع سلامتی نینی ها.باردارا ...

😭😭نمیدونم چطور باید اینهمه لطف شما رو جبران کنم من آخه 

خیلی ممنون عزیزدلم ❤❤

انشاالله حاجت روایی همه دوستان مخصوصا بتای مثبت خودت الهی آمین😘

من سینه درد و پادرد دارم یبوست هم گرفتم که فکر میکنم به خاطر خوردن این نشاسته باشه آخه هر روز صبح نا ...

کیوی انجیر خیار الوبخارا سبزیجات طول روز آبم زیاد بخور من بااینا فقط یکم یبوستم بهتر میشه

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
بچه ها فرتیل cm رو بعد از انتقال همچنان باید بخوریم؟ آخه دکتر گفت همه ی مکملا رو ادامه بده همچنان دا ...

من دکترم گفت تا جواب آزمایش ادامه بده خوردم 

وای فدات بشم خواهری چقد حرفات امید انرژی میده الهی.قربونش برم انشاالله زودتری خوب شه ♥️😘😘

خوبی آترین جان روز چند انتقالی؟ 

آخر این هفته ان شاء الله شادترین آدم دنیا باشی 🥺😍😍

چرا روزای تو برامن انقد دیرمیگذره اخه🤭😁

راستش خیلیا گفتن دو هفته رو کامل بخور نمیدونم چیکار کنم یعنی میگی دیگه نخورم؟  بچه ها اگه کسی م ...

اهان نه پس بذار بچه ها بیان راهنمایی کنن.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم عزیزکم من دیشب بهش گفتم ( آخه یه چیزی به دروغ گفت استرس گرفتم) گفتم شرایطم خیلی خاصه اس ...

ان شالله بیان وخیلی زودتر برگردن خونشون دقیقا منم برا این انتقالم هزار جور اتفاق میفتاد میگن کاردنیا برعکسه واقعا همینطوره فقط سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی🤭😍ان شاء الله خیری داخلشه و25خوشخبربیای 🤲😍

😍الهی عزززیزم🤗🤗🤗 خدارو شکر انشاالله که تا آخر بارداری برات خوب پیش بره🤲🤲🤲❤❤❤

خیییلی ممنونم عزیزم. ان شاالله همچنین شما😘😘❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱