2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
قربوووونت برم عزییزم😘😘❤️❤️ اگه اشتباه نکنم شمام تو سیکل پانکچر هستین. الهی کلی جنین تپل مپل تشکیل ...

ممنون قشنگم،اره تو سیکل پانکچرم،خدا نی نی های شما مادرای باردار رو حفظ کنه،لطفش رو شامل ما منتظرا هم بکنه.

راستی آلا جون تو از پری @pariiiii73    خبر نداری؟یادمه رفت مام پانکچر شد قبل از عید ،انتقال دادن بعدش؟

نه نیست . وقتی من اولین روز انتقال اینطوری شدم فکر نکنم انقباض باشه . انشاءالله طوری نیست هم برای شم ...

ان شاالله عزیزم؛کاربر نارنجستان هم همینجوریه ولی شکر خدا رفته سونو همه چیز خوب بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله عزیزم؛کاربر نارنجستان هم همینجوریه ولی شکر خدا رفته سونو همه چیز خوب بوده

واسم عجیبه شما باردارین ولی من هنوز معلوم نیست . روز اول وقتی خواب بودم اینطوری شدم از خواب بیدارم کرد روزای بعدم همینطور غیر ارادی شکمم جمع میسد ول میکرد.

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

بچه ها اینم لیست دعای یستشیر هست که از روز اول انتقالم به نیت یکی از دوستان خوندم. اونم موقع حوندن دعا میومدم اینجا آخرین پست مال هر کی بود ب نیت اون میخوندم و ان شااللله تا ۴۰ روز ادامه میدم. 

هر چند من لیاقت و آبرویی در خونه خدا ندارم ولی چون خودم هر وقت می دیدیم کسی برام دعا خونده پر از حس شوق و امید میشدم، گفتم بذارم لیستو که منم بتونم این حسو منتقل کنم. ان شاالله روز چهلم رو هم به نیت همه ی دوستای اینجا که خیلی وقته نبودن یا خواننده خاموشند یا این مدت اسم شونو ندیدم اخر تاپیک، به نیت اونا میخونم.

۱- @یامنان      
۲- @رادیس۱۲      
۳- @نهال6467      
۴- @tina_tina      
۵- @firoozeh7777               

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اینم لیست دعای یستشیر هست که از روز اول انتقالم به نیت یکی از دوستان خوندم. اونم موقع حوندن د ...

۶- @عبدالواحد
۷- @یاسین_و_یاسمین1
۸- @atrin_arsen_atrina‍        
٩- @rose_710
١٠- @نارنجستان64
الهی حاجت روایی همتون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله میشه😍😍 همین روزا دیگه شادیت رنگ واقعیت میگیره ان شاالله😍😍 ان شاالله شادی هممون پایدار ...

ای جااااااااان🤩

الهی ک خدا هیچکس رو از درگاهش ناامید نکنه🤲🏻

ان شاءالله🙏🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
۶- @عبدالواحد ‍ ۷- @یاسین_و_یاسمین1 ‍ ۸- @atrin_arsen_atrina ‍         ٩- ...

۱۱- @nooshabehjoon‍      
۱۲- @haniiijoooon
۱۳- @nedajooon12345‍          
۱۴-  @sarvesahi
١٥- @ماهورجان‍ 

و...

ان شاالله حاجت روایی همتون😍❤️

ممنون قشنگم،اره تو سیکل پانکچرم،خدا نی نی های شما مادرای باردار رو حفظ کنه،لطفش رو شامل ما منتظرا هم ...

قربووونت برم گلم😘😘❤️❤️ 

نه اتفاقا امروز و دیروز چند بار یادم افتاده بود. ی چند وقته که نیست . ان شاالله خیر باشه

بچه ها اینم لیست دعای یستشیر هست که از روز اول انتقالم به نیت یکی از دوستان خوندم. اونم موقع حوندن د ...

ممنونم ازت آلا جونم❤❤😍😍😍

برات آرزوی بهترین اتفاق ها رو دارم در کنار نی نی یا نی نی های عزیزت

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
ممنونم ازت آلا جونم❤❤😍😍😍 برات آرزوی بهترین اتفاق ها رو دارم در کنار نی نی یا نی نی های عزیزت

قربووونت برم عزیز دلم. الهیییی ذوق زده خبر مثبتتون بشیم هممون😍😍

قربووونت برم عزیز دلم. الهیییی ذوق زده خبر مثبتتون بشیم هممون😍😍

❤❤❤🙏🙏🙏

قربوووونت برم عزیزم😘😘 برا یکی از دوستام اتفاق بدی افتاده هیچ کسم نداره همش زنگ میزنه با من درد دل ...

آخی😔 چقد سخته بی کسی.‌‌..

خدا خیرت بده ک ب درددلاش گوش می کنی ولی تورو خدا حواست ب خودت بیشتر باشه الان آرامش برای ادامه راه طولانیت مهمترین فاکتوره. لطفا لطفا عزیزدلم بیشتر مراقب خودتون باشین❣️

به روی چشم عزیزم قابل باشم حتما

برای آرامش دلش صلوات به نیت خانوم ام البنین (س) می فرستم 

ان شاءالله ایشون واسطه بشن و خدا خودش گره گشای مشکلاتش باشه🤲🏻

قبول باشه عزیزدلم، ممنون از مهربونیات❣️

چقد حسه خوبیه شماهارو داشتن😊

عزیزم مهربونم واقعا ازت ممنونم خیلی حس خوبی بهم دادی خدا میدونه که چقدر به این دعاها دل بستم چقدر حالم خوب میشه این همه خیرخواهی و انرژی مثبت تو این تاپیک میبینم به حقِ امام زمانمون خدا خیرش رو برگردونه تو زندگیت و حال دلت خوب باشه خدا بچت رو برات حفظ کنه . راستش فقط همسرم و مادرم از ivf من خبر دارن بجز اونا کسی نیست برام دعا کنه وقتی با شماها آشنا شدم انگار خدا یه عالمه خواهر بهم داده که همدردیم و برای هم دعا میکنیم فقط خدا میدونه چقدر حال خوبی پیدا کردم و این دوران سختِ انتقال رو دارم با همین دعاها و انرژی مثبت شما میگذرونم بازم ممنونم ازت

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن