2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
آخی😔 چقد سخته بی کسی.‌‌.. خدا خیرت بده ک ب درددلاش گوش می کنی ولی تورو خدا حواست ب خودت بیشتر باشه ...

قربووونت برم ک اینقد مهربونی❤️❤️❤️😍 الهی ک با دعاهای شما اونم آروم بشه.🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قبول باشه عزیزدلم، ممنون از مهربونیات❣️ چقد حسه خوبیه شماهارو داشتن😊

و همچنین شمارو😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مهربونم واقعا ازت ممنونم خیلی حس خوبی بهم دادی خدا میدونه که چقدر به این دعاها دل بستم چقدر حا ...

قربونت برم عزیزم. منم از شماها یادگرفتم❤️

اشکمو در اوردی دختر😭😭❤️❤️😘😘

نمازچطوریه؟به من بگیدلطفا🙏🙏⚘⚘

چهاردهم: سیّد على خان شیرازى در کتاب «کلم طیّب» فرموده است: این دعا دعاى استغاثه به حضرت صاحب‏ الزّمان (صلوات الله علیه) است، هر کجا که باشى دو رکعت نماز بجاى آر و سپس زیر آسمان رو به قبله بایست و بگو:

سَلامُ اللهِ الْکَامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعَامُّ وَ صَلَوَاتُهُ الدَّائِمَةُ وَ بَرَکَاتُهُ الْقَائِمَةُ التَّامَّةُ عَلَى حُجَّةِ اللهِ وَ وَلِیِّهِ فِی أَرْضِهِ وَ بِلادِهِ وَ خَلِیفَتِهِ عَلَى خَلْقِهِ وَ عِبَادِهِ وَ سُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَ بَقِیَّةِ الْعِتْرَةِ وَ الصَّفْوَةِ صَاحِبِ الزَّمَانِ وَ مُظْهِرِ الْإِیمَانِ وَ مُلَقِّنِ [مُعْلِنِ‏] أَحْکَامِ الْقُرْآنِ وَ مُطَهِّرِ الْأَرْضِ وَ نَاشِرِ الْعَدْلِ فِی الطُّولِ وَ الْعَرْضِ وَ الْحُجَّةِ الْقَائِمِ الْمَهْدِیِّ الْإِمَامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِیِّ [الْمُرْتَضَى‏] وَ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِینَ الْوَصِیِّ ابْنِ الْأَوْصِیَاءِ الْمَرْضِیِّینَ الْهَادِی الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُدَاةِ الْمَعْصُومِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِینَ الْمُسْتَضْعَفِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مُذِلَّ الْکَافِرِینَ الْمُتَکَبِّرِینَ الظَّالِمِینَ،

السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ الْأَئِمَّةِ الْحُجَجِ الْمَعْصُومِینَ وَ الْإِمَامِ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَکَ فِی الْوِلایَةِ أَشْهَدُ أَنَّکَ الْإِمَامُ الْمَهْدِیُّ قَوْلا وَ فِعْلا وَ أَنْتَ الَّذِی تَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطا وَ عَدْلا بَعْدَ مَا مُلِئَتْ ظُلْما وَ جَوْرا فَعَجَّلَ اللهُ فَرَجَکَ وَ سَهَّلَ مَخْرَجَکَ،

وَ قَرَّبَ زَمَانَکَ وَ کَثَّرَ أَنْصَارَکَ وَ أَعْوَانَکَ وَ أَنْجَزَ لَکَ مَا وَعَدَکَ فَهُوَ أَصْدَقُ الْقَائِلِینَ وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ یَا ابْنَ رَسُولِ اللهِ حَاجَتِی کَذَا وَ کَذَا.

و بجاى کذا و کذا حاجات خود را بیان کند و بگوید

فَاشْفَعْ لِی فِی نَجَاحِهَا فَقَدْ تَوَجَّهْتُ إِلَیْکَ بِحَاجَتِی لِعِلْمِی أَنَّ لَکَ عِنْدَ اللهِ شَفَاعَةً مَقْبُولَةً وَ مَقَاما مَحْمُودا فَبِحَقِّ مَنِ اخْتَصَّکُمْ بِأَمْرِهِ وَ ارْتَضَاکُمْ لِسِرِّهِ وَ بِالشَّأْنِ الَّذِی لَکُمْ عِنْدَ اللهِ بَیْنَکُمْ وَ بَیْنَهُ سَلِ اللهَ تَعَالَى فِی نُجْحِ طَلِبَتِی وَ إِجَابَةِ دَعْوَتِی وَ کَشْفِ کُرْبَتِی

سلام کامل، تمام، همه‏ جانبه و فراگیر خدا، و درود همیشگى، و برکات پاینده‏ و برازنده حق بر حجت خدا و جانشین او در زمین و تمامى سرزمین ها، و خلیفه او بر همه خلق و بندگان، آن‏ که از نسل نبوّت، و باقیمانده عترت، و از برگزیدگان است، صاحب زمان و آشکار کننده ایمان، و معلّم احکام قرآن، و پاک کننده زمین و گستراننده عدالت در طول و عرض جهان‏ و حجّت پایدار، مهدى، آن امام مورد انتظار، پسندیده، و فرزند امامان پاک، جانشین و فرزند جانشینان پسندیده، رهبر معصوم و فرزند پیشوایان راهبر معصوم، سلام بر تو اى عزّت ‏بخش اهل ایمان و همه آنان‏ که ناتوانشان شمردند، سلام بر تو اى خوار کننده کافران‏ گردنکش و ستمکار

سلام بر تو اى سرورم اى صاحب الزّمان، سلام بر تو اى فرزند رسول خدا، سلام بر تو اى فرزند امیرمؤمنان، سلام بر تو اى فرزند فاطمه‏ زهرا، سرور بانوان جهان، سلام بر تو اى فرزند امامان، آن حجّتهاى معصوم، و اى پیشواى همه خلایق، سلام بر تو اى سرورم، سلامى با کمال خلوص به تو در ولایت و پیروى، گواهى می‌دهم که مانا تو امام راه یافته در گفتار و کردارى، و تویى آن‏ که زمین را با عدل‏وداد پر کنى، پس از آنکه از ستم و جور پر شد، پس خدا در گشایش کارت شتاب ورزد، و آمدنت را آسان نماید

و زمانت را نزدیک فرماید، و بر یاران و یاورانت بیفزاید، و به آنچه به تو وعده داده وفا کند، که خدا راستگو‌ترین گویندگان است که در قرآن فرموده: «و ما مى‏ خواهیم‏ بر کسانى که در زمین ناتوان شمرده شده‏ اند منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان قرار دهیم»، اى سرورم‏ اى صاحب الزّمان، اى فرزند رسول خدا، حاجت من این و آن است

در برآورده شدن حاجاتم نزد خدا واسطه شو، من با حاجاتم به سوى تو رو نمودم، چون مى ‏دانم شفاعت تو نزد خدا پذیرفته‏ مى‏ شود و مقام تو در بارگاهش بس ستوده است، پس به حق آن‏ که شما ربا به امر خویش خاص گرداند و براى بیان اسرارش برگزید، و به حق جایگاهى که شما در پیشگاه خدا دارى که تنها بین شما و اوست، برآوردن خواهشم، و اجابت دعایم، و برطرف شدن اندوهم را از خدا بخواه

✔️سپس بخواه هرچه خواهى که به خواست خدا برآورده شود. مؤلّف گوید: بهتر آن است که در رکعت اوّل این نماز پس از سوره «حمد» سوره «انّا فتحنا» و در رکعت‏ دوّم پس از سوره «حمد» سوره «اذا جاء نصر الله» خوانده شود.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مهتااااااب🥺سلام . میخوام ی خواهش ازت کنم ...ببخش منو میشه برای منم بخونی؟ خودم ک خیلی روسیاهم ... ...

چشم اگر لایق باشم به نیت حاجت دلت میخونم🌹

@sarayyyyy     امشب به نیت حاجت شما نماز استغاثه به امام زمان رو خوندم و برای همه منت ...

وای خداجونم😍😍😍😍😍😍😍

ممنون مهتاب جونم

خدابه دل مهربونت نگاه کنه وهرچی ازخدامیخوای بهت بده

امشب خیلی دلم گرفته بودکلافه بودم طفلی همسرم بردبیرون چرخوندهی میگه چراحالت خوب نشد پکربودم

اماپیام شمارودیدم انگاردنیاروبهم دادن😘😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
بچه ها اینم لیست دعای یستشیر هست که از روز اول انتقالم به نیت یکی از دوستان خوندم. اونم موقع حوندن د ...

خداازت قبول کنه عزیزم

حتمالیاقت داری😍⚘⚘⚘

خدانینیتویانینیاتوبرات نگه داره😍😍😍😊😘

خدایابه امیدخودت🌺
وای خداجونم😍😍😍😍😍😍😍 ممنون مهتاب جونم خدابه دل مهربونت نگاه کنه وهرچی ازخدامیخوای بهت بده ام ...

الحمدلله که بهتر شدی😍

عنایت امام زمان هست که اینطور مهر و محبت بین ماها در چرخشه و برای همدیگه دعا و خیرخواهی میکنیم💞💞💞