2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
آره.نگین کاربری سیسیل یا سرو ناز خدا لعنتشون کنه که تاپیک چند ساله رو گزارش زدن تعطیل شد حیف چقد خا ...

🥺🥺🥺🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@نگاااار123     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گلت ...

مرسی عزیزدلم فداتشم مهربونم 🥺🥺🥺🥺😍😍😍

ان شالله ک خدا یارو یاورت باشه راهت همیشه هموار خدا نینی(ها) تو حفظ کنه برات صحیح وسالم بغل بگیری(شون) وعمری طولانی کنارهم باخوشی زندگی کنین🤲🤲🤲😍😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین وای من حالم خیلی بده انگار استرس دارم 🥺 استرس الان رو ضخامتم اثر میزاره؟؟ فکر کن ...

دختر خوب اصلا استخر نرو چون امکان عفونت و عفونت قارچی خیلی زیاده الان رعایت بهداشت خیلی مهمه و کلر استخر اصلا برای رحمت خوب نیست

اااای جااااانم😍😍😍 ان شاالله پر خیر و برکت باشه🥰🥰 میتونی اپلیکیشن طاقچه رو دانلود کنی کلی کتاب ...

آلاجون من قبلاکه تاپیک میومدم ،تو مرحله پانکچر بودی،الان دیدم مثبت شدی،عزیززم خیلیییی برات خوشحال شدم،ان شا الله بسلامتی بغلش کنی😍😍😍

ی چیزی الان ذهنمو مشغول کرد...من شیاف پروژسترون رو مقعدی میزارم اونروز دیدم ک تو پروندم نوشته واژینال😑😐😑😐

موردی ک نداره ن؟؟

واژینال دوس ندارم حس میکنم عفونت میگیرم

دختر خوب اصلا استخر نرو چون امکان عفونت و عفونت قارچی خیلی زیاده الان رعایت بهداشت خیلی مهمه و کلر ا ...

😐😂

من همیشه برعکسم...

وای خوب شد اینجا پرسیدم وگرنه قرار بود هفته ای ۳ بار برم

ممنون مهربونم 🫂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای بابا نفس عمیق بکشید آب بخور   آخه چیشده که اینجور خودتو داغون کردی زنگ بزن با یکی حرف بز ...

وای هلی جون فکر کنم مهمونم بهم دروغ گفته نیومده هنوز

البته مطمئن نیستم...

استرسم راستش برای اون بود که اومدن و من خوردم به انتقالم

معذب بودم اینطوری

الان که چند درصد فکر میکنم نیومدن استرسم خوابید😂😂

همچنین آدمی ام من😐🤌

حرف زدنی ام نبود 

آخه تنها هم نبودم مامانمو عمم پیشم بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا ما هم برای اینکه استرستون کم بشه دعاتون میکنیم انشااله خدا ازمون قبول کنه،عزیزم من فعلا برای آ ...

به حق آقامون امام حسین (ع)، هزار برابر به خودت برگرده نازنینم🤲🏻

ممنون ک ما رو لایق میدونین🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام دخترا خوبین وای من حالم خیلی بده انگار استرس دارم 🥺 استرس الان رو ضخامتم اثر میزاره؟؟ فکر کن ...

الهیی عزیزم ان شاالله هر چی ک هس خدا دلتو آروم کنه به بهترین نحو و اون مساله هم ک نگرانت کرده حل بشه.

مهمونات بیان چقد میمونن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهییییی ک خوش خبر بیای. من ک خیییلی دلم روشنه😍😍

وای آلاجون اینجوری میگی قند تو دلم آب میشه

یعنی میشه؟

ای خدا ب همه منتظرا نظر کن، خیلی روزای سختی رو همه داریم می گذرونیم😭😭😭

ایشالا،مرسی عزیزم،کلیم هم امشب درد میکنه،نگرانم کردم

شنبه صبح به دکتر زنگ بزن و شرایط رو بگو تا از نگرانی در بیای .

درد تخمدان و سینه به خاطر داروهای پانکچر هست ولی اگه خیلی شدیده حتما به مرکز زنگ بزن شاید وقت عمل رو زودتر بذارن

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
نگار جان من قبلا طب سوزنی رفتم برای من تاثیر نداشت البته بدن با بدن فرق می‌کنه شاید برای کسی دیگه مف ...

عه واقعا؟من اون روزایی که ضخامت بالا نمیرف ی جایی پیدا کردم برم طب سوزنی ولی خدا خیرش بده خود دکتره ک باهاش پیامکی ارتباط برقرار کردم وقتی فهمید من کمتر از ی هفته فرصت دارم گف یکی دو روز و...  این تاثیر نمیذاره . باید مداومت کنی و زمان بذاری. و منم دیگه لغو کردم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزدلم فداتشم مهربونم 🥺🥺🥺🥺😍😍😍 ان شالله ک خدا یارو یاورت باشه راهت همیشه هموار خدا نینی ...

قربووونت برم عزیز دلم🥺🥺😍😍😍❤️❤️❤️❤️ همچنین ان شاالله

خدا نکنه خاله جون😭😭❤️❤️ نمیدونم چرا امروز اشکم دم مشکمه. هر کی چیزی میگه میشینم گریه می کنم🥺😅

قربونش برم دلم رفت واسه خاله گفتنش🥹

الان خیلی بیشتر باید مراقب خودت و جوجه ها باشی🥰

اگه دلت آروم میشه اشکالی نداره عزیزدلم، الهی ک همیشه اشکت از سر شوق باشه🤲🏻