2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
خودم کیست آندومتریوز دارم شوهرمم مشکل اسپرم 

کیست آندومتریوز مشکل نازایی ایجاد میکنه اما با آی وی اف میشه بچه دار شد کلا میکرو و آی وی اف ربطی به آندومتریوز نداره اینو دکترم گفت

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام من همه ۱۴ بارداریم تا الان تحت نظر بیمارستان دولتی بودم گفتن باید تحت نظر ی پریناتولوژیستم ام ...

سلام عزیزم

اگر تهران هستی و میخوای بیمارستان دولتی تحت نظر باشی دکتر آزادی بیمارستان میلاد هست دکتر خوبیه

اگر هزینه برات مهم نیست مطبش هم شهرک غربه 

دکتر رحیمی شعرباف هم اینجا تعریفش رو میکنن ولی میگن مطبش شلوغه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دیگه بدتر😁 جنینتم کوچولو بوده  انشالله مثبتی فکر مسموم نکن

❤❤❤❤🙏🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
آها ،انشالله همه چی خوب پیش بره برات عریزم

ممنون قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حالا هجینگ چیه؟۰😂

هیچینگ ی نوع لیزره ک از پوسته های جنین میسوزونه ک جنین راحت از پوسته در بیاد ولانه گزینی کنه...حالت عادی جنین سه روطول میکشه ک از پوسته در بیاد.ولی هچینگ کاروراحتر میکنه چون پوسته دورشو نازکتر میکنن و زودتر در میاد برا لانه گزینی...

دوساعت باید فاصله بدی شدید باهم تداخل دارن با لوتیروکسینم سه تاشون باهم گوشی رو بزار تو ساعت

وای ننه🥲

از فردا گوشی رو میزنم رو تایمر

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اینو دکتر به منم گفت انجام بده اما نگفت پولیپ داری، یعنی برای چیز دیگه ای هم انجام میدم ؟

هیسترو گاهی تشخیصیه

برای ارزیابی شرایط داخلی رحم

یا مثلا برطرف کردن سپتوم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اینو دکتر به منم گفت انجام بده اما نگفت پولیپ داری، یعنی برای چیز دیگه ای هم انجام میدم ؟

منم انجام دادم..بخاطری ک‌چندتا کاشت ناموفق داشتم و ی خارج رحمی..دیگه خودم ب دکتر گفتم هیسترو برام انجام بده.نمونه هم از اندومترم گرفتن بردم ازمایشگاه.تا اخر ماه برم برا جوابش

منم انجام دادم..بخاطری ک‌چندتا کاشت ناموفق داشتم و ی خارج رحمی..دیگه خودم ب دکتر گفتم هیسترو برام ان ...

نمونه از آندومتر چرا گرفتن ماهور جان ؟ هر کی هیسترو می‌کنه میگیرن‌ یا اونم‌یه چیز دیگه است ؟ 

من رفتم سونو یه کیست کوچولو هم داشتم ،به دکتر گفتم اون چی میشه گفت خود به خود می‌ره نمیدونم‌ دیگه‌ والا ، به نظرت هیسترو کیستای این‌ مدلی رو هم از بین میبره؟

این کیست به خاطر پانکچری بود که دو،سه ماه پیش انجام دادم ،دکتر گفته بود ممکنه به‌وجود بیاد به خاطر داروها 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نمونه از آندومتر چرا گرفتن ماهور جان ؟ هر کی هیسترو می‌کنه میگیرن‌ یا اونم‌یه چیز دیگه است ؟  ...

اره هیسترو هم تشخصیه هم درمان..همزمان با هیسترو اگه کیستی پولیپی چیزی باشه برطرف میکنن..والا من خودم گفتمبرام بنویس ورحممو بررسی کنیدک چرا کاشتام ناموفقن...دیگه بم گفت کجا برات انجام بدیم گفتم هرجا مناسبتره😃😃😃

هزینه هم سر جمع ۵۰۰ هزاری شد..نمونه رو هم بردم تحویل ازمایشگاه دادم..نمونه م کورتاژ اندومتر بود ک تحویل دادم..

اره عزیزم من سونو هیسترو شدم گفتن پولیپ داری باید عمل شی 

بعد هیستروسکوپی کردن پولیپهارو درآوردن...

کل رحم رو بررسی میکنن اگر پولیپ داشته باشی یا چسبندگی رفعش میکنن...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نمونه از آندومتر چرا گرفتن ماهور جان ؟ هر کی هیسترو می‌کنه میگیرن‌ یا اونم‌یه چیز دیگه است ؟  ...

عزیزم نگران نباش هیسترو میکنن با دوربین رحمو میبینن پولیپ داشته باشی بر میدارن که معمولا سنو نشون نمیده بعد همون پلیپو میدن پاتوبیولوژی من اون سری که هیسترو شدم مثبتم شدم خیلی خوبه