2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم امیدت ب خدا باشه دارو هاتم بخور دیگم تست نزن تا ۱۴روز انشالله ک مثبتی 😍🙏

ان شاءالله 🙏🙏❤

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکلت به خدا باشه عزیزم به علائم توجه نکن میدونی که همه ی علائم پریود و بارداری شبیهه. خدا جون بعضی ...

❤🙏🙏🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

@sarvesahi    

امشب نماز استغاثه به امام زمان عج رو به نیت حاجت روایی شما خوندم

و برای همه منتظران دعا کردم الهی خیلی زود دامنت  سبز بشه🎀

@alaae    

عزیزم ممنونم که این یک هفته من رو همراهی کردی و به جای من به نیت بچه ها نماز خوندی

خدا فرزندانت رو بهت ببخشه🎀

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آلا جان یه بار تو دوره های قبلیم از دکترم پرسیدم دوفاستون بهتره یا شیاف چون با شیاف خیلی اذیت بودم گ ...

ممنونم عزیزم از توصیحاتت😘. اخه فکر میکردم امپول بهتر باشه. ولی به هر حال حتما ی صلاحی دیده 🤕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اها..من رشته م ریاضی بود..بخدا سوم دبیرستان رفتیم شکایت معلم تاریخو ب مدیرمدرسه کردیم..گفتیم چ معنی ...

نمیری😂😂

البته منم رشته ام ریاضی بود. بعد از دانشگاه اومدم سراغ تاریخ

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلاجوووووونم ممنون از محبتت عزیززززززدلم انشالله با دعای خیر شما خواهر گلم 🤲🌹 انشاالله بحق ا ...

قربووونت برم عزیزم😘😘😘❤️❤️

بچه ها شده تا حالا آمپول پروژسترون رو قطع کنه دکتر و به جاش دوفاستون بنویسه؟ برا من گف دیگه نیازی ن ...

اره من توی صفحات ۲۰هزار تاپیک دیدم ی سری جای امپول پروژسترون دوفاستون میخوردن مثلا روزی دو یا ۳تا

❤🥰
@sarvesahi      امشب نماز استغاثه به امام زمان عج رو به نیت حاجت روایی شما خوندم ...

قربوووونت برم مهتاب جون😘😘❤️❤️❤️ در اصل من از شما ممنونم بی نهاااااایت که منو با این نماز آشنا کردی😍❤️❤️❤️

اره من توی صفحات ۲۰هزار تاپیک دیدم ی سری جای امپول پروژسترون دوفاستون میخوردن مثلا روزی دو یا ۳تا

عه چه جاااالب. دست گلت درد نکنه. با اینکه همه صفحات تاپیک رو خوندم ولی این مورد ب نظرم جدید اومده بود. 

خیییلی ممنون گلم❤️❤️❤️

عه چه جاااالب. دست گلت درد نکنه. با اینکه همه صفحات تاپیک رو خوندم ولی این مورد ب نظرم جدید اومده بو ...

قربونت عزیزم..راستی مبارکه مثبت شدنت عزیزم خییییلی خوشحال میشم میبینم مثبت میشین😍😍😍😍ایشالا ک بچه هاتو صحیحو سالم در آغوش بگیری 😍😍😍🤲🤲🤲

❤🥰
سلام عزیزم من درجریان روند کارتون نیستم و پیامهاتونو که خوندم خیلی خیلی ناراحت شدم اصلا انگار بغض گل ...

سلام گلم ممنونم از خوش قلبیت. 

نمیدونم گاهی میگم شاید به این خاطره اما من توی این مدت به این باور رسوندمش که خودشو فقط دوس دارم نه بچه نه چیزه دیگه ای. حالا انشالله که کوتاه بیاد و مثله قبل بشه زندگیمون. این ذکر رو زیاد میگم اما نه این تعدادی که شما گفتی. چشم حتما انجام میدم گلم خیر ببینی.

انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دورت بگردم با دل شکسته ت.الهی سرانجام تقدیرت خیر باشه وقتی تلاشتو کردی برای حفظ زندگیت و نشده پس لیا ...

فدات بشم. من اول آخر واگذراش کردم به خدا چون از من کاری بر نمیاد دیگه. توکل به خدا خودش نجاتم بده و بهم آرامش بده این روزایی که توشم خدا نصیب هیچ کس نکنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤