2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اره اونجور بدتره...شما آزمایش دومم دادی؟؟ حالا میمونم دیگه انشاالله دوشنبه میرم 

نه عزیزم اگه نیاز باشه فردا باید بدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم مرسی که بهم امید میدی❤❤. امیدوارم همین بشه . من اگه این تاپیک و شماها رو نداشتم تا حالا از نا ...

عزیزم امیدت ب خدا باشه دارو هاتم بخور دیگم تست نزن تا ۱۴روز انشالله ک مثبتی 😍🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم تیروئیدم کم کاره دکتر غدد گفته تا آخر عمر باید هر روز صبح لووتیروکسین ۵۰ بخورم که الان ۳ س ...

ممنون نهال جون از اینکه وقت گذاشتی وبرام تایپ کردی انشاءالله که با جواب آزمایش مثبتت خوشحالی کنیم❤😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
کی مینویسن ؟من الان پریود شدم برم مینویسه؟درد داره چطوره الا جون؟

اره عزیزم برا منو تو همون روز دوم ک رفته بودم برا شروع اندازه گرفت. 

درد ک ی کوچولو داره دیگه🥴 فقط خوبیش اینه زود تموم میشه. من بعدشم دل درد پریودی داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پیه سختی های زندان هارون رو میدونی.😃😃😃😃

متوجه نشدم پیامتو عزیز

متخصص پریناتولوژی ان؟

البته اینم بگم زایمان انجام نمیدن و باید پیش پزشک خودت هم تحت نظر باشی

فقط مراقبت هایی که به پریناتولوژ مربوط میشه انجام میدن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کلا میگم سختی ها وزجرهای حضرت موسی رو‌تو زندان هارون میدونی😃😃😃

آره عزیزم اینا همشون مسایل تاریخی هستن و من هم رشته ام همینه

خوبیم شکر خدا . ۵ رو بخاطر زود اومدنشون بسترییودن اومدیم خونه

الهی شکر عزیزم، قدمشون پر خیر و برکت❣️🌷

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام هزیزم خوبی؟توی تاپیکاتون دیدم تعیین جنسیت بودین ...خواستم بپرسم تهران انجام دادین؟ با کدوم دکتر ...

عزیزم شاید ایشون با سه تا بچه دیر جواب بدن تو ابن سینا بودن دخترشم ای وی اف بوده بعد۵سال تعیین جنسیت دوتا پسر انتقال دادنو بچه هاشون دنیا اومد اگه اشتباه نکنم گفت معترف بوده

بچه ها چه جوری لینک عکس میزارین میخوام عکس بزارم برای تنیا دوست من روز ۱۰لیبی منفی روز ۱۲بتا ۲۰۰و خو ...

تو گوگل بزن اپلود فایل اونجا میتونی عکستو انتخاب کنی و اپلود کنی. بعدش لینک میده بهت که اونو کپی می کنی اینجا