2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ممنونم واسطه جونم😘😘

😅😅😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما روزتون بخیر ب کمکتون احتیاج دارم خواهشاً دریغ نکنید من یک ساله و چند ماهه اقدامم ولی ب ...

سلام عزیزم الهی ب حق حضرت زینب س دل شکسته تون خییییلی زود شاد بشه 🥺😍😍

متاسفانه من شناختی ندارم ازشون. ولی بچه ها هستن هر کی بدونه حتما راهنمایی می کنه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای آمادگی رحم هر کس اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه ....

ان شاالله ب سلامتی و موفقیت. حتما پیاده روی و اب زیاد خوردن رو مد نظرتون باشه. ان شاالله دوستان هم موارد دیگه رو میگن 

بله عزیزم شروع کن تو این پروسه ی دقیقه ش برای ماها سال هدر میره.فکر میکنی منی که ۴۶سالمه دیگه اندکی ...

سلام جونم با دیدن پیامت اشکام جاری شد بحق خدای بزرگ و محبت اهل بیت به آرزوی قلبیت برسی😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🌹🌹

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چه مارکی بود عزیزم عکس بده ازش. نکنه آزمایشت اشتباه شده ؟

پاک کردم خاهر حتی ازمایشمم پاره کردم انداختم دور نه خاهر همون روز پریودم شدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها یه سوال میگم من چندماه پیش آزمایش تیروئید

دادم جوابش ۳/۲ بود بعد من به دکتر گفتم گفت هیچ اشکالی

برای بارداری تا عد۴ نداره درست میگه یانه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خانوما روزتون بخیر ب کمکتون احتیاج دارم خواهشاً دریغ نکنید من یک ساله و چند ماهه اقدامم ولی ب ...

سلام عزیزم 

من قبلا با دکتر عارفی بودم اما از دکتر اقصی اطلاعات خاصی ندارم. خب دکتر شناخته شده ای هست دکتر عارفی و اکثرا برای سقط مکرر می رن پیششون. من خودم خیلی راضی نبودم اما خیلی ها هم راضی بودند از دکتر عارفی. خودت باید بری ببینی و صحبت کنی چون بنظرم رضایت نسبی هست و بستگی به شرایط هر کس داره.

معمولا تلفنی وقت می دن ولی اشغاله و باید زنگ بزنی مدام.  اگر دکتر عارفی زود بهتون وقت ندادن به ایمیلشون پیام بدین و توضیح بدید شرایطتتون رو جواب می دن.

این ایمیلشه

soheilaarefi@yahoo.com

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

حالا چرا دلت شکسته..تو ک‌چیزی از اقدامت نگذشته..وقت بسیاره..اصلا نگران نشو..فقط خیلی خوبه ک زود پیگیر شدی

نه قربونت این چه حرفیه ما تا میتونیم باید برای هم دعا کنیم 😘انشاالله که خوش خبر باشی

فدای تو نازنین❤️

همچنین خودت عزیزم. نرفتی آزمایش بدی؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
گلم منظورم نماز استغفار بودااااا اشتباه نوشتم @poweroflove     ‍

قبول باشه عزیزدلم، ممنون از این همه محبتتون❣️

سلام دوستم انشااله ما لایق باشیم برای دعا به دوستان من که وظیفم میدونم و بخدا توی دعاهام شماها جلوت ...

قربونت برم، از بس قلب پاک و مهربونی داری❣️

هیچ وظیفه ای نیست عزیزم همش بخاطر بزرگیه قلبته❤️

ممنون ک ما رو هم توی دعاهات قابل میدونی

چشم همین کارو انجام میدم

ممنون ک گفتی🌷