2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ممنونم آلا جانم یکی از دوستان گفته بود که فرتیل اید و اوبووست با هم خوبه منم سری قبل که پانکچر شدم ...

منم برعکس همیشه روز انتقال استرس داشتم و پانکچر برام شیرین بود چون بیهوش میشدم و هیچی نمیفهمیدم😅 ب من بود دوس داشتم انتقالمم با بیهوشی باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله برایه من نوشته بود هزینشم جدا ازمون گرفتن یادم نمیاد دقیق چند گرفتن

موقع ک کارهای بستریمو انجام دادم ۲۰۰ تومن صندوق واریز کردم..موقع ترخیصم ب شوهرم گفتن برو صندوق ۳۰۰ تومن واریز کرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام خودت تزریق می کنی؟ من بشددددت با شکستن سر شیشه آمپول مشکل دارم. چجوری میشکنی اذیت نشی؟ مثلا ی ...

یه زمانی تو یکی از همین سیکلها یادم نیست برای چه امپولی بود خودش یه چیز پلاستیکی داشت که راحت میشد باهاش امپول روشکست من چندتا ازش داشتم تا مدتها نگه داشته بودم ازش استفاده میکردم.

یه چیزی به اسم امپول شکن هم هست ولی گرونه ۸۰_۹۰ تومن 

البته خودم استفاده نکردم نمیدونم چقدر کار راه بندازه تو د ی جی کا لا دیدم

این هم تجربه یکی بود گفتم شاید به کارت بیاد امتحان کن: .

شخصا برای شکوندن سر آمپول از سرنگ استفاده میکنم کاربردی مشابه همین ابزار و داره و با هزینه خیلی پایین تر،به این صورت که سیلندر و خارج میکنم و پیستون خالی رو روی سر آمپول قرار میدم و با فشار اندک بدون آسیب رسوندن به دست و خرد شدن شیشه آمپول و برای تزریق آماده میکنم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم آلاجان آزمایشت مثبت شده؟ واای خدای من چقدربرات خوشحال شدم مبارکت باشه بسلامتی ودل خوش بگذ ...

سلام رزیتا جونم . الهی قربووونت برم. بالاخره روزی ک فکر می کردم دیگه برا من نمیاد رسید😭😭😭

الهییییی ب حق امام حسن مجتبی ع خییییلی زود شما مارو ذوق زده کنی گلم😍😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سرنگ رو از پوسته در بیار با پشت کاغذی پوسته از جایی ک دایره کشیده بشکون اصلا دستت زخم نمیشه

اصلا نمیدونم چرا بشددت عرق می کنم نمیدونم ترسه استرسه چیه آخه. اینو ک گفتین امتحان نکردم حتما امتحان می کنم ممنونم.

با کلی دستمال کاغذی انجام دادم نمیدونم زورم نمیرسه یا چی هی ک فشار میدم نمیشکنه هول میشینه تو دلم😅 چقد سوسولم اه😬

تبریک میگم بهتون انشاالله به سلامتی بغل بگیریش خیلی خوشحال شدم

ممنووونم عریزم😘😘 خدا گلای شمارم حفظ کنه😍😍

الا جان خیلی خیلی مبارکه خیلی خوشحالم برات عزیز دلم💋💋💋💋 روز چندمت بود آزمایش دادی؟!

قربووونت برم نگار جونم۰😘😘😘 ان شاالله زوووودی روزی خودت.

روز ۱۳ بود

یه زمانی تو یکی از همین سیکلها یادم نیست برای چه امپولی بود خودش یه چیز پلاستیکی داشت که راحت میشد ب ...

واااای واقعاااا؟؟ هس همچین چیزی؟ چ خووووب. اتفاقا دیروز ب همسرم میگفتم کاش عین این وسیله ها که دارو رو نصف می کنه برا آمپول شکستنم بود ی چیزی.

اسم خاصی داره ک سرچ کنم؟ خدا خیرررررت بده عزیزم که همش باانی خیری😍😍 نمیدونی چقد دلم شاد شد😂

اوه اون راهکار همونی بود که دیروز پریروز باهاش زخمی کردم دستمو🤕 اومدم ابروشو درست کنم زدم چششو کور کردم😂

راستی مهتاب جون پروژسترونم ی مقدار ریخت بیرون . یکی دیگه تزریق کنم دوز اضافه نمیشه بعدا مشکل ایجاد کنه؟ یا میتونم بزنم؟

واااای واقعاااا؟؟ هس همچین چیزی؟ چ خووووب. اتفاقا دیروز ب همسرم میگفتم کاش عین این وسیله ها که دارو ...

اسمش امپول شکن هست

از داروخانه بپرس شاید داشته باشه و ارزونتر باشه و هزینه ارسال هم نمیدی

من خودم تجربه شو ندارم 

تجربیات بقیه رو در دی ج ی  بخون 

اگر کم بیرون ریخته عیب نداره

اگر فکر میکنی به قدر کافی نبوده  و بیشترش هدر رفته یکی دیگه بزن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بله برایه من نوشته بود هزینشم جدا ازمون گرفتن یادم نمیاد دقیق چند گرفتن

تو‌خلاصه پروندم تازه نگاه کردم نوشته بیمار تحت هیسترو تشخیصی و کورتاژ قرار گرفت.حفره رحم نرمال.عمق ۷/۵

نمونه پاتولوژی ارسال شد..

دیگه یعنی خراشی برام انجام ندادن..

احتمالا خواستن ببینن نمونه سالمه..ک بعدا برام خراش انجام بدن

@Ati7966 ‍ عزیزم چطوری دختر گل ات خوبه؟؟ چقدر به زایمانته ؟؟ فکر کنم نزدیک باشه

سلام عزیز خوبی من روز ۴ اردیبهشت تو ۳۵ هفتگی زایمان کردم شما چی ؟؟ نی نی خوبه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اسمش امپول شکن هست از داروخانه بپرس شاید داشته باشه و ارزونتر باشه و هزینه ارسال هم نمیدی من خودم ...

ممنونم گلم آره الان سرچ کردم دیدم. فردا از چند جا میپرسم ان شاالله ک داشته باشن. خیییییلی ممنونم گلم😘😘

بسلامتی عزیزم مبارکت باشه عدد بتات خوب بود؟؟انشاله یه دوقلوی خوشگل نصیبت بشه

ممنونم عزیزم. ۱۰۵ بود. فک کنم ی مقدار کمه. توکل ب خدا ان شاالله هر چی ک خیره❤️