2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
دوباره سونو شدید؟ و اینکه بتا روند کاهشی داره یا نه؟

عزیزم با این حساب الان که یکماه گذشته،فکر کنم یکماهه دیگه طول میکشه تا بتا صفر بشه،چقدر وقت دیگه میتونم دوباره دارو بگیرم؟یعنی دیگه ای وی اف کنم؟

عزیزم من دو روز پیش پریودم عقب افتاد بی بی زدم درجا رنگ گرفت دوباره زدم باز مثبت و دوباره زدم باز مث ...

عزیزم...🥺 چقد حسه قشنگیه بعدش چقد حسه اذیت کننده اس هستش

نیاز جون برای خدا کاری نداره ک...

ان شاءالله بهت ب نظر بکنه و از گیردکترا در بیای عزیزم.آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان باردارین شکر خدا؟من ای یو ای کرده بودم که خارج رحمی شد،دیگه انگار امیدی برای ادامه درمان ندارم

هنوز معلوم نیس قطعی. بی بی چکم مثبت شده الان منتطر جواب ازمایشم. من ی بار اون اولا آی یو آی کردم ک منفی شد. بعد اینکه دو بار طبیعی خارج رحمی شدم اصلا سراغش نرفتم. بنظرم برا ماها گزینه مناسبی نیس. تو آی وی اف هم پرسیدم از دکتر گف احتمالش هست ولی خیییییلی کم. دیگه چون از طبیعی چشمم ترسیده بود و دوسال بعد اخری هم دیگه باردار نشدم از طرفی سنمم داشت بالا میرفت از سال ۹۹ منم افتادم تو این مسیر .

به نظرم اصلااااااا ناامید نشو. خدارو هزارااان بار شکر که باز علم پیشرفت کرده حداقل میتونیم تلاش کنیم . 

به قول حضرت مولانا:

گفت پیغمبر که چون کوبی دری

عاقبت زان در برون آید سری😍 

ان شاالله خیییلی زود تلاش های هممون نتیجه میده😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هنوز معلوم نیس قطعی. بی بی چکم مثبت شده الان منتطر جواب ازمایشم. من ی بار اون اولا آی یو آی کردم ک م ...

ان شاالله که مامان شدی عزیزم و‌همه سختی هات تموم شده،باز شما طبیعی میشدی ولی من پنج ساله نشده بودم تا ای یو ای دومی جواب داد ولی خب اینطوری شد ،تازه حال روحیم هزاربرابر بیشتر ریخت به هم ،اصلا برام عجیبه توی این روش ها خارج رحمی شدن،چون تزریق داخل رحم انجام میشه!!!

قربونت برم خاهر انشالا که شما مامان شدی و ۹ماه دیگه بغلت میاد !باورت نمیشه خاهر تا خود خونه هق هق می ...

😭😭😭 پایان شب سیه سپید است. مطمئنم خیییلی زود همه اینا جاشو میده به اشک شوق 😍❤️مطمئنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم از توضیحاتت،سونو دیگه نشدم ولی روند کاهشی بله،البته همینطور که خیلی کم بالا میرفت الانم ...

با تمام وجودم میفهمم چقد سخته. ولی خوبی رنجای دنیا اینه که بالاخره میگذره. 

ان شاالله بعدش فقط شادی باشه و سلامتی و لذت بردن از وجود نی نی گلت😍

آلاجون امروز ۲۶ سیکلمه🥺 دوباره زنگ زدم بازم گفتن از فردا آمپول بزنم ولی من می خوام اگه کمتر نشد از ...

باور کن من دلم روشنه. اخه تو سیکل میکرو ، ۲۶ سیکل ک کسی پریود نمیشه. ان شاالله برا لانه گزینی جوجه هاته😍😍

ان شاالله با امپولا و شیافا اروم اروم کم میشه و خیالت راحت

عزیزم با این حساب الان که یکماه گذشته،فکر کنم یکماهه دیگه طول میکشه تا بتا صفر بشه،چقدر وقت دیگه میت ...

واقعیتش خیلی اطلاعات ندارم تو این زمینه. ولی در مورد سقط معمولی شنیدم که میگن ۳ ماه حداقل باید فاصله داد. اگه اشتباه نکنم ب منم دکتر تو دومی گف ک ۳ ماه اقدام نکن. تو اولی هم ک کلا نابود بودم😅 رسما سزارین شده بودم. 

همسرتون آزمایش دادن؟ کاش ایشونم آزمایش بدن تو ی مرکز درمان ناباروری و خودتونم تحت نظر باشید اونوقت اگه نیاز بود دکتر بهتون پیشنهاد ای وی اف رو میده . اگه هم که نیازی بهش نبود که شکر خدا. از راه طبیعی ان شاالله صاحب نی نی گل بشین۰😍

واقعیتش خیلی اطلاعات ندارم تو این زمینه. ولی در مورد سقط معمولی شنیدم که میگن ۳ ماه حداقل باید فاصله ...

آره عزیزم دیگه پنج سال زمان کمی نیست،همه آزمایشارو هردو دادیم،مشکلی نداریم ولی نمیشه،بله دکتر گفت ای وی اف کن ولی نمیدونم چرا گارد دارم در مقابلش ولی خب دیگه انگار چاره ای نیست

ان شاالله که مامان شدی عزیزم و‌همه سختی هات تموم شده،باز شما طبیعی میشدی ولی من پنج ساله نشده بودم ت ...

قربونت برم عزیزم😘

برا منم این دوتا توی ۵-۶ سال اتفاق افتاد هر ماه بی بی چکای منفی و... ولی خب بازم خدارو هزاران بار شکر .  اگه زمان قدیم بود و تجهیزات و پیشرفتی نبود خییییلی سختتر بود. 

تو آی یو آی به هر حال تقریبا شبیه همون بارداری طبیعیه دیگه. فقط فرقش اینه که اسپرم ها شسته شدن و قوی هاشون انتخاب شدن وگرنه بازم اونه که باید بره تو لوله فالوپ و دنبال تخمک خانوم بگرده.

ان شاالله همه چی ازین ببعد براتون عااالی پیش بره عزیزم❤️

قربونت برم عزیزم😘 برا منم این دوتا توی ۵-۶ سال اتفاق افتاد هر ماه بی بی چکای منفی و... ولی خب بازم ...

ممنون عزیزم بابت همه چیز،ان شاالله با همین مهربونی و ارامشت نینیتو به زودی بغل بگیری 

آره عزیزم دیگه پنج سال زمان کمی نیست،همه آزمایشارو هردو دادیم،مشکلی نداریم ولی نمیشه،بله دکتر گفت ای ...

خب خداروشکر. 

میفهمم واقعا. چون خودمم دقیقا همین جوری بودم من خارج رحمی دومم سال ۹۷ بود از همون موقع هر دکتری رفتم غیر یکی ، همه گفتن آی وی اف. چقد بهم برخورده بود. اصلا نمیتونستم قبول کنم. الان ک فکر می کنمم نمیفهم چرا این گاردو داشتم. تا سال ۹۹ ک بالاخره دیدم این جوری نمیشه ادامه داد. و واااااقعا از ته دل پشیمون شدم بعد شروع سیکل که چرا ۵-۶ سال عمرمو ازین دکتر ب اون دکتر هدر دادم و شروع نکردم آی وی اف رو.

ان شاالله بدون نیاز بهش خدا طبیعیه معجزه شو بده بهتون. نشد هم بنظرم پی کار رو بگیرید و ان شاالله پر خیر و برکت باشه براتون

ممنون عزیزم بابت همه چیز،ان شاالله با همین مهربونی و ارامشت نینیتو به زودی بغل بگیری 

😘😘😘همچنین عزیزم❤️

هنوز معلوم نیس قطعی. بی بی چکم مثبت شده الان منتطر جواب ازمایشم. من ی بار اون اولا آی یو آی کردم ک م ...

آلاجون رفتی آزمایش دادی؟

تو رو خدا زود بیا بهمون اطلاع بده

وای اگه دوقلو بشه چی میشه🥹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️