2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
بچهها یعنی هیچکدومتون سرم ای ویجی نزدید

سلام

من یکبار داشتم. اگر تهرانی لیست داروخانه ها ی دولتی رو جستجو کن برو دونه دونه سر بزن. مهمترینش توی تهران داروخانه ۲۹ فروردین هست. اگر اونجا نداشته باشه معمولا جای دیگه ندارن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام ... کدام روز از سیکل انجام دادید؟ همراه با هیستروسکوپی بوده یا خیر؟  اگه بدون هیسترو و بی ...

عزیزم من ۲۷ اینا بود سیکل قبل از انتقالم بله با هیسترو بود دکتر انصاری پور برام انجام داد  مثبتم شدم با بیهوشی بعدش به هوش اومدم در حد پریودی درد داشتم فقط بدونه هیسترو وبیهوشی دوستان اینجا شنیدم میگن کم درد داره الان همراه تخمک کشیم باز برام خراش داد ولی سه تا پریود بعد خراش انتقالمه واقعا نمیدونم اثرش میمونه یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

وااااااای آلا جونم دارم درست میبینم🥺🥺🥺🥺وااااای دختر مبارک باشه نمیدونم چجوری ذوقمو نشون بدم 😭😭😭😭

خدایا شکرت هزاران هزاران بار شکرت چقدر منتظر خبر مثبتیت بودم الهی که این دوران بارداریت بهترین دوران زندگیت باشه ونی نی نازتو صحیح وسلامت بغل بگیری رفتی آزمایش؟ الان کجای کاری 

واااااای اگه بدونی چقققققققققدر خوشحالم برات 😍😍😍😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چجوریه

https://a.khadije.ir/ghadir

اینجا توضیح داده شرایطشو عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی بده که!!!! راستی من متفورمین هم میخورم ، از خوردنش خسته شدم  دوست ندارم دیگه بخورمش  ...

عزیزم اصلااااا نباید قطع کنی حتی تو بارداری یکی از مهمترین داروهاته تنها دارویه که هربار میرم انصاری پور با اون همه بی توجهی روش تایید داره 

سلام پروانه جان  خوبی به سلامتی کی انتقال می دی؟ یادمه دفعه پیش تقریبا با هم بودیم. فکر کنم ا ...

سلام عزیزم خوبی باعث افتخارمه با دوستانی مثله شما اشنا شدم که انقدر با وفایید والله من دوتا دوفاستونم مونده تموم بشه پریود بشم استرادیولو برام شروع میکنه به امید خدا ماه بعد دقیق دیگه نمیدونم کیه شما تو چه مرحله ای هستید

وااااااای آلا جونم دارم درست میبینم🥺🥺🥺🥺وااااای دختر مبارک باشه نمیدونم چجوری ذوقمو نشون بدم 😭😭 ...

ببین کی به ما سرزده سلاااااااام خوبی گلم چه کار میکنی دوباره اقدام نکردی تصمیم نگرفتی گل پسرمون چه کار میکنه الان بزرگ شده دیگه احتمالا ده ما ۱۱ ماه باشه درسته 

باور کن وقتی پیام میزاری یه حس عجیبی به نینت دارم خدا بهش سلامتی بده و ۱۲۰ساله بشه چون انتقالمون تو یه روز بود دلم روشن میشه 

وااااااای آلا جونم دارم درست میبینم🥺🥺🥺🥺وااااای دختر مبارک باشه نمیدونم چجوری ذوقمو نشون بدم 😭😭 ...

سلاااام ماشالا جوووووونم 😍😍😍😍خوبی؟ نی نی گل خوبن؟

واااای چقدددد دلم برات تنگ شده بود 😍

قربووووونت برم عزیزم❤️❤️ فعلا فقط بی بی چک مثبت شده ان شاالله فردا میرم آزمایش. خیییلی برا ادامه نیاز ب دعاتون دارم 😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم بنظر من اگر قصدش رو داری زودتر از روز ۱۲ نزن. یا اگر می تونی صبر کن کلا نزن. ☺️

میتونم 

ولی واقعا حالم خیلی بده

تهوع دارم و دل درد

شبا هم از درد پا خوابم نمیبره

کلی علایم عجیب غریب دارم

سلام من یکبار داشتم. اگر تهرانی لیست داروخانه ها ی دولتی رو جستجو کن برو دونه دونه سر بزن. مهمترینش ...

من این با  خیلی کارا کردم روزی دوساعت پیاده رویی بادکش دیگه احساس میکنم این بار نشه دیگه نمیشه راستی من خراشمو با تخمک کشی دادم سومین پریود بعد خراشم انتقالمه به نظدت اثرش میمونه میترسم نمونده باشه فکر نکنم دیگه برام خراشم بده 

امروزو دیروز چه خوب بود دوستان قدیمی پیام دادن 

خییییییلی اصلا ی شادی مضاعف میاد تو دل آدم با اومدن شون😍😍

سلام عزیزم خوبی باعث افتخارمه با دوستانی مثله شما اشنا شدم که انقدر با وفایید والله من دوتا دوفاستون ...

لطف داری عزیزدلم

خب به سلامتی

منم سه تا ال دی دارم اونها تمام بشه و پریود بشم ایشالا میرم سونوی انتقال و اندازه عمق رحم. برای من قراره توی سیکل طبیعی انتقال بدن. لتروزول و اینها می دن که تخمک گذاری انجام بشه و بعد هم انتقال. دیگه توکل به خدا. امیدوارم ایندفعه همه چیز عالی پیش بره برات و بارداری پایداری داشته باشی عزیزم.

من این با  خیلی کارا کردم روزی دوساعت پیاده رویی بادکش دیگه احساس میکنم این بار نشه دیگه نمیشه ...

پیاده روی خیلی خوبه . عالیه. ایشالا میشه به امید خدا.

ببین خراش فکر کنم سه تا شش ماه اثر داره. من دفعه دوم خراش داشتم و انتقال سومم که مثبت شد قاعدتا اثر خراش رفته بود.