2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم. قربوووونت برم😘😘😘 اتفاقا امروز خیلی ب یادت بودم. الهی خییییلی زود شما خوش خبر بیای🥰😍

ممنونم آلا جان که همیشه به یادمی ، منم همیشه به یادتم.توی این راه خیلی سختی کشیدی ویه ذره ندیدم ناشکری بکنی ؛ ان شاالله تا آخرش همه چی برات خوب پیش میره😍😘 😍😘

الهی امین با دعاهای شما 😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
 اگر قصد همسرت جدی هست و هیج جوره کوتاه نمیاد نمیگم خودت رو عشقت رو دوست داشتنت رو بهش تحمیل کن ...

الهی آمین تمام تلاشمو میکنم انشالله خدا هم کمکم کنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم آلا جان که همیشه به یادمی ، منم همیشه به یادتم.توی این راه خیلی سختی کشیدی ان شاالله تا آخرش ...

قربووونت برم هممون این سختیارو گشیدیم.❤️❤️ ان شاالله با دعای شما😭😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها تو رو خدا حلال کنین من امروز خییییییلی پیام گذاشتم. با خودم میگفتم الان بچه ها  از کاربر ...

سلام الا جون مبارکت باشه عزیزم خوشحال شدم برات خیلی انشالله ب سلامتی بغلش بگیری 😍گلم وام فرزندان غدیر چیه؟ 

سلااااام عزیزم❤️ الهی قربووووونت برم من😍😍😍😭😭😭  سارا جون تو تموم این روزا ویییییییژه ب یا ...

سلام جونم.

قربون ویییییییژه گفتنت مرسی مامان خانومی خیر ببینی. 

خدا رو شاکرم که بعد اون همه سختی جواب گرفتی. انشالله که همیشه دلت شاد باشه. ممنونم قربونت برم 

الهی آمین انشالله

😔 ی نذر مجرب هس که من خودم خیلی ازش جواب گرفتم. نذر می کنم برات ساراجون. ان شاالله خیییلی زود بیای ...

😭😭😭😭😭😭 مرسی خواهرم واقعا شرمندم میکنی.

الهی که خیر ببینی 

الهی قربووونت برم نگار جون😘😘😘😍😍😍❤️❤️❤️ دعا کن باقی مراحلم خوب پیش بره. هی فکرای بد قلقلکم میدن ...

الا جانم همه چی برات خوب پیش میره و مرحله به مرحله اش شاد و شادتر میشی عزیزم 😍😘😗

برات آیت الکرسی خوندم که با دل خوش نی نی(ها) ت بغل بگیری😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیز پردنیزولون دارویی نیست که سر خود بخوری. حتما با نظر دکتر مصرف کن

بهاره خودت میدونی که تو چه مشکلاتی گیر افتادیم

میدونم کروتون وخطرماک.دکترم روز یکی تجویز کرده خودم گفتم همون دوتا بخورم ساید تاثیر داشته باشه

دعا کن برام خواهر مهربونم اوایل خیلی سر درد میگرفتم اما بهتر شدم 

سلام الا جون مبارکت باشه عزیزم خوشحال شدم برات خیلی انشالله ب سلامتی بغلش بگیری 😍گلم وام فرزندان غد ...

ممنونم عزیزدلم😘😘

این وام رو برنامه سمت خدا تبلیغش می کرد، مال موسسه حصرت خدیجه س . کسایی ک فک ککم ۵ سال ناباروری داشتن میتونن روز ۱۸ هر ماه قمری ثبت نام کنن. مدارک ناباروری و... میفرستین .بعد بهتون پیام میدن ک شرایط دریافت وام رو دارید یا نه. اون موقع چند تا مدرک هست که باید براشون ارسال کنید با یه چک صیادی به مبلغ وام. من پیارسال شرکت کردم ولی تعلق نگرفت. پارسال دوباره ثبت نام کردم و شکر خدا شامل مون شد. اون موقع وام ۱۲ میلیون بود. با هر ماه ۵۰۰ قسط. اصلا کارمزد اینا هم نداره فقط طی دو سال همون ۱۲ تومن رو برمیگردونی. البته الان نمیدونم مبلغ وام شون تغییر کرده یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱