2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
وای من دلشو ندارم نمی دونم با مرحله اول باید حساب کنم یا مرحله دوم ۱۰ و ۱۲ انتقال بود امیدوارم خد ...

ان شاالله ان شاالله خوش خبر میای😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت تینا جونم😘😘😘 ان شااالله ی چند روز دیگه هم شما خبر خوش رو میدی😍😍😍😍 روز ۱۲ بود عزیزم ...

مرسی گلم❤❤ ان شاءالله

روز انتقال رو حساب میکنی یا از فرداش میشه روز اول؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه نمیخواد انلاین باشی ؟ پس برم دان کنم که بشه گوشی رو حالت هواپیما باشه من بازی hay day دارم و ...

اشتراک بگیری یا بی نهایت رو بگیری دقیق نمیدونم تا کی میتونی رایگان و بدون نت بخونی. بعضی کتابا بی نهایت دارن بعصی نه و باید بخری و بعد بتونی بخونی. با امتیاز اسنپ هم میتونی ی ماه رایگان، بی نهایت بگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم ♥️ الهی صدای قلب جوجه هات بیام تبریک بگم 

😭😭😭😭😭😘😘😘🤔🤔منم امروز اشکم دم مشکمه با هر پیام بچه ها گریه کردم

چقد برات خوشحال شدم عزیزم😍

قربووونت برم عزیزم😘😘😘 ان شاالله خوشحالی ما باشه برا شما😍😍

فدات شم عزیزم مرسی جوجه من یه دونس   ایشاله مال تو ۲ تا تپل مپل باشه      

الهی خدا دردونه تو حفظ کنه😍😍😍

😭یعنی میشه خدا ب دله مهربونت نگاه کنه عزیزم و حاجت دله همه منتظران رو بده.آمین نهال جون شما نهم ا ...

نه عزیزم من چهاردهم بودم شما چند روز از من زودتری اول باید برای تو خوشحالی کنیم انشاالله 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیز دلم چشم و دلت روشن مبارک باشه الان یکی از بچه ها بهم گفت مثبت شدی اومدم سایت من از روز انت ...

سلااااام عزیزم❤️ الهی قربووووونت برم من😍😍😍😭😭😭 

سارا جون تو تموم این روزا ویییییییژه ب یادت بودم. الهی قربون محبتت برم من😘😘😘

ازته دلم آرزوم اینه که بیای از معجزه ات بگی عزیزم😘😍❤️

ما اینجا اصلا همدیگرو نمیشناسیم حتی یکبارم صورت همو ندیدم اخلاقیات همونمیشناسیم هر کدوم با یه زبانو ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چقد حست حس من بود.

دقیقاااا امروز ب همین فکر میکردم که کسایی ک همو ی بار ندیدیم کسایی ک شاید بیرون همین جوری همو میدیدیم با هم دوس نبودیم ، ولی از خانوادمون، دوستای نزدیک جون جونی مون بیشتر و خیییییلی بهتر همو میفهمیم بارها با هم خندیدیم و گریه کردیم   از ذوق همدیگه بالا پایین پریدیم😍. یادم نمیره وقتی چیکا مثبت شد جیییییغ میزدم از خوشحالی😂 . و اینا بارها برامون تکرار شده. این جمع به نظرم یه نمونه بارز از بهشت خداست😍😍😍 که فقط توش پره از عشق و همدلی و محبت. انگار روحامون کاملا یکی شدن. و دل مون برا هم میتپه😍

سلام فدات شم  انشالله به زودی پیام تبریک به خودت بگم. من خوب نیستم کارای جداییمون آخرشه خیلی ...

😔 ی نذر مجرب هس که من خودم خیلی ازش جواب گرفتم. نذر می کنم برات ساراجون. ان شاالله خیییلی زود بیای بگی همه چی به خیر و خوشی حل شد😍

مرسی گلم❤❤ ان شاءالله  روز انتقال رو حساب میکنی یا از فرداش میشه روز اول؟

نه از فرداش عزیزم

بچه ها تو رو خدا حلال کنین من امروز خییییییلی پیام گذاشتم. با خودم میگفتم الان بچه ها  از کاربریم تهوع گرفتن😅😰🤕

حلال کنین تو رو خدا. اخه احساس می کنم بی احترامیه کسی بهم پیام تبریک داده  من جوابشو ندم. در هر حال حلالم کنین😘😘😘

راستی الان اومدم اینوبگم که فردا ۱۸ ماه قمری هس. اگه کسی میخواد وام فرزندان غدیر رو ثبت نام کنه فردا موعدشه ان شاالله

اگه لایق باشم حتما باور کن همیشه تو فکرمی خدا انشالله هر چی خوبو بهترره و سر راهت بزاره چون ماها زنا ...

فدات شم انشالله الهی آمین دقیقا همینجوره. 

مرسی خیر ببینی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیززززززه دلم🥺 تنها کاری ک ازم بر میاد اینه ک با روسیاهی تمام، ب درگاهش دعا کنم ک هرچی خیر و صلاح ...

عزیزم ممنونم ازتون لطف میکنی مرسی از همدردیت.

یه دنیا ممنون صدبرابرش به خودت برگرده.

الهی آمین 

سلام سارا جان.به بزرگترها گفتین؟ اونروز که گفتین جدایی توافقی دلم لرزید گفتم به بزرگترها بگین چون ج ...

سلام به روی ماهت. بله توافقی خیلی راحته و خیلی زود تموم میشه. خصوصی پیام میدم بهت بخون