2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست
سلام عزیز دلم چشم و دلت روشن مبارک باشه الان یکی از بچه ها بهم گفت مثبت شدی اومدم سایت من از روز انت ...

سلام سارای عزیزم

حال و احوالت خوبه؟

چ خوبه ک اومدی بهمون سر زدی عزیزم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارای عزیزم حال و احوالت خوبه؟ چ خوبه ک اومدی بهمون سر زدی عزیزم

سلام فدات شم 

انشالله به زودی پیام تبریک به خودت بگم.

من خوب نیستم کارای جداییمون آخرشه خیلی برام دعا کنید خدا معجزه کنه برام ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی چه خوب اومدی مشکلت شکر خدا حل شد

سلام پروانه جانم نه متاسفانه و داریم جدا میشیم دعا کن برام 

شاید خدا صدای همه دوستامو شنید دلش به رحم اومد و همسرم کوتاه بیاد 

سلام فدات شم  انشالله به زودی پیام تبریک به خودت بگم. من خوب نیستم کارای جداییمون آخرشه خیلی ...

عزیز دلم الان پیامتو دیدم میدونم سخته زنها خیییلی زودتر از مردها از لحاظ روحی میشکنن ولی دختر شما قوی هستی میدونم از پسش بر میایی پس تا میتونی به خودت توجه کن و برس تا انشالله این بحرانو پشت سر بزاری

سلام پروانه جانم نه متاسفانه و داریم جدا میشیم دعا کن برام  شاید خدا صدای همه دوستامو شنید دلش ...

اگه لایق باشم حتما باور کن همیشه تو فکرمی خدا انشالله هر چی خوبو بهترره و سر راهت بزاره چون ماها زنان خسته ی تن زخمی از درمان لاییییق خوشبختی هستیم

عزیز دلم الان پیامتو دیدم میدونم سخته زنها خیییلی زودتر از مردها از لحاظ روحی میشکنن ولی دختر شما قو ...

قربونت. تنها کاری که الان میتونم انجام بدم همینه اول توکل به خدا بعدم قوی باشم یعنی مجبورم که خودمو قوی نشون بدم البته قوی نیستم. دعام کن 

سلام فدات شم  انشالله به زودی پیام تبریک به خودت بگم. من خوب نیستم کارای جداییمون آخرشه خیلی ...

عزیززززززه دلم🥺

تنها کاری ک ازم بر میاد اینه ک با روسیاهی تمام، ب درگاهش دعا کنم ک هرچی خیر و صلاحت هست جلوی راهت بزاره عزیزدلم.

این موضوع خیلی خصوصی هستش و ترجیح میدم هیچ نظری ندم ولی برای آرامش قلبت، دوست عزیزم صلوات می فرستم ب نیت خانوم ام البنین

‌خودشون بهترین مسیر و بهت هدیه کنن🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام پروانه جانم نه متاسفانه و داریم جدا میشیم دعا کن برام  شاید خدا صدای همه دوستامو شنید دلش ...

سلام سارا جان.به بزرگترها گفتین؟

اونروز که گفتین جدایی توافقی دلم لرزید گفتم به بزرگترها بگین چون جدایی توافقی متاسفانه خیلی زود به نتیجه میرسه

یعنی وقتی اقدام می کنی عملا هیچ دست اندازی جلوی پات نمیندازن که بری فکر کنی کاری کنی پشیمون بشی هیچ هیچی

به راحتی نامه جدایی میدن و تمام

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
منیزیوم براچیه؟به من قرصشوداده

دکتر به عنوان جلوگیری از یبوست بعد از انتقال بهم میداد که مصرف کنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیز دلم. خوبی؟ قربوووونت برم😘😘😘 الهی خیییییلی زود شما خبر معجزه تو بدی😍😍😍

سلام عزیزم مرسی خوبم شکر خدا ..مرسی فاطمه جون 💐💐🥰🥰 ان شاالله 😍🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

اگر قصد همسرت جدی هست و هیج جوره کوتاه نمیاد نمیگم خودت رو عشقت رو دوست داشتنت رو بهش تحمیل کنی ولی دلم نمیخواد همسرت از روی لج و لجبازی یا مشکلات روحی یا هرچی ... که بشه با واسطه برطرفش کرد زندگی تونو خراب کنه .خدا هرچی خیره سر راهت قرار بده 

الهی آمین 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اناشید جونم شما به من پیام دوستی دادی ؟ عزیزم من کاربریم هی میاد بیرون.دیگه خاموش میخونمتون الانم ...

نه گلم نمیدونم یعنی شاید دادم متوجه نشدم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

وای سارا   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
همون سال ۹۶.۹۷باردار شد بارداری خیلی سختی گذروند گوارشش مشکل داشت و هیچ دکتری تشخیص نداد بعد از زای ...

ااای وااای . روحش شاد باشه الهی🥺🥺🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱