2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
حامله شدی الای جونمممممممممم وای من غش 

😘😘 بی بی چکم مثبت شده گلم ❤️❤️ دعا کن ان شاالله آزمایشمم همین جوری باشه

الهی خیییییلی زود حاجت روایی شما😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساراجونم خوبین؟ گل دخترمون خوبه؟ قربوووونت برم😘😘😘😘خیلی محتاج دعاتونم هنوز❤️❤️ روز ۱۲ بود ...

قربونت عزیزم خوبه خاله جون

خداروشکر وای نمی دونی چقدر خوشحال شدم بعد چند وقت اومدم تاپیک این خبر خوبو شنیدم ان شاالله ۹ ماه دیگه سالم و سلامت بغلش یا بغلشون کنی😊 خدا هیچ وقت صبر رو بی جواب نمیذاره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان یه چی بگید امیدوارشم روزدوم پری ام امروزبستنی خوردم طب سنتی گفته بودایام پری نخورضررداره ا ...

نه قربووونت برم با ی بار هیچ اتفاقی نمیفته. خودتو نگران نکن‌. نوووووووش جوووونت😍😋😋😋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها خییییلی عذر میخوام همون لحظه زنگ زدن مجبور شدم برم     https://www.uplooder.net/im ...

نمیدونم چرا عکسو باز نمیکنه ولی با توجه به گفته ی دوستان مثبته دیدی اولش بهت گفتم دلم برات روشنه به خدا ته دلم این بار فقط باردار میدیدمت

وااای فاطمه جون مبارکت هزاران بار مبارکت دست و پا من داره میلرزه از ذوق 😍😍😍 مطمان بودم مثبت میشی ...

قربوووونت برم عزیزم😘😘 همشو مدیون دعااای شمام😍❤️❤️❤️

الهی خییییلی زود حاجت روایی شما😍

هنوز باورم نمیشه😭😭😭 فقط یمعجزه اس ب نظرم. مخصوصا با شرایطی ک من رفتم انتقال روز اخر سیکلم بود شب ...

تکرار نمیشه عزیزم نگران نباش الان شکر خدا همه ی قدیمیا مثبت شدن فقط من موندم برام دعا کن

مبارکه عزیزم 😍😍😍😍😍 روز چندمی ؟ ان  شاءالله به سلامتی به دنیا بیاریش.

قربوووونت تینا جونم😘😘😘 ان شااالله ی چند روز دیگه هم شما خبر خوش رو میدی😍😍😍😍

روز ۱۲ بود عزیزم❤️

عسلم بنظرت من بزارم ؟؟

تازه پریود شدم و تو سیکل انتقالم؟؟

مثلا پاک شدم یکی بزارم ؟ 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من چشمام خوب نمبینه دوخط هست؟😍😍😍😍

آره گلم😭😭😭❤️❤️❤️

رسیدی خونه گلم؟

آره قشنگم چه به موقع رسیدم 🤪 وگرنه شهرو بهم میریختم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مبارکت باشه عزیزدلم روز۱۲خوبه دیگه مشخص میشه من سرکاربودم اومدم صفحه اخرودیدم هی برمی گشتم عقب صفح ...

قربوووونت برم عزیزم😘😘😘😍 چشم.

ان شاالله خییلی زود شمام نتیجه زحماتتونو ببینین😍😍

اهان پس قرص خوردین برای انتقال خوبه ولی فکر کنم ان شاء الله برای بارداری و اینا بهتره  تحت نظر ...

😍😍 ممنون عزیز دلم 

انشالله 🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت خواستی ۳روزه انتقال بدی؟

نه . اتفاقا چون تا حالا همیشه سه روزه بودن خیلی دوس داشتم ی بارم بلاست امتحان کنم. ب دکتر هم پیشنهاد انتقال دو مرحله ای رو داده بودم ک فک می کنم معمولا دو تا ۳ روزه انتقال میدن و  بعد ی دونه بلاست. ک دیگه بعدا دکتر قبول نکرد دو مرحله ای رو گف چون پی آر پی هم کردیم بهتره رحم بیشتر ازین دستکاری نشه. دیگه برا بلاست کردن هم دیر بود.