2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

توروخدا عکستو دوباره بزار منم ببینم الان دیدم تازززره

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلا بیا از علایمات بگو تورا خدا الهی شکر از برزخ در آمدی الهی هزاران بار شکر خدا جنیت چند روزه بو ...

عزیزم اصلاااا علایم خاصی نداشتم این سری. برعکس همیشه ک پر علائم بودم. این سری فقط درد پریودی داشتم ک سری قبلیا هم داشتمش. فقط این چند روز آخر گر گرفتگی داشتم و تنگی نفس ی خورده وقتی بلند میشدم یا نماز میخوندم. وگرنه علامت خاصی نداشتم ک دلمو بهش خوش کنم.

جنین ها هم دو تا سه روزه بودن.

خییلی محتاج دعاتونم. ازین مرحله شکر خدا رد شدم نگران داخل رحمی بودن شونم فقط. چون دو باری ک قبل ivf ها مثبت شدم هر دو خارج رحمی شدن هنوز هراس اون تو دلم هست😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@alaae    

آلای عزیزم از اون پستت که گفتی مثبته تا حالا که داشتم همه نظراتو میخوندم فقط از ذوق و خوشحالی داشتم اشک میریختم،خییییییییلی خوشحالم برات خییییییلی مبارکت باشه  و لذت این لحظات گوارای وجودت

هرکدوم که مثبت میشین انگار امید هممون زنده میشه انگار خودمون نتیجه گرفتیم و واقعا فکر میکنم خوشحالیمون کمتر از شماها نیست

انشااله به ترتیب دوستان دیگه هم دوره شما بیان بگن مثبت شدن بعد ماها که میخواهیم بریم تو سیکل تازه و اونایی که تو سیکلن

خاله جونم تبریک میگم قشنگ من الهی همیشه شادی ببینی الهی همیشه خونتون ... وای خدا انقد ذوق دارم نمید ...

قربووووونت برم خواهر زاده عزیزم😍😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️الهی برا هممون😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

وااااااای خدا رو شکر عزیزم خیلی خیلی خیلی مبارکت باشه انشاالله تا اخر به خوبی پیش بره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فدات بشم میشه یعنی ؟..😭😭 با دعاهای شما خواهرای مهربونم 

میشه ب خدا میشه. منم انقد تو این ۸ سال امیدوار شدم و ناامید دیگه ب جایی رسیده بودم که فقط تلاش می کردم وگرنه تو دلم فکر می کردم نمیشه🥺 فقط میگفتم تلاشمو بکنم خدا همین تلاشو دوس داره . و بعدا پشیمون نشم ک فرصتو از دست دادم. برام باورش خییییلی دور از دسترس شده بود😭

چونکه الا جون مثبت شده 😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 ...

الهییییی قربووووونت برم😍😍🥰🥰🥰😘😘😘

الهی همین جووووری همین روزا من بیام برا همتون ذوق کنم😍😍😍😍😍

نه هیچی نگفتم به دکتر..‌ شاید اشتباه متوجه شدم ، ولی مثلا وقتی دارو بهم میده میخوام پریود بشم با تا ...

عزیزم اگه خودت صلاح دیدی با دکترت در میون بزار 

امیدوارم این سری دیگه خوش خبر بیای 

و راحت شی ازین داروها

من دیددددددم هووووورا مامان شششدددیی

خدایا شکرت 

💋🎀💋🎀💋🎀💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃🫂🫂🫂🫂🫂💋💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
وای عزیزم مبارکت باشه خیلیییییی خوشحال شدم خدایاشکرت😍

قربووونت برم عزیزم😘 ان شاالله خودت خیلی زود خوشحال مون کنی🥰❤️

سلام طوطیا جون من قبلا هم اینجا گفتم باه زنان روی خیلی ها جواب میده و زود هم جواب میده بنظر من هم ...

اصلا تعجب کردم اینقدر تاثیر داشت چون من فقط سه شب خوردم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود