2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
هنوز باورم نمیشه😭😭😭 فقط یمعجزه اس ب نظرم. مخصوصا با شرایطی ک من رفتم انتقال روز اخر سیکلم بود شب ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر الاجان 😍😍😍 دلمون شاد کردی دختر 

انگار قند تو دلم اب شد از این خبرت 

خدایا شکرت

سلام ماهیا جونم خوبی عزیز دلم چرا کم میای ؟ دیگه دکتر نمیری ؟

سلام عزیزم، والا دیگه بریدم ی جورای دیگه دوست ندارم در مورد بچه و لارداری حتی چیزی بخونم ، نه دیگه هیچ دکتری نمیرم و نخواهم رفت فعلا فهمیدم مشکل خود ایمنی دارم و در گیر اونم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دلم خواهرای مهربونم شنیدم اینجا اسم توسل به امام حسن اومد دلم براش رفت بیاین امروز متوسل ...

😭😭😭😭😭 قربون امام حسن ع برم. من همه زندگیمو از ایشون دارم😭😭 خدا خیرت بده عزیزم الهی دل خودت و همه بچه های اینجا شاد بشه❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم، والا دیگه بریدم ی جورای دیگه دوست ندارم در مورد بچه و لارداری حتی چیزی بخونم ، نه دیگه ه ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🩷

چی بگم خواهری ، انشالله دلت آروم بگیره 

مشکل ایمنی با دارو هم رفع میشه انقد ناامید نباش فداتشم ❤️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کی میری انتقال نگار جان الهی انتقال پر برکت و آخرت باشه عزیزم 

عزیزم فعلا پنجشنبه ویزیت دارم احتمالا بیفته برا ماه بعد ولی برام دعا کنید منم ب آرزوم برسم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خوبین  بچه ها یه اتفاق افتاده بیاین بگم راهنمایی کنید هدر نره  من امروز نوبت سون ...

چقد خوووووب😍😍 دیگه آی وی اف نمیخوای بکنی؟ کاش با خود دکتر هم مشورت میکردی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🩷 چی بگم خواهری ، انشالله دلت آروم بگیره  مشکل ایمنی با دار ...

مرسی مهربونم❤ نه نا امید نیستم اتفاقا الان خیلی بیشتر از قبل تنها امیدم شده خدا و معجزش  دیگه از بنده هاش ناامید شدم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
https://s8.uupload.ir/files/img_20230508_130022_dayb.jpg دخترا اینجا چی نوشته؟؟؟ جنین ۳ مرحله ا ...

اخه نوشته بلاستوسیت ینی ۵ روزه. چیزی از ۳ روزه من ندیدم🤔

فردا نوبت دکتر دارم  انشاالله که خیره واسه منم معجزه بشه

ان شاالله ان شاالله😍😍😍

مبارکه عزیزم😭😭😭 یا صاحب الزمان😭

ممنونم مهتاب جون❤️❤️😭😭😭 

. ووووی شکر خدا.یا الله یا محمد دختر دلم داره میلرزه گوارای وجودت این شیرینی خیلی خیلی مبارکه عز ...

قربووونت برم عزیزم. دست و  پام یخ کرده هنوز😭 الهی همین روزا شما بی بی مثبت بذاری عزیزم😍😍😍😍

انشالله شماهم مثل الان جان مثبت بشی  دارم گریه میکنم تو مرکز🥹😍 یه جوری بهم نگاه میکنم دلم می ...

😭😭😭 الهی قرروووونت برم . با پیامای همتون اشکای منم داره میریزه. الهی مثبت شدن همتونو ببینم . بعدش فارغ شدن تونو از شیطونی بچه ها گفتن تونو😍😍😍😭