2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
انشاالله عزیز دلم آخ کی تموم میشه خدایا الهی پایان خوشی داشته باشیم اینا همه حتی بدترش تحمل میکنیم. ...

اره ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز باورم نمیشه😭😭😭 فقط یمعجزه اس ب نظرم. مخصوصا با شرایطی ک من رفتم انتقال روز اخر سیکلم بود شب ...

دیگه تموم شدسختیات  اخ که چقد حالم جا اومد انگار دنیارو بهم دادن

راستی بی بی چک بالایی کمرنگه واسه کیه؟

وای آلاجان شما الان داری برای کلاه میگی. من سرکلاژ که داشتم خب لباس باز بود و رو تخت بردن اتاق عمل. ...

خییییییییلی بده واقعا😔😔😔 دقیقا جایی ک ادم باید ارامش کامل داشته باشه ی کاری کردن پر از استرس و ناراحتی باشیم. امیدوارم ی فکری ب حال این قضیه بکنن. شکر خدامرکز جدید بیهوشیش خانم بود راحتتر بود ادم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هنوز باورم نمیشه😭😭😭 فقط یمعجزه اس ب نظرم. مخصوصا با شرایطی ک من رفتم انتقال روز اخر سیکلم بود شب ...

واااای الاجون چی دارم میبینم😍😍😍😭😭😭چقدر خوشحال شدم الهی هزاران بار مبارکت باشه خانمی دیدی گفتیم دلمون برات روشنه خداروهزاران بار شکر برای منم دعا یادت نره تو این لحظه ها😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
راستش بارداری دوقلویی خیلی برام استرس داره، به جای یکی نگران دوتام. از طرفی هم دکترم چندبار هی گفته ...

به این فکر کن ک خیلیا هستن ۴-۵قلو دارن. و ب دنیا میارن. ان شااالله خدا دو قلوهاتو حفظ میکنه تو دلتو خالی نکن. دکتر باید بگه رعایت کنی و... ولی دیگه نباید ته دلتو خالی کنه که😲

ای خاک بر سرش کنم بیشعور این دیگه چطور دکتریه ؟ قرار نیست اتفاق برای همه بیوفته بهار جان خدا نگه شو ...

واااااای خدااااااا چ باحال😍😍😍 مگه میشه مگه داریم؟😍😂😃

خدایا شکر یا ارحم الراحمین شکر هزار بار شکر به خاطر شادیه خواهرم خیلی برات خوشحالم به خدا دارم با گریه تایپ میکنم گوارای وجودت مطمئن باش همه چی خوب پیش میره به سلامتی بغلش میکنی تو الان مامان شدی برامون دعا کن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم شما چطورین؟ باران جان شکر خدا ب سلامتی وضع حمل کردن، بهارک جون هم ان شاالله دوشنبه. اتفا ...

سلام گلم، وای خداروشکر بالاخره باران معجزش رو بغل کرد😍 انشالله بهارک هم به سلامتی زایمان کنه ، اره پری خیلی وقته که نیستش انشالله سرگرم بارداری باشه و سارا هم مشکلش حل شده باشه، خودت چطوری همه چی روبه رایت؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

الهی شکر عزیز دلم الهی بسلامتی و دلخوشی بغل بگیریشون

انشاالله بقیه شم بسلامتی طی میشه منم همین حس دست نیافتنی دارم

میگه خدا بده برای بقیه راه هم خودش بزرگه انشاالله

گوارای وجودت این روز قشنگ 

وااااای عزیزم🥲🥲🥲🥲🥲🥲 ازته قلبم برات خوشحال شدم قشنگم انشالله هیچی نمیشه توروخدا استرس نداشته باش 😍😍😍😍😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام گلم، وای خداروشکر بالاخره باران معجزش رو بغل کرد😍 انشالله بهارک هم به سلامتی زایمان کنه ، اره ...

سلام ماهیا جونم خوبی عزیز دلم

چرا کم میای ؟

دیگه دکتر نمیری ؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

امروز سینه هام خیلی بیشتر درد داره و حالت پری دارم😐آلااا دعوام نکنیااااا ولی دارم نزدیک سیکلم میشم ...

باور کن دردای پری رو منم دارم. حتی همین الان انقددددد دلم درد می کنه ک مجبور شدم بیام دراز بکشم انگار دارم پریود میشم اونجوری.

من همیشه قبل پریود از پایین معده ام ی دردی شروع میشه آروم اروم میاد پایین تو پهلوهام و بعد شکم و آخرای روز تقریبا دیگه لک بینی شروع میشه. من روز دوم انتقالمم موعد پریودیم بود دقیقااااا با همین ترتیب دردام شروع شد گفتم دیگه تموم شد مخصوصا ک شبم لک دیدم. ولی ادامه پیدا نکرد.  چیزی ک رد خور نداشت اینا شروع میشد قطعی میفهمیدم پریود دارم میشم ینی فقط ی درد ساده نبود حالا دقیقا همینا رو چند بار تو این ۱۲ روز این حالت شروع پریود رو تجربه کردم. اینارو گفتم ک بگم نگران نشی. ان شاالله خیره ❤️