2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لباس شما روسری داره اونجا؟ چقد خووووب. من خییییلی اذیتم برا ما کلاهه. کل گردن بیرونه خب چی میشه ب ج ...

وای آلاجان شما الان داری برای کلاه میگی. من سرکلاژ که داشتم خب لباس باز بود و رو تخت بردن اتاق عمل. یه آقایی منو تا تخت عمل برد بعد گفت برو رو اون تخت. من مونده بودم چطوری هم پتو رو روم نگه دارم هم روسری رو با دست بگیرم گردنم معلوم نشه هم تخت رو جا به جا بشم. پدرم درومد!

بعد پرستار که گفت پات رو بذار بالا دیدم یه آقایی وایساده تو اتاق منتظره. به پرستاره گفتم اینجا چرا اینجوریه انگار وسط خیابون دارم عمل میکنم، در باز زن و مرد میرن و میان، این آقا هم که وایساده اینجا😐. گفت ایشون متخصص بیهوشیه.🙄

دیگه دیدن من اذیتم بیرونش کردن، در اتاق رو بستن، کلی روم پارچه کشیدن بعد متخصص بیهوشیشون رو صدا کردن. اصلا آدم امنیت نداره🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم این فکرا چیه میکنی به چیزای خوب فکر کن بگو من دیگه سرکلاژ شدم دخترام به وقتش به دنیا میان و عج ...

هر وقت میرم دکتر میگه ivf کردی دیگه جنینم نداری، اینا از بین برن خیلی اذیت میشی.کلا تو دلم خالی میشه.

دیروزم داشتم درباره مراقبتهای بعد سرکلاژ میخوندم تو پستها خیلیا زایمان زودرس داشتن، به همم ریختن🥲

من هفته ام چون پایین تر از شما امپول هفتگی گفت برات زوده گفت از ۱۸ هفته بهت میدم 

فعلا که آمپولش هیچ جا نیست😐 گفت خارجیش رو هم پیدا نکنی به درد نمیخوره ایرانی بزنی

عزیزدلم چرا فکرتو درگیر میکنی...اینو بگم که همه چی قطعا دست...عروس همسایمون بچش  وارد ۶ ماه شده ...

وای عزیزم. ۶ ماه زنده مونده؟! چه جالب🥰😍

عزیزم سعی کن از این روزا لذت ببری ب خدا توکل نی نی ات ان شاالله ب موقع میاد بغلت فقط رعایت کن  ...

راستش بارداری دوقلویی خیلی برام استرس داره، به جای یکی نگران دوتام. از طرفی هم دکترم چندبار هی گفته حیفه رعایت نکنی از دستشون بدی تو دلم خالی شده

عزیزم تا چن روز میتونم بخورم؟یه هفته دیگه انتقالمه به امید خدا

گلم برای من از دوم پری شرو شد.داکس ۱۵تا دونه بود کلیندا مایسین دوتا خشاب بود افلوکساسین ۱۵دونه

تا روز ۹داشتم چنتای گفت اگه معده ت ازیته دیگه نخور

ولی تا روز انتقال همه رو تموم کردم.

داکسی با اب زیاد و تا یکساعت نباید بخوابی وگره استراق میکنی لعنتی.انشاالله که انتقالی موفق و پر رونق باشه برات 

این فکرا چیه دختر فعلا از بارداریت لذت ببر عزیزم مطمئنن خدا حافظ ونگهدار بچهات هست ان شاء الله ب موق ...

ممنون عزیز. ان شاالله نی نی شما❤️

هر وقت میرم دکتر میگه ivf کردی دیگه جنینم نداری، اینا از بین برن خیلی اذیت میشی.کلا تو دلم خالی میشه ...

ای خاک بر سرش کنم بیشعور این دیگه چطور دکتریه ؟

قرار نیست اتفاق برای همه بیوفته بهار جان خدا نگه شون میداره

خدا شاهدا اگه قابل باشم.تو دعاهام تو وسحر هستین

اگر اینجا اسمی نمیبرم چون ی وقت دوستی از قلم میوفته یا جدید میاد چیزی از دلش نگذره

مطمئنم که جوجه هاتون بسلامتی بغل میگیری.ما ۳قلو ای وی افی داریم تا ماه ۸گفتن یکیه.۳۴.۵هفته گفتن دوقلوعه وقتی ۳۶هفتنه به اصرار شوهرش سز شد گفتن سه قلوعه

سه تا دختر.مامانشون ریزه میزه هم هست 

وای عزیزم. ۶ ماه زنده مونده؟! چه جالب🥰😍

بهار دختر عمه زنداداییم ۲۵هفته با وزن ۷۰۰گرم به علت فشار بالا ختم بارداریش کردن.الان دختره خوشگل ماشاالله

ولی دوماه بیمارستان و دوماهی خونه قرنتینه بود 

من فردا ثمین رو داخل ابن سینا میبینم😍 بالاخره بعد ۲ سال استراحت تصمیم گرفته دوباره اقدام کنه.. جن ...

سلام مارو بهش برسون به خدا چند روز پیش تو فکرش بودم خدا کمکش کنه انشالله دیگه این بار موفق میشه

قربونت خودت خوبی؟ آره منم شنیدم ی مرحله زدن اما من 3 هفته ای 6 تا میزنم حالمم خیلی بد میکنه

سلام عزیزم خوبی؟؟نی نی ها خوبن؟؟میگم عزیزم دکتر برای انتقال بهتون پردنیزلون داده بود؟؟اگه آره روزی چندتا وچه مدت خوردید؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦