2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم عفونتت علائمی هم داشت منم پنج شنبه انتقال دارم یه کم احساس میکنم خیلی ببخشید ادرارم بو میده&nb ...

در حد خیلی خیلی کم گاهی خارش داشتم ولی موقع انتقال دکتر گفت عفونت داری . تا روز انتقال هم کپسول داکسی (یه همچین اسمی داشت ) اینو میخوردم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
در حد خیلی خیلی کم گاهی خارش داشتم ولی موقع انتقال دکتر گفت عفونت داری . تا روز انتقال هم کپسول داکس ...

یعنی با اینکه دارو میخوردید بازم عفونت گرفتید 

نمی دونم سر خود منم بخورم یا ضرر داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رو خدا چیزای ناراحت کننده نخون . همین جوری هورمونامون مستعد اعصاب خوردی کرده مارو ، سعی کن تاپیکا ...

واقعااا که درست میگی  یهویی رفتم خیلی خیلی غم انگیز بود🤕

چشم😘

من ی روز از شما جلوترم تو انتقال   ینی هفته ی دیگه اینموقع ها  چه خبرهههههه🥲

هفته دیگه این موقع  هردومون داریم از شدت خوشحالی اشک میریزیم و خبر مثبت شدن بارداریمونو به بقیه میدیم و تند و نتد داریم جواب تبریکای بقیه رو مینویسیم😍😍😍😍😍😍

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
آهان۱۰ اردیبهشت نوشتین،مارک بی بی چک چی بود؟مدیکور باشه مطمئن تره

حتی اگه کم رنگ باشع مدیکور باز مثبته؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
یعنی با اینکه دارو میخوردید بازم عفونت گرفتید  نمی دونم سر خود منم بخورم یا ضرر داره

بله با دارو بازم گرفتم من کلا زود به زود عفونت میگیرم . ولی با دارو دیگه واقعا عجیب بود . در مورد دارو خوردن من کلا میترسم قاطع بگم بخور یا نه . حتما از دکتر بپرس

منم حرف اون خانمو دیدم اینجا. کلا منطقی نیست که جنین چند دقیقه زنده بمونه بعد دکتر به ما دو هفته است ...

فکر کنم منظور اینه از وقتی از انکوباتور خارج میشه تا ورود به رحم اگر طول بکشه از بین میره. 

هفته دیگه این موقع  هردومون داریم از شدت خوشحالی اشک میریزیم و خبر مثبت شدن بارداریمونو به بقیه ...

به به چه شوود😍😍😍انشاالله انشاالله 😍😍

من اگه مثبت شم دروغگو درمیام😑

هیچ احدی از فامیلای شوهرم خبر ندارن..حالا خواهرشوهرم از دوروز قبل انتقال مدام تلفن میکنه تو حامله ای من میدونم من خواب دیدم 😐🙄

هی از دخترم سوال میکنه مامان نی نی داره مگه ن؟؟

تلفن میزنه شوهرم میگه شیرینی میگیرم میام خونتون😂

)بنده خدا خودش ۵۳ سالشه باردار نشده مشکل از همسرشه)  یه خورده ناراحتی اعصاب داره 

حالا ما هی انکار میکنیم  همچنان مقاومت کردیم تا روز ازمایش ببینیم چی میشه 

نمیدونم بهش الهام شده🤣

من ی روز از شما جلوترم تو انتقال   ینی هفته ی دیگه اینموقع ها  چه خبرهههههه🥲

ان شاالله پر از خبر خوش و بی بی چکای مثبت پشت سر هم😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز شوهرمو کلا نیم ساعت سر صبونه دیدم...😐🥺☹خیلی خیلی تنها بودم هنووزم نیومده🤕روز خوبی نبود اصلا ...

آره میفهمم عزیزم🥺. منم روزای اول اصلاااااا نمیگذشت خیلی حسم منفی بود . کاملا حسم این بود که نگرفته. از اواسط یکم بهتر شده حالم. توکل ب خدا . ان شاالله هممون حاجت روا بشیم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واقعااا که درست میگی  یهویی رفتم خیلی خیلی غم انگیز بود🤕 چشم😘

چشمت بی بلا عزیز دلم😘😘

هفته دیگه این موقع  هردومون داریم از شدت خوشحالی اشک میریزیم و خبر مثبت شدن بارداریمونو به بقیه ...

ان شاالله ان شاالله😍😍😍😍

به به چه شوود😍😍😍انشاالله انشاالله 😍😍 من اگه مثبت شم دروغگو درمیام😑 هیچ احدی از فامیلای شوهرم ...

ااای جااانم. ان شاالله ب قلبشون افتاده😍

بزن عزیزم شاید آدم شدن😂😂😂😂😂😂😂

😂😂 یادش بخیر این جور وقتا آناجون(صاحب تاپیک مون) اگه بود میگف ماهیتابه آنا لازمید🍳🍳🍳🍳😂