2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
قربونت برم انشاالله عزیرم خیلی محتاج دعاتم الهی نا امیدی اون روز بره پشت کوه سیاه به قول بی بیا 😀

الهی هزار آمین 

من دلم روشنه بهترین انتقالته خدا جواب زحمتاتو میده اونم باچنتا نینی سالم و تپلی😍😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
نهال جون من سه بار

عزیز دلم تبریک میگم انشالله بمونه برات😍😍😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر عزیزم فردا هم به سلامتی انتقال میدی و دو هفته دیگه میای خوشحالمون میکنی منم الان برات آیة ...

ممنوووووونم😭 از همه مهربونیات ممنونم🌺

ان شاالله 🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیز دلم تبریک میگم انشالله بمونه برات😍😍😍

قربونت برم فاطمه جون انشاالله🤲🏻، این روزا ب زودی روزیه خودت🥰🤩

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیز دلم الان که پریود شدی چیزی نخوری بهتره، کلا توی ایام پریودی نباید چیز خاصی خورد چون ممکنه خونری ...

اوکی ممنون 

مرسی عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستان ، من دارم دیونه میشم ۶ روز از پریودم میگذره و خبری نیست همش ترشح آبکی دارم سه روز پیشم بی بی چکم منفی شد چکار کنم😭😭😭 اصلا سابقه نداشته عقب بندازم از چی میتونه باشه؟توروخدا اگه تجربه ای دارید بگید

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سحر جان شما ivig رو خودت گرفتی بردی بیمارستان بهمن برات بزنن؟ یا داروخونه خودشون داشتن؟ همسرم رفته ه ...

عزیزم من هر دفعه یه برند گیرم می اومد یه بار المانی یه بار ایرانی فرق نداره من میگیرم میبرم بیمارستان برام تزریق میکنن ولی چون راهم دوره همین شهر خودمون میرم اورژانس برام میزنن بیمارستان دولتی حدود بیست هزارتومن میشه تزریقش با دفترچه بیمارستان بهمن ۵۰۰ هزارتومن گرفت برای تزریق

عزیزم من هر دفعه یه برند گیرم می اومد یه بار المانی یه بار ایرانی فرق نداره من میگیرم میبرم بیمارستا ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم از هلال احمر باید بگیرم فقط؟ دکتر فروتن گفت به راحتی پیدا نمیکنی خود بیمارستان داره قیمتش چقدره؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ممنونم از راهنماییت عزیزم از هلال احمر باید بگیرم فقط؟ دکتر فروتن گفت به راحتی پیدا نمیکنی خود بیمار ...

نه بیمارستان نداره باید ببینی کجا داره من بیشتر از داروهای خاص خیابان نجات الهی میگرفتم انقد زنگ میزدم روزی که می اورد میرفتم میگرفتم

ممنون از دوستای گل و عزیز و دوست داشتنی بابت تبریک های قشنگتون ❤️❤️❤️ 

انشالله که بحق امام زمان همه به ارزوشون برسن و حسرت مادر شدن به دل هیچکس نمونه 

برام دعا کنید منم چهارشنبه سرکلاژم بخوبی پیش بره

سلام سحرجان. هم دکتر سونوگراف و هم دکتر خودم گفتن ۲۹ برای این سن بارداری بد نیست ولی احتمال خیلی زیا ...

منم سونو رفتم ۱۸ هفته طول سرویکسم ۳۲ بود سونو شکمی ب دکترم گفتم گف نیازی نیست حالا نگرانم نکنه اشتباه کنه...😑😑

ممنون از دوستای گل و عزیز و دوست داشتنی بابت تبریک های قشنگتون ❤️❤️❤️  انشالله که بحق امام زما ...

برات آیة الکرسی خوندم نگران نباش خدا خودش حافظ دخترای گلت هست عزیزم

نه بیمارستان نداره باید ببینی کجا داره من بیشتر از داروهای خاص خیابان نجات الهی میگرفتم انقد زنگ میز ...

خدایا چرا اینقدر دردسر داره هر مرحله رو رد میکنم یه غول مرحله بعد هست که باید بریم به جنگش این ivig چی بود این وسط

قیمتش چقدره ؟ 4 تا 50 میل برای من نوشته 

اینا آمپوله میریزن تو سرم تزریق میکنن؟