2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
نگران نباشه تلفنی به دکترش اطلاع بده احتمالا بگه دوباره سونو بره

ممنونم عزیزم که جواب دادین منشی دکترش گفته باید بیاد تهران راهش خ دوره هماتوم داره می‌ترسه بره پیش دکترش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭آخ خدایا شکرت هزارااااان بار شکرت ان شاء الله ب زودی تو هم با بی‌بی مثبت بیای و ذوق زدمون کن ...

قربونت برم انشاالله عزیرم خیلی محتاج دعاتم

الهی نا امیدی اون روز بره پشت کوه سیاه به قول بی بیا 😀

سلام دخترا خوبین. آلا جون وبقیه دوستانی که انتقال دادین خوبین انشاالله ؟انشاالله که همگی مثبتین 

سحری گلدخترات مبارکه 

و بقیه امیدوارم در هر مراحلی که هستین موفق باشین

من رفتم سونو ضخامتم خوب بود انتقالم پنجشنبه است

محتاج دعاهاتونم تو شرایط سختیم خیلی سخت

و اخرین تیری است که پرتاب میکنم.دعا کنین بلاخره سختیای منم بعد از سالهای زیادی تموم بشه وزندگیم از این چالش در بیاد.

سلام دخترا خوبین. آلا جون وبقیه دوستانی که انتقال دادین خوبین انشاالله ؟انشاالله که همگی مثبتین  ...

عزیزم منم انتقالم با شما تو یه روزه 14 اردیبهشت با همه وجودم برات دعا میکنم مطمئنم خدا نگاه مهربونش رو از رو سرمون بر نمیداره توام مطمئن باش 

منم از همه التماس دعا دارم 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
@mehremah     عزیزم امشب برای حاجت دلت نماز استغاثه به امام زمان خوندم و برای شما و ه ...

عزیز دلم اشک تو چشام جمع شد ممنون ازت که به یادمون هستی از خدا میخوام هر چی حال خوب و ارامش به زندگیت سرازیر کنه که اینجور حال دل من و دوستان دیگه رو شاد میکنی ، الهی هیچ وقت نبینم دبت گرفته باشه عزیزم 😍❤️ 

سحر جان شما ivig رو خودت گرفتی بردی بیمارستان بهمن برات بزنن؟ یا داروخونه خودشون داشتن؟ همسرم رفته هلال احمر بگیره میگن برندش ایرانیه؟ فرقی داره ایرانی و خارجی؟ شما برندش رو یادت میاد چی بود؟ @سحربانوو68    

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
😂😂 نه اینا نیس. مامانم ی غذای ساده ی من درآوردی داشت که بدجور امشب ب دلم افتاده بود. لوبیا قرمز پ ...

فاطمه جون نی نی از همین الان هوس غذاها خوشمزه خوشمزه میکنه 😍😂 جوجه مون خوش اشتهاست