2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
سلااام به همگی . بچه ها اینجا کسی زیر نظر دکتر مهرنوش امیری هست؟؟ نظرتون چیه در موردش؟ واسه تعیین ...

سلام عزیزم

خوبی؟

حالت بهتره؟

ان شاء الله حاجت روا بشی💖

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم خوبی؟ حالت بهتره؟ ان شاء الله حاجت روا بشی💖

قربونت عزیزم ..چ بگویم از حالم ک همون نگفتن بهتره .

خودمو سرگرم خرید براش کردم ک اروم بشم .

مرسی ک برام دعا میکنی عزیزم ...

ان شالله حاجتروایی خودت عزیزم😍

❤🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه چون دکترم گفته بود قبل از شروع انتقال بیا ویزیت شو من تو مسیر برگشت زنگ زدم نوبت فردا رو گرفتم تا پریود نشدم برم ویزیت بشم،که یهو امروز پریود شدم،حالا تو دوراهیم مشکلی ندارم برم فوقش میگه پریود بعدی بیا یه وقتم میگه نه همین پریودم میتونی،

منتهی من قبل انتقال قبلیم دکتر ایمونولوژی رفتم آزمایش ایمنی نوشت هنوزنرفتم ببینه و نظر بده تو سیکل قبلیم پردنیز نوشت گفت دیر هست شروعش ولی طوری نیس شروع کن تقریبا ۵ روز به انتقالم بود

حالا میگم بد نیس صبر کنم بعد از پاک شدنم برم ایمونولوژی بعد پریود بعدی برم تو سیکل

ماه بهمنم خراش دادم تو مطب نه با هیسترو،نمیدونم اثرش رفته یا نه،اگر رفته باشه دوباره روز ۲۰ سیکلم برم خراش برای ماه بعد که پریود میشم برم شروع سیکل

با تمام این وصفیات نظر شماها چیه؟؟؟؟

قربونت عزیزم ..چ بگویم از حالم ک همون نگفتن بهتره . خودمو سرگرم خرید براش کردم ک اروم بشم . مرسی ک ...

عزیزم🤩🤩🤩

ان شاء الله لحظه به لحظه که به بغل کردنش نزدیک میشی ارومتر و شادتر بشی

و بعدش خدا برای دخترای خوشگلت یه داداش مهربون هدیه بده

[QUOTE=288463431]و اینکه چون دکترم گفته بود قبل از شروع انتقال بیا ویزیت شو من تو مسیر برگشت زنگ زدم نوبت فردا رو گرف ...[/QUOTE

@hOura1400 

سلام عزیزم

زیارت قبول ان شاء الله سری بعدی سه چهار تایی برید پابوس آقا🤩

بنظر من حالا که برای ایمونولوژی وقت گرفتی و هزینه کردی برای انتقال  عجله نکن

سرفرصت ویزیت و کارهای دیگه ت رو انجام بده بعد انتقال مثبت به امید خدا

سلام دوستان خوبین 

من زیرشکمم طرف راست یه درد تیزیه میاد میره هر۲ثانیه تکرار میشه نزدیک ۵ساعت همینجوری بود

خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره؟بعدازاینکه رفتم حموم خم شدم اینجوری شدم میگم نکنه چیزی شده

امروزم بشدت ترشحم زیادشده خیلی نگرانم

سلام پروانه جون یعنی همیشه سرده یا گاهی وقتا ؟ اخه من وقتایی که یه کم فعالیت دارم بدنم یه کوچولو عر ...

بدبختی این ماه کلا یخه قبلا گاهی اونجوری بود بدن ماهم میدونه نزدیک انتقاله داره بازی در میاره😁😁

[QUOTE=288463431]و اینکه چون دکترم گفته بود قبل از شروع انتقال بیا ویزیت شو من تو مسیر برگشت زنگ زدم ...

سلام مهربان جان،جاتون بسیار خالی بود جسمی البته وگرنه همیشه همراهم بودین

راستش منم با نظرتون موافقم اینطوری بهترم هست یکماهم وقت دارم برای تقویت و کارهای قبل انتقال

ولی دیدین یه وسوسه هس برای شروع 

اون باعث میشه فک کنم برم

ولی نه حتما شروع نمیکنم اگرم برم دکتر فردا،میرم برای ویزیت و اینکه بپرسم خراش رو کی بیام؟؟

عزیزم ببخشید شما روز نهم پریودی ضخامتتون چقدر بود ؟ بعد استرادیول رو روزی چند تا گفتن استفاده ...

روز یازده سیکلم، ضخامت ۱۰ بود استرادیول روزی دو تا می خورم هانی جون، فعلا گفتن استفاده بشه تا روز سه شنبه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام دوستانم من از مشهد برگشتم و به نیت همتون زیارت کردم انشااله اگر لایق باشم خیلللللللللللی یادتو ...

زیاریت قبول حورای عزیزم، ممنون یاد هممون بودی

آن شاءالله دسته پر برگشتی و حاجت روا شدی❣️🙏🏻

منم با مهتاب جون موافقم

دوستای خوبم ممنون از همتون ک این مدت کنارم بودین و حاله دلمو خوب کردین🌹💮❣️

امروز ی جوجه اومد تو دله مامانش😊

چرا دکتر گفت نخوره دکتر صادق زاده گفتن استفاده نکنه  بعد فاطمه میشه ویتامین هارو تو دوران پریو ...

آره عزیزم دکتر صادق زاده گف. دلیلشو نگف فک می کردم بستگی داره به طبع و مزاج هر کسی . مثلا اکثرا میگن گرمی بخورن آقایون و... ولی این دفعه دکتر کاملا برعکس عمل کرد گف اصلا گرمی جات نخوره. من شیره خرنوب گرفته بودم براش گف اونم قطع کنه. گرده نخلم ک پرسیدم گف نخوره. 

اگه خواستی استفاده کنی حتما با دکتر مشورت کن که اگه ب مزاج و طبع همسرت خورد استفاده کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا دکتر گفت نخوره دکتر صادق زاده گفتن استفاده نکنه  بعد فاطمه میشه ویتامین هارو تو دوران پریو ...

واقعیتش نمیدونم ویتامینارو😅 من میخوردم همیشه🤪

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱