2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
دارویی ک بارداری استفاده کنی نمیدونم عزیزم ولی بعداز زایمان از دکتر زنان بخواه برات قرص کابرگولین بن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت؛ضرر که نداره؟حالا متخصص هم میرم اما خواستم از تجربه دوستان هم استفاده کنم چون بعضی از داروهارو همون متخصص هم که بده بازم ضرر داره اما تجربه کسایی که استفاده کردن یا شنیدن خیلی بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کویین جان خوبی؟  اوکی عزیزم  مرسی میخواستم بدونم دقیق کی رفتن برای غربالگری دوم

دکتر سونو به من گفت بهترین موقع از۱۸تا ۲۰ هفته هست دیگه خودت ببین کی میتونی وقت از دکتر خوب بگیری و بری

مثلا ۱۸هفته و ۳ چهار روز خوبه بنظرم چون باز ممکنه بری سونو دو سه روز هفته ات عقب و جلو بشه

سلام مامانای خوشگل..ممنون از همه بخاطر دلگرمیایی که دادین😍 دوتاجنین بلاست برام انتقال دادن و ال ...

😍😍😍

تبریک میگم مامان خانمی

انشالله دوقلو هات تا پایان ۳۹ هفته سفت بچسبن به دلت و سلامت زایمان کنی 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان خوب هستید،من بعد از چند سال دوباره مهمون این تاپیک شدم، یک ای وی اف موفق داشتم و حالا می ...

ای جانم فقط اسمت😍

انشالله این بار هم خیلی زود حاجت بگیری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سری اول هم نداشتم

عزیزم خب خدارو شکر که مشکلی نبوده 

به دکترت اعتماد کن ، انقد شک و شبهه به دلت راه نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی معطلی داره؟چندروزقبل وقت میگیرید؟کدوم مطب میرید؟

آره معطلی ۲ تا ۳ ساعت داره من شمشیری میرم روزای فرد اگه اولین بار ویزیتت باشه ۲ ماه بعد از اینکه زنگ بزنی نوبت میده ولی اگه بیمار خودشون و تو سیکل باشی بدون معطلی وقت میده چون فرصت رو نباید از دست بدی من ۳۰ فروردین پریود شدم رفتم گفت نوبت بعدی ۱۲ اردیبهشت بیا اما باید برم بشینم با معطلی زیاد نوبتم بشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن