2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم دکتر سنتی پیش کی رفتین ؟

من سلامتکده طب ایرانی بهشت رفتم . طبقه پایین دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر سودابه بیوس . میشه پارک شهر . نبش خ بهشت . الان ایشون مریض جدید پذیرش نمیکنن ولی اونجا دکترای دیگه هم داره که همه پزشک هستن و متخصص طب ایرانی هم هستن 

دوستان من چندین عدد آنوکساپارین ۴۰۰۰ دارم که دیگه نمیتونم استفاده کنم باید دوز ۶۰۰۰ بگیرم برای سیکلم ...

عزیزم میتونم بپرسم چرا 6000 دکتر گفت بزنید؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سلامتکده طب ایرانی بهشت رفتم . طبقه پایین دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر سودابه ...

ممنونم گلم. 

بهمن پیش دکتر بیوس قم وقت داشتم

اون روز برف شدیدی تهران و قم میومد نشد برم. 

شما مشکلت چی بود ؟

باردار شدین ؟

ممنونم گلم.  بهمن پیش دکتر بیوس قم وقت داشتم اون روز برف شدیدی تهران و قم میومد نشد برم.  ...

چقدر حیف . من تنبلی تخمدان داشتم عزیزم . بعد پانکچر هایپر شدم و شکمم شدیدا اب آورد . چون عمل کردن و آبکشو کشیدم دکتر گفت ۳،۴ ماه باید استراحت کنه بدنت تا بعدش انتقال بدیم . منم توی اون فاصله رفتم دکتر طب سنتی خداروشکر ۳ ماه بعدش باردار شدم وقتی که اصلا منتظر نبودم

چقدر حیف . من تنبلی تخمدان داشتم عزیزم . بعد پانکچر هایپر شدم و شکمم شدیدا اب آورد . چون عمل کردن و ...

چقدر عالی که کارت  به ivf نکشید. 

هر چیزی طبیعیش خوبه. 

خدا نی نیت رو حفظ کنه عزیزم. 

دکتر قبلی من بهم می گفت ivf برات فایده نداره طبیعی اقدام کن 

منم جندماه طبیعی اقدام کردم وقتی نتیجه نگرفتم شیطون گولم زد و رفتم سراغ ivf. کاش این کار رو نکرده بودم. 

اره لبوب و برا همسر منم تجویز کرده بود خوب بود اما گرده نخل اصلشو پیدا نکردم  و اینکه سردی باع ...

همسر شما تسه شدن. میتونم بپرسم چندتا جنین تشکیل شد . و انتقال دادید یا نه 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
چقدر عالی که کارت  به ivf نکشید.  هر چیزی طبیعیش خوبه.  خدا نی نیت رو حفظ کنه عزیزم ...

اره واقعا من که سره همون پانکچر تا پای مرگ رفتم و برگشتم خدا برای هیچ کسی نیاره ایشاله خیلی خیلی اذیت شدم . انشاله همه دوستای عزیزم که منتظرن به زودی طبیعی باردار بشن 

همسر شما تسه شدن. میتونم بپرسم چندتا جنین تشکیل شد . و انتقال دادید یا نه 

نه عزیزم تسه نشدن . ۱۰ تا جنین دارم و بالا گفتم برای بچه ها. فاصله افتاد بین پانکچر و انتقالم . قبل انتقال خداروشکر باردار شدم انتقال ندادم