2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
الهی آمین🤲🤲 ان شاالله بزودی زود به خواسته قلبیت میرسی 🥰 و هم خودت خوشحال میشی و هم ما رو خوشحال م ...

سلام عزیز دلم ممنون جونم دیگه با همه شرایط بد دارم شروع میکنم رفلاکس و هزار جور سردی بدنم چون سنم دیگه بالا میره و میترسم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خانم هاي عزيز احساس  ميكنم الان كه خدا دلمو شاد كرده ديني دارم كه بايد بجا بيارم من دوسال ...

🥺🥺🥺عزیزم شکر خدا منم جنین هام با تسه تشکیل شدن خدا کنه منم اینجوری سوپرایز بشم خدا کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خدا خیرتون بده چقد با حرفاتون دلم آروم شد 😭 نی نی نازتو خدا حفظش کنه الهی تنش از بلا دو ...

ته فدام آمین 

انشاالله نی نی های خوشگلتو بسلامت میاری خونه 🤲

فقط استراحت بعدش تا 3 روز مهمه اونم نسبی یعنی ن اینکه مطلق باشی مطلق اصلن خوب نیست 

استراحتت چه جوریه عزیزم

یکم بیشتر از حالت عادی ولی مطلق استراحت نمی کنم .فقط چون گفتن ۳-۴ روز اول بیشتر رعایت کنیم کار خاصی نمی کنم گاهی بلند میشم تو خونه قدم میزنم. یا وقتی همسرم شیفته پاشم غذا گرم کنم و.. غیر این دراز می کشم. نمازمم نشسته می خونم ک زیاد خم و راست نشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جدا؟ینی نگران نباشم عزیزم واقعا دلم آروم گرفت هر چی از خدا میخوای با مصلحت خودش بهت بده 😘..مامانم ...

خدااروشکر😍

دقیقااااا همین طوره واقعا. ان شاالله نی نیای مام روزی ای ازین دنیا داشته باشن و بیان😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا سلام خوبین من انشاالله ایندفعه که پری بشم میرم برا هیسترو دعا کنین ایندفعه همه چی جور بشه و بت ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله همه چی عااالی پیش بره و مسیرت هموار باشه بدون پستی و بلندی و ان شاالله نتیجه مثبت بگیری😍😍😍

اگه خدا بخواد یکشنبه و سه شنبه منم انتقال دارم🤩

ان شاالله😍 با جواب مثبت😍

اصلا نگران نباش منم سه ساعت  تو راه بودم جنین شناس گفت کلا جنین سه دقیقه داخل رحم میتونه زنده ب ...

چ جااالب

سلام خانم هاي عزيز احساس  ميكنم الان كه خدا دلمو شاد كرده ديني دارم كه بايد بجا بيارم من دوسال ...

ااااای جااااان دلم😍😍😍 خدا حفظ کنه معجزه شو.

برا همه ی مام دعا کن 😘

گلم انشالا لک واسه چسبیدن جنیناس  

قربوونت عزیزم😘 ولی اخه برا جنین ۳ روزه فک کنم زوده لانه گزینی. 

شکر خدا هم فقط همون ی بار بود و ادامه نداشت . اما امروزم از وقتی بیدار شدم دل درد دارم و زیر دلم هی میگیره .

ممنون عزیزم از دعا و حس قشنگی که دادی بهم فکر کنم استرس زیاد دارم این چند ماه هی روزا رو شمردم پریو ...

نگران نباش قربووونت برم. ب این فکر کن ک هیسترو می کنی و مشکلی هم باشه باهاش برطرف میشه😍 و با تردید نمیری انتقال

من این دفعه ک باز ضخامتم بالا نمی رفت خیلی فکرم مشغول بود ک نکنه باز پولیپ دارم و... دلم میخواس دکتر هیسترو می کرد .

سلام عزیز دلم ممنون جونم دیگه با همه شرایط بد دارم شروع میکنم رفلاکس و هزار جور سردی بدنم چون سنم دی ...

نه عزیزم بد به دلت راه نده شرایطتت خوبه استرس نداشته باش ان شاالله که نتیجه زحماتت رو میگیری و طعم خوش مادر شدن رو می چشی 🥰🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربوونت عزیزم😘 ولی اخه برا جنین ۳ روزه فک کنم زوده لانه گزینی.  شکر خدا هم فقط همون ی بار بود ...

ای جانمم ان شاالله که داره لانه گزینی میکنن جوجه ها 🥰😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ای جانمم ان شاالله که داره لانه گزینی میکنن جوجه ها 🥰😍

قربووونت برم عزیزم.😘 ای خداا ینی میشه😍😍🥺 دلم گرمه ب دعاهاتون😘