2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست

من فقط استرس راه رو دارم...۳ ساعت از مرکز تا خونم فاصله هس به شوهرم میگم بمونیم دوشب هتل میگه ن آروم میام چیزی نمیشه 

من ذهنم مشغوله برا این قضیه  میترسم زحمتم هدر بره

ممنوونم عزیزم😘 نه تبریزه. نمیدونم والا مرکز قبلی اخه پول چندانی جدا بابت فریز ندادیم برا همین فک ...

الهی

من یادم نیست براهرنی چقدرگرفتن

امابعدپانکچرمجدد پول گرفتن گفتن قبل عمل ماپول یک نی راگرفتیم حالا نی اضافه شده باید پول فریز مجدد بدین

من میگم خداکه همون تا۹تومن باشه انتقال بیشترنشه داروها هم هست 😥

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امید به خدا هر چی صلاحه همون پیش بیاد عزیزم فیلم طنز ببین آهنگ شاد گوش کن انشاالله که استرس دور میش ...

ممنونم گلم❤️ ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من فقط استرس راه رو دارم...۳ ساعت از مرکز تا خونم فاصله هس به شوهرم میگم بمونیم دوشب هتل میگه ن آروم ...

اگه بمونین ک خیالت راحته ولی نموندینم نگران نباش. خیلی از بچه ها بودن اینجا که مسیرای طولانی تر داشتن و شکر خدا مثبت هم شدن. فقط اگه برگشتین قبلش از دکترت بپرس ک تو مسیر چجوری باشی و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی من یادم نیست براهرنی چقدرگرفتن امابعدپانکچرمجدد پول گرفتن گفتن قبل عمل ماپول یک نی راگرفتیم ح ...

ان شاالله. ان شاالله

سلام عزیزم ان شاء الله ۷۰ حمد میخونم برای سلامتی امام زمان و دعا برای سلامتی نی نی شما ان شاء الل ...

مرسی دوست مهربونم خیلی خیلی لطف میکنی انشاله بهترین ها برات اتفاق بیافته عزیزم   

مرسی عزیزم پس باید با انجا تماس بگیرم حتی برای نشون دادن آزمایش هم انقدر دیر وقت میدن ؟به سلامتی ان ...

نمی دونم شنبه زنگ بزن بپرس شاید چون قبلا پیشش رفتی زودتر بهت وقت  بده 

قربونت برم عزیزم ان شاالله 

من فقط استرس راه رو دارم...۳ ساعت از مرکز تا خونم فاصله هس به شوهرم میگم بمونیم دوشب هتل میگه ن آروم ...

سلام عزیزم به دلت اصلن بد راه نده من خودم مرکز تا خونم نزدیک دوساعت راه بود اروم البته که بعدش راه افتادیم 

الان کوچولوم رو پام خوابه دلتو بسپار به خدا اونه بهترین پناهندست❤️

مرسی عزیز دلم😘😘😘

سلام بهار عزیزم منو یادکن .

من همه روزهای اول بارداری وبی بی چک یادمه  

ان شاءالله به سلامتی زایمان داشته باشی

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم چه کار میکنی تو چه مرحله ای هستی ؟

علیکم السلام عزیزم 

منم پریود شدم  ان شاالله میرم توی سیکل پانکچر 

البته اگر شوهرم گفت کار دارم و نمیتونم ببرمت میفته ماه بعد

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نمی دونم شنبه زنگ بزن بپرس شاید چون قبلا پیشش رفتی زودتر بهت وقت  بده  قربونت برم عزیزم ا ...

مرسی عزیزم اینترنتی وقت گرفتم فعلابرای خرداد ماه شنبه هم زنگ میزنم بهشون .مرکزش تو شهرک غرب هست درسته ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه میترسم.  الانم یکم نگرانم که هفته بعد پنجشنبه قراره آزمایش بدم چی میشه😥

مگه بعد چند روز براتون آزمایش نوشته؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به این چیزا فکر نکن اصلا عزیزم. انشاالله هیچ مشکلی نیست

🥺🤲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️