2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

ببخشید متنی که میزارم یکم طولانیه

رحم من سرده یعنی ؟

اونایی که ❌زدم رو دارم 

عادت ماهانه ام گاهی خیلی پر درد میشه که تحملش برام سخته

علائم سردی رحم چیست؟

درد در قسمت زیر شکم

داشتن حالت تهوع

لکه بینی مکرر

عادت ماهیانه زودهنگام

داشتن ترشح پنیرکی و سفید رنگ در رحم❌(  گاهی مشاهده میشه ولی وقتی خودمو خشک کنم نمی‌بینم)

ادرار به رنگ سفید

احساس درد در زیر شکم بعد از نزدیکی❌( از اول همینطور بودم ولی شدید نیست که گریه کنم)

به وجود آمدن کیست پلی کیستیک خوشه ای در رحم❌( پلی کیست ک هستم ولی عوارض دارو هاس ، دارو هارو نخورم بعد ۲ پریودی تنبلی تخمدانم رفع میشه)

بوی بد رحم

احساس درد در قسمت پشت سر

نداشن تمایل به برقراری رابطه جنسی❌

درد در قسمت پهلو

ورم تخمدان

خروج باد از قسمت جلو رحم

احساس تیر کشیدن در کشاله ران

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها کسی بوده تو هفته 12ان تی براش بزنه جفت قدامی سر راهی؟؟ بعدش رفته بالا؟؟ من دیشب دکتر بودم ...

عزیزم اصلاااا نگران نباش بله خیلی از خامم های اطارفم شرایطشون مثله شماست فقط استراحت کنو نزدیکی نداشته باشه بالا میره خیالت راحت

عزیزم اصلاااا نگران نباش بله خیلی از خامم های اطارفم شرایطشون مثله شماست فقط استراحت کنو نزدیکی نداش ...

ممنونم گلم 🌹🌹🌹هر بار ک میرم پیش دکترم یه چی میگه میترسونتم انقد دیشب تاحالا حالمو بد کرده بود باحرفش کلی نگرانم کرد 😔

سلااااام خانوم گلها .من دارم میرم مرکز فاطمیه همدان .همه ی آزمایش ها و کارها رو انجام دادم رسیدم به داروهای پانکچر .دکتر گفت شروع سیکل با دو هفته قرص ال ای هست بعد داروهای پانکچر رو میدم.چرااااااااا؟؟؟؟؟؟خودم فکر میکنم دیواره رحم نازکه چون روز ۲پریودی دیواره رحم ضخامتش۵بود.

سلااااام خانوم گلها .من دارم میرم مرکز فاطمیه همدان .همه ی آزمایش ها و کارها رو انجام دادم رسیدم به ...

سلام عزیزم منم واسه انتقال اولم رفتم فاطمیه 

نگران نباش ب منم ال دی دادن قبل پانچر

سلام دوستان ، به دعاهاتون احتیاج دارم   

دیروز جواب غربالگریمو به دکترم نشون دادم ریسک سندروم داونش بالا بود . گفت آمنیوسنتز باید بکنی ما قبول نکردیم  تست سل فری دادیم . جوابش ۲ هفته دیگه میاد

خواهش میکنم با دلای پاکتون دعا کنید هدیه ای که خدای مهربون به ما داده انشااله سالم باشه ممنون 

سلام عزیزدل، خوبی؟  اون بار که صحبت کردیم تو سیکل انتقال بودین، چکار کردین؟

سلام عزیز دلم همچنان تو سیکل انتقالم 

دو سری دیگه اومدم بهم ال دی و این سری هم سینافکت داد 

فعلا دارم مصرف میکنم ی هفته دیگه پریود میشم دوباره باید بیام 

سلام دوستان ، به دعاهاتون احتیاج دارم     دیروز جواب غربالگریمو به دکترم نشون دادم ریسک ...

عزیزم توکل کن به خدا انشاالله به حق امام حسین هیچ مشکلی نیست سالم و سلامت بغلش میکنی منم دعا میکنم برات اگه قابل باشم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزمم تسلیت میگم ان شاالله غم آخرتون باشه چه سخت.منم چون کار خاصی انجام نمیدادم گفتم کمی ذهنم رو از ...

سلامت باشی جونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه آره خیلی سخت بود بیشتر دختر عموم این چند هفته اینقد غصه خوردیم یکیمون قندش بالا رفته پایین نمیاد من تیروییدم بهم خورد و اینجوری شدم ایشالا خدا به همه سلامتی بده دارم رعایت میکنم ببینم خوب میشم هیسترو رو میرم انشاالله تا انتقال خوب میشم خدا بزرگه 

انشاالله تو هم تو این راه موفق بشی دختر مصممی هستی مثل همه مون انشاالله که موفق میشی و نی نی هات هم مثل خودت مصمم میشن و مامانشون و خوشحال میکنن ممنون از دعای قشنگت قشنگم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی انتقالت کیه به سلامتی 

سلام پروانه خوبی؟؟ممنون

اگر خدابخواد ماه آینده میشه البته باید سرم ای وای جی رو پیدا کنم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️😘 منکه دکترم هیچ اقدامی نمیکنه ، حالا یا چون سنم کمه ، ...

زمان پریودی نباید روغن بزنی به شکم ورحم

ونباید گرمی بخوری

بعدازتموم شدن پریودی باید انجام بدی

پسته هم نباید دوران پریودی خورد همچنین دم نوش های گرم

خدایابه امیدخودت🌺