2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
بسم الله الرحمن الرحیم اَللّهُمَ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آل مَُحَمّد یا سَیِّدُ یا سَنَدُ یا صَ ...

تا الان 31 مرتبه خونده شده 9 مرتبه مونده تا ختم 40 دعای معراج کامل بشه

به حق حضرت رسول اکرم که رحمت للعالمینه و این دعای با عظمت همگی حاجت روا بشیم و به سلامتی بچه هامونو بغل بگیریم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
نه عزیزم دکترم بعداز ظهره. ساعت ۲ باید برم آزمایش بدم ک گفتن ۴ آماده میشه جوابش بعدم ببرم دکتر ببینی ...

عزیزم امروز خیلی به یادت بودم برات دعا میکنم استرس نداشته باش همه چی خوب پیش میره

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. دوستان بعد سرکلاژ بستری میکنند؟ کسایی که سرکلاژ میکنند ماه های بعدش کلا استراحت مطلق میشن؟

شما قراره سرکلاژ کنی؟ طول سرویکس چند بود؟ من خیلی نگرانم که اگه سرکلاز بخوام با این لکه بینی میشه انجام داد؟

شما قراره سرکلاژ کنی؟ طول سرویکس چند بود؟ من خیلی نگرانم که اگه سرکلاز بخوام با این لکه بینی میشه ان ...

سلام سحرجان

من تا ۲هفته پیش سرویکسم ۳۲ بود. چون ۲قلو دارم دکتر گفته بود هر ۲هفته چک کنم. امروز رفتم آنومالی شده بود ۲۸-۲۹. گفت الان این نرماله ولی برای ادامه بارداری احتمالا دوار مشکل میشی. گفت ببر پیش دکترت هر چی اون گفت و احتمالا یکشنبه که برم دکتر بهم بگه سرکلاژ کن، البته احتمالا خودمم بخوام ازش فقط میترسم استراحت مطلق بشم. من همین طوریشم که هر ۱۰ روز یه بار میرم بیرون و کارای خونه نمیکنم از لحاظ روحی تحت فشارم چه برسه بهم بگم مطلق باید یه جا بخوابی🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم ممنونم که به یاد هممون هستی کم پیدایی نمیایی پیشمون  چکار کردی قرار بود انتقال بدی؟ ...

قربونت برم عزیزم، این مدت خیلی درگیر بودم از سرکار گرفته تا دندونپزشکی و فیزیوتراپی رحم و رفت و آمد برای انتقال

خدا میدونه یاد تک تک تون بودم و منتظر ی فرصت بودم که بیام پیشتون

به لطف خدا یکشنبه و سه شنبه قراره برام انتقال دو مرحله ای انجام بدن

امیدوارم با دعای شما همه چی برای اول دوستام و بعد من حقیر خوب پیش بره

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنوووونم قربوووونت برم😘😘😘❤️❤️❤️ ان شاالله همچنین برای شما. واقعیتش با وضعیتی ک دارم خیلی امیدی ...

طبیعیه

منم که فقط شنونده ام خوابم نبرد ، چه برسه شما که تو انجامشی..

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانما کسی می دونه هزینه سونو انومالی دوقلو چقدر میشه ؟؟👀

سلام. فیروزه جان من آنومالی و داپلر و سرویکس و یه چی دیگه انجام دادم شد ۱میلیون و ۳۰۰

فکر کن nt رو دادم ۲میلیون و ۱۰۰😐😐😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربونت برم عزیزم، این مدت خیلی درگیر بودم از سرکار گرفته تا دندونپزشکی و فیزیوتراپی رحم و رفت و آمد ...

ان شالله اینبار با خبر خوب میای پیشمون و فسقلی هات به دل مامانشونتا نه ماه میچسبن

سلام عزیزم. خیییییییلی از انرژی مثبتت از دعاهای نابت ممنونم گلم❤️❤️😘😘😘😍 ان شاالله خییییلی زود ب ...

ای جاااااانم  

ان شاءالله لطف خدا بدرقه راه اول تو نازنین و در ادامه راهت دوستامون و بعد من باشه. آمین

@طوطططیا ‍  و @فطررس ‍  عزیزم قلبم از اتفاقایی که براتون افتاد، درد گرفت الهی به حق اهل ب ...

مرسی عزیز دلم 🥹🫂🌈

انشالله امسال برای هممون سال خوبی باشه از همه لحاظ ها

🐼🍓🌻

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تا الان 31 مرتبه خونده شده 9 مرتبه مونده تا ختم 40 دعای معراج کامل بشه به حق حضرت رسول اکرم که رحمت ...

دو تا من عزیزم

ان شالله اینبار با خبر خوب میای پیشمون و فسقلی هات به دل مامانشونتا نه ماه میچسبن

الهی آآآآآمین، ممنون از دعای قشنگت  

بهارک جون خیلی برامون دعا کن، مخصوصا موقع زایمانت اون وقتیکه که نی نی مونو بغل میگیری  

سلام سحرجان من تا ۲هفته پیش سرویکسم ۳۲ بود. چون ۲قلو دارم دکتر گفته بود هر ۲هفته چک کنم. امروز رفتم ...

والا منم بخاطر این لکه بینی که هنوز دارم یکسره خوابیدم ولی دوقلویی حتما باید سرکلاژ کنی خیالت راحتتره جنسیت کوچولوهات چیه ،❤️❤️❤️😍