2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشی ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ان شاالله این دفعه همه رویاهات به واقعیتی شیرین تبدیل میشن ب حق حضرت زینب س 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز از مرکز باهام تماس گرفتن

گفت خانم .‌‌.... شما آزمایشتون مثبت شد ولی عددشو بهمون اطلاع ندادین

منم گفتم آخرین انتقالم دی بود ک منفی شد

گفت باشه و قطع کرد :/

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها، انتقالم بمونه ماه بعد این prp ینی هدر رفت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها، انتقالم بمونه ماه بعد این prp ینی هدر رفت؟

انقد فکرو خیال نکن دختر 

چرا نمی‌خوابی ؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم نمیدونی چه لطف بزرگی در حق همدرد من میکنی خدا راشکر که درد ناباروری نکشیدی.اگه بگم چیا ت ...

قزبونت برم عزیزم؛فدات بشم آن شاالله خدا به شما هم فرزند صحیح و سالم بده؛اگر هم دارید خدا حفظش کنه براتون

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشی ...

عزیزم فقط خودمون میدونیم تو دلامون چی میگذره ماها که سالهاست منتظریم و امیدوار 

از خدا میخوام هر چی زودتر طعم شیرین مادر شدن رو بچشی و لذتشو ببری خدای ما بزرگه و حواسش به آرزوهامون هست مطمئن باش

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
امروز از مرکز باهام تماس گرفتن گفت خانم .‌‌.... شما آزمایشتون مثبت شد ولی عددشو بهمون اطلاع ندادین ...

عزیزم 

حالا این بار زنگ میزنه یه عدد بتای تپل مپل بهش میگی و لبخند از گوشه لبت پاک نمیشه مطمئن باش

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بسم الله الرحمن الرحیم اَللّهُمَ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آل مَُحَمّد یا سَیِّدُ یا سَنَدُ یا صَ ...

سلام عزیزم

منم یکبار خوندم

الهی شما و همه دوستان حاجت روا بشن💞

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان امروز رفتم دکتر ۸ هفته و ۴ روز بودم سونو کرد  گفت متاسفانه رشدی نکرده و صدای قل ...

که ای بلندنظر شاهبازِ سِدره نشین

نشیمن تو نه این کُنجِ محنت آبادست

تو را ز کنگرهٔ عرش می‌زنند صفیر

ندانمت که در این دامگه چه افتادست

عزیزم خیلی متاسفم

واقعا نمیدونم چی بگم

خدا برات جبران کنه😔🥺

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست