2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
امپول پروژسترون هم باید همیشه سر ی ساعت خاصی زده بشه؟ آخه امپولمو شبا میزدم 

آره سعی کن سرساعت مشخص بزنی حالا ی ساعت اینور اونورتر اشکال نداره ولی بهتره سروقت باشه

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
منکه سه بار پی ار پی کردم هر سه تا دکترم گفتن فرداش میتونی حمام بری فقط دوش واژینال نگیر الاجان کاشک ...

عزیزم آمپول چسب جنین رو به واژن تزریق میکنند؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من روز نهم انتقال هستم دوتا جنین.امروز بی بی چک گذاشتم فوری یه خط کمرنگ ولی واضح هم ظاهر ...

ان شالله ک مثبته😍😍جنین تازه انتقال دادی یافریز عزیزم؟ 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

بچه ها ببخشییییید الان دستشویی بودم خون خورد رو دستمال کاغذی. چیکار کنم🥺 ماه قبلم همین ۵ ام لک بینیم شروع شد. دیگه کنسل میشه قطعا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها خییلی دل درد پریودی دارم🥺😭 دعا کنین ب خیر بگذره. دیروز بعد prpک از دکتر  پرسیدم اگه ل ...

اتفاقا من خیلی دلم برات روشنه😍 عزیزم ان شاالله همه چی به خوبی پیش میره و مامان میشی عزیزم نگران نباش دکترا حواسشون هست 

اتفاقا من خیلی دلم برات روشنه😍 عزیزم ان شاالله همه چی به خوبی پیش میره و مامان میشی عزیزم نگران نبا ...

ممنونم عزیزم قربونت برم❤️❤️ الان خون دیدم دیگه خون آبه هم نیس. ب ماما پیام دادم ولی هنوز جواب نداده. احتمال زیاد فک کنم کنسل کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره نهال جون. ان شاالله البته باز بررسی می کنه دکتر ضخامتم رو و قبلشم آز پروژسترون دارم. ان شالله اگ ...

ای جونم ان شاء الله بهترین انتقالو داشته باشی واین 14 روز ب سرعت و سلامتی برات بگذره باخبر خوشت خوشحالمون کنی 😍😍ای ننه نینی های زمستونی توراهن

سلام دوستان امروز رفتم دکتر ۸ هفته و ۴ روز بودم سونو کرد  گفت متاسفانه رشدی نکرده و صدای قل ...

بمیرم برای دلت عزیزم میدونم هیچی ارومت نمیکنه بشین اینقدر گریه کن تا خالی بشی 

ولی اینو بدون بلاخره روزای خوب میان بلاخره نوبت ما هم میرسه که مامان بشیم مطمئن باش خدا حواسش هست 

ای جونم ان شاء الله بهترین انتقالو داشته باشی واین 14 روز ب سرعت و سلامتی برات بگذره باخبر خوشت خوشح ...

ممنووونم نگار جون دعا کن برام😘😘 دلمو غم گرفت ی لحظه،  ولی بازم توکل ب خدا اگه کنسل هم بشه مطمئنم خیری درش هس❤️

ممنونم عزیزم قربونت برم❤️❤️ الان خون دیدم دیگه خون آبه هم نیس. ب ماما پیام دادم ولی هنوز جواب نداده. ...

یعنی پریود شدی ؟

ان شاالله فردا. ممنون میشم دعا کنین دل درد پریودی دارم یکم نگرانم

عزیزدلم تو فک نباش فدات امکان نداره پریود بشی چون سیکلت طبیعی نیس عزیزم!انشالا فردا جوجه ها میان تو دلت😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
یعنی پریود شدی ؟

نمیدونم. دلدرداشو دارم. از دیروزم ک prp کردم خون ابه داشتم. الان ولی خون دیدم دیگه رو دستمال توالت. ولی دکتر گفته بود سیکلت معمولی نیس نگران پریود نباش

بچه ها ببخشییییید الان دستشویی بودم خون خورد رو دستمال کاغذی. چیکار کنم🥺 ماه قبلم همین ۵ ام لک بینی ...

انشاالله هر چی خیره واست پیش بیاد ولی اگه خدای نکرده کنسل شد مطمئن باش حتما خواست خدا بوده و چه خوب که امشب خون دیدی یهو فردا شب این اتفاق نیفتاد 

بزارش پای اینکه چقدر خدا دوست داشته

نمیدونم. دلدرداشو دارم. از دیروزم ک prp کردم خون ابه داشتم. الان ولی خون دیدم دیگه رو دستمال توالت

خب فک کنم ماله پی از پی هست خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزدلم تو فک نباش فدات امکان نداره پریود بشی چون سیکلت طبیعی نیس عزیزم!انشالا فردا جوجه ها میان تو ...

توکل ب خدا😭❤️