2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
بله عزیزم طبیعیه من  بعدش از درد تخمدان دولا دولا راه میرفتم طبیعیه  خون ابه هم طبیعیه فق ...

ممنونم سحر جان خدا نی نیای گلتو حفظ کنه. استراحت مطلق باید بکنم ینی؟

این خون ابه نگرانم کرد یکم. دستت درد نکنه آروم شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداشم نیومده دیگه ؟

سلام زینب جون. چرا هر از گاهی میاد 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله این دفعه خدا واست خوش بخواد عزیزم انشاالله به زودی نتیجه بگیری

ممنونم عزیزم 🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
زخامت رحمو بالا میبره عزیزم

آها . ممنونم . آخه دفعه قبل نداده بود کنجکاو بودم بدونم اصلا واسه چی اینو داده . هر هشت ساعت باید بخورم . 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
من شنیدم دستتو بزاری زیر ناف اگه سرد باشه سرده رحمت من که همیشه یخه و خودمم میدون رحمم سرده 

رحم سرد به طبع سرد بستگی داره ؟

الان دستمو زدم زیر نافم و بالای زیر دلم سرد بود🥲

ولی زیر شکمم گرم تره

بالای نافمم سرده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دقیقا همینطوره من بار اول و دوم خیلی با ذوق و خوشحالی میرفتم حس خوب میگرفتم  ولی الان دیگه خست ...

انشالله به زودی قبل از اینکه از همه کس و همه چیز خسته بشی معجزه شو ببینی

درد هممون مشترکه فقط ظاهرش فرق داره :)

همه خسته ایم انگار...

من قبل از اینکه وارد سیکل بشم خیلی ناامید بودم 

الان ذوق دارم 🥹 منتظرم پریود بشم سر موعد بچه هامو بزارن تو شکمم😍😞

دلم به همون ۱۵ روز بلاتکلیفی که حس میکنم مادر هستم خوشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم من درک میکنم حرفاتو تو روز تولدم رفتم بیمارستان برای کورتاژ ساک بارداری پوچ . خیلی دل شکسته بو ...

مرسی قشنگم ♥️🐼🍓

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 🌾♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم دقیقا همینه  من بار دوم ک مثبت شد  کلی ذوق کردم ب مادرم گفتم اما گفتم نگه ب کس ...

🥺

من اگه مثبت بشم مطمئنم خود شوهرم از ذوق همه جارو پر می‌کنه...

حاضرم تا آخر عمرم انتقال هام منفی بشه ، ولی سقط نکنم

انگار باهر سقط یه تیکه قلبتم همراهش دفع میشه ...

چه دل و چه صبری خدا بهتون داده

انشالله به زودی نتیجه ی این صبر و تلاش رو ببینید🧿🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بهترین دکتر ابن سینا ست حتما برو انشالله چیزی نیست نگران نباش

نمیاد بریم اونجا😒

تو محلمون یه اورولوژ داره می‌ره اونجا...

چیزی که از گوگل متوجه شدم ، اسم بیماریش سوزاک هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه خدابخواداردیبهشت شروع سیکلم هست خردادانتقالم فقط انتقال قبل عید ۱۲تومن بودکه الان گرون شده حال ...

۱۲تمن چه خبره!!!!خودم بهمن ماه انتقال دادم ۴تمن بود تو بیمارستان بهمن، مطمعنی؟