2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
عزیزم من درک میکنم حرفاتو تو روز تولدم رفتم بیمارستان برای کورتاژ ساک بارداری پوچ . خیلی دل شکسته بو ...

یاد خودم افتادم که بعد پنج سال ای یو ای مثبت شد و فکر کردم همه سختی ها و غصه ها تموم شد ولی چند روز بعد همه چیز از نو شروع شد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دفعه اول که منفی بشی واقعا از درون تیکه تیکه میشی 💔 منکه خیلی سختم بود  الان ولی نه ..‌ اما ...

اره عزیزم دقیقا همینه 

من بار دوم ک مثبت شد 

کلی ذوق کردم ب مادرم گفتم اما گفتم نگه ب کسی خواهش تمنا ک ب خواهرم بگه گفتم نه بعد شوهرم دلش سوخت گفت بگن وقتی بنام افت کرررد خیلی از مادرم دلخور شدم گفتم حالا ک اینجوری شد از دفعه بعد هیچی ب هیچکس نمیگم ک بیشتر از این نشکنم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام.

دوستان کسی فرم پر نشده تاییدیه دارو بیمه (برای ivig) رو داره برام عکسش رو بفرسته؟

هفته بعد زمان تزریقمه ولی با شرایطم نمیتونم برم بیمه بگیرم. همسرمم این هفته نیست

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام دوردانه ام سلام عزیزم من یک مادرم بالاتر از هر مادر دیگری اری ان مادران که بدونه زحمت باردار میشوندزایمان میکنم من والاتر وبالاتر از انم من مادریم که بوی تنت را از لباس هایی که برایت گرفتم و نپوشیدمت مادرم مادری که شبها خواب بوی تنت رامیبینم و تمام ریه هایم راپر میکنم از بویت ان بوی بهشت صبح وقتی چشمانم راباز میکنم دوست دارم اصلا نفس نکشم نکند بوی خوش تنت از ریه هایم پاک شود من این چنین مادریم مادری که از کبودی امپول ها لباس های باز نمیپوشم تورم باسنم نشستنم را ویران کرده اره عزیزکم من این چنین مادرم مادری که دردش را کسی جز همسرش نمیداند مادری که گریه هایش را فقط دیوار های اتاق خواب میشنون و اورا دلداری میدهن مادری که بارها با دیدن لبخند کودکانه در قلبم اههههه بلندی کشیدم اما لبخند شیرینی اتش سوزان در ونم را حتی از مادرم پنهان کرد مادری سخت کوش رنج دیده بارها شکسته و افتاده از نو بلند شده مادری خسته از لحاظ جسمی از لحاظ روحی اخر به کدامین تاوان 

😘😘 ممنون عزیز دلم ابن سینا هستن؟

اره بهترین دکتر ابن سینا ست حتما برو انشالله چیزی نیست نگران نباش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم اتتقالتون کیه اینا واسه قبل انتقالم خوبه

پری خردادواردسیکل میشه اگه خدابخوادخردادانتقال دارم

خاکشیروگل محمدی ضرری نداره

من خیلی وقته میخورم نزدیک انتقال وبعدش قطع میکنم

خدایابه امیدخودت🌺
مرسی گلم، شما بسلامتی انتقالتون کی هست؟نمیدونی هزینه انتقال سال جدید چقد شده؟پارسال که ۴و۳۰۰بود

اگه خدابخواداردیبهشت شروع سیکلم هست خردادانتقالم

فقط انتقال قبل عید ۱۲تومن بودکه الان گرون شده

حالا پانکچروبقیه چیزاهاوداروهاو...۵۰تومن میشه

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوردانه ام سلام عزیزم من یک مادرم بالاتر از هر مادر دیگری اری ان مادران که بدونه زحمت باردار می ...

چقدر حرفای دل منه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها ببخشید بعد پی آر پی درد تخمدان داشتین؟ من تخمدان سمت راستم درد می کنه هی. یکی دو بارم ببخشییید خون آبه رو لباس زیرم بوده. نگرانم نکنه دارم پریود میشم یا طبیعیه اینجوری؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ببخشید بعد پی آر پی درد تخمدان داشتین؟ من تخمدان سمت راستم درد می کنه هی. یکی دو بارم ببخشییی ...

بله عزیزم طبیعیه من  بعدش از درد تخمدان دولا دولا راه میرفتم طبیعیه 

خون ابه هم طبیعیه فقط استراحت کن تا انتقال

سلام دخترا مهربونا

من میام یه سر همه پیاما میخونم 

همش براتون دعامیکنم که خواسته شما وصلاح خدا یکی باشه

ان شاءالله انتقالتون راحت ومثبت باشه

دخترا کاربر نگار۱۲۳ انتقالش چی شد بی بی هاش بازنشد ببینم

ان شاالله مثبت شد؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد