2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
دوستان میشه در مورد مشکل من یه نظر بدین من سر دو راهی موندم نمیدونم چیکار کنم  اول یه خلاصه ...

واقعا تصمیم گرفتن سخته.

ولی من بودم چون اکثرا مثبت شدم احتمال زیاد اون یه دونه رو هم انتقال می دادم. ان شاالله هر تصمیم که گرفتی پر از خیر و برکت باشه ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام پری خوشگلم خوبی ؟چخبر عزیزم چکار کردی ؟رفتی تخمک کشی.. انشاالله گلم محتاجم به دعاهاتون 

سلام عزیزم بله یه دونه گل پسمل دارم توسیکل انتقالم بلنده البته اخرای اردیبهشت یا اوایل خرداد انتقالمه خدا دستامونو این بار خالی نزاره🤲🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله با دعاهای شما😘😘 ان شاالله مامان شدن هممون❤️ امروز خیلی دل درد پریو ...

اانشالا گلم نتیجه میگیریم عزیزم دکتر حتما ی چیزی میدونه دیگه عجله نکن بزار همه چیز به موقع میشع منم دیروز رفتم سونو دارو انتقال میخواست شروع کنه گفتم میخوام یکم لاغر کنم دکترم نگه داشت ماه بعد 

عزیزم میشه در مورد مرکز مام سوالامو جواب بدی ممنونم  من دارم به مام فکر میکنم فقط چیزی که هست ...

عزیزدلم من هم ۵ ساعت راه تا تهران داشتم ولی خداروشکر ارزششو داشت، انشااله به زودی دلت شاد بشه ❤❤

طوطیا جان بار اول که میری فقط ویزیت میشی و آزمایش هارو مینویسن، ازمایشگاه های مورد تاییدشون هم معرفی میکنن، به نظرم ازمایشگاه خیلی مهم هست، 

من بار دوم فقط برای ازمایش ها رفتم، بار سوم دوباره رفتم و ازمایش هارو نشون دادم، 

ولی امکان ویزیت آنلاین هم گذاشتن، البته من بار اول که ویزیت شدم سونو هم شدم، 

من هیچ روزی تهران نموندم، میرفتمو برمی گشتم،

بعد از انتقال هم برگشتم ❤ بین راه هر دو ساعت پیاده شدم حدودا یک ربع راه رفتم 

عزیزم میشه در مورد مرکز مام سوالامو جواب بدی ممنونم  من دارم به مام فکر میکنم فقط چیزی که هست ...

واقعیتش ازمایش های خودم خیلی تخصصی بود و حتی نشون ماما هم میدادم، البته نه مامای مام، مامای یه پزشک دیگه، گفت ما سردرنمیاریم، خیلی تخصصیه، 

طوطیا جان برو حتما تهران انجام بده، انشااله بار اول نتیجه میگیری❤ آمار مثبت ها خداروشکر بالاست 

۳ بار برای اول کار، ۴ بار تا پانکچر، 

بعد سیکل انتقال که اونو داروهارو میدن و استفاده میکنی بعد یه دفعه روز ۸ یا ۹ ام میری و دوباره یه بار هم روز ۱۷ و ۱۸ انتقال ، 

دوستان میشه در مورد مشکل من یه نظر بدین من سر دو راهی موندم نمیدونم چیکار کنم  اول یه خلاصه ...

الهی عزیزم، ان شاالله تمام این سختی‌ها که کشیدی در آینده برات بشن قند و عسل و به بهترین نحو برات جبران بشن.

به نظر من این یدونه جنین رو انتقال بده ان شاالله که میشه چشم و چراغ خونتون. واسه بعدش هم همون بعد تصمیم بگیر، بهرحال نقد بهتر از نسیه ست 😉

از کجا معلوم که دردونه ت همین فینگیل خان که تک مونده نباشه ؟ 😍😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم بله یه دونه گل پسمل دارم توسیکل انتقالم بلنده البته اخرای اردیبهشت یا اوایل خرداد انتقالم ...

پروانه جون یه لحظه فکر کردم بارداری و گل پسرت رو آوردی خونه ، ان شاالله که به دلم افتاده برات و خیره 😍❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بنظرم اگه خواستی هم اون جنین انتقال بدی قبلش یه سر پیش دکتر زرنانی برو فوق تخصص ایمونولوژی هست توی ا ...

این آزمایش قبل پانکچر میدن یا قبل انتقال؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم کاربر @pariiiii73   رو صدا کن ازش بپرس یادمه اونم راهش دور بود و قبل از رفتن کلی تحقیق ...

سلام ببخشید در جواب شمامینویسم🌹من عکس رنگی داشتم البته دوبار انجام داده بودم و دیگه ابهام لوله هیدرو باشه اینا نبود و قبولش کردن مال شهر خودم بود. پس هیدرو نبودن لوله ها براشون مهمه

دوم اینکه من عمل لاپاراسکوپی قبلا انجام داده بودم و تو شرح عمل زده بود که آندومتریوز نداره اینم براش مهم بود که دید واسه شهر خودم بود

سوم اینکه دوبار عمل هیسترو شده بودم اونا رو بررسی کرد و فهمید موقع انتقال باید حواسش به پولیپ باشه چون سابقه ش رو دارم اینم واسه شهر خودم بود قبول کرد

و خودمو و شوهرم آزمایش ژنتیک داده بودیم نگاه کرد کاریوتایپ رو که مال شهر دیگه بود

آزمایش اسپرم شوهرم قدیمی بود گفت باید نهایت مال سه ماه اخیر و بهتره تو مرکز خودمون باشه که دی اف آی اسپرمم بدونیم که این جوابش سه تا هفت روز طول میکشه بیاد

باز خودمو شوهرم آزمایش ایدز و هپاتیت و تیرویید و پرولاکتین و اینا داده بودیم و چون مال چندماه اخیر بود گفت تکرار نمیخواد و اینکه خودم شهرم آزمایش ایمنی انعقادی داده بودم اونا هم قبول کرد و گفت بههه دست پر اومدی دارو ها رو برام شروع کرد منظور م همسرم فقط یه اسپرم آزمایش داد و خودمم سونو سینه و قلب دوتاش تو یک روز انجام دادم تهران و میتونی تو کانال جوابش برای ماما بفرستی یا تو مراجعات بهتر نشون بدی کلا آزمایشات جای دیگه رو قبول دارن و رو چیزایی که زوم دارن رو تک به تک نوشتم براتون  و اینکه چندم سیکل مراجعات بعدی بچه ها نوشتن دیگه اضافه نمیکنم 

اانشالا گلم نتیجه میگیریم عزیزم دکتر حتما ی چیزی میدونه دیگه عجله نکن بزار همه چیز به موقع میشع منم ...

ان شاالله عزیزم خیره 😍

ممنونم. چشم😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله عزیزم خیره 😍  ممنونم. چشم😘

سلام الا جون دیدم آماده انتقالی خداروشکر عزیزم

راستی یه‌تجربه در مورد ضخامت بهت بگم تو مام میگن خیلی ها به استرادیول مقاومت نشون میدن و بدن شون بدون استرادیول ضخامت رو بالاتر میبره و بعضیا که کنسل شدن سیکل بعد طبیعی رفتن و اوکی تر بودن گفتم اینم گوشه ذهنت داشته باشی که شاید بدن شما هم اونجوره 👍🏻حالا خداروشکر که اوکی هست و تموم شد😍انشالله نتیجه شیرین

عزیزم همین یکی رو انتقال بده ان شاالله مثبت میشی جنین انتقالی من هم یک دونه بلاست بود و گرفت