2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
الا جان نمیدونی چقد دوست دارم مثبت بشی همش برات دعا میکنم  انشالله قسمت همه دوستان بشه این گرو ...

عزیزم شما هم سقط داشتین یا فقط انتقال منفی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الا جان نمیدونی چقد دوست دارم مثبت بشی همش برات دعا میکنم  انشالله قسمت همه دوستان بشه این گرو ...

قربوووونت برم عزیزم😭😭😭😍😍😍😍❤️❤️. شرمنده محبتتونم😘😘❤️❤️❤️

الهی آمین. ان شاالله همه دوستای گلم، منم بین شون،سال دیگه  از این مرحله هم عبور کرده باشیم و بیایم اینجا فقط از شلوغ کاریای نی نیا بگیم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی  فقط اینکه از قبل باید تلفنی نوبت بگیرم یا همون روز همونجا باید ...

نه گلم قبلش حتما باید نوبت بگیری، هم تلفنی میشه هم اینترنتی از طریق سایتش

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربوووونت برم عزیزم😭😭😭😍😍😍😍❤️❤️. شرمنده محبتتونم😘😘❤️❤️❤️ الهی آمین. ان شاالله همه دوستای گل ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالا حتما نتیجه انتقالت هم مثبت میشه مطمئن باش 

نه من سقط نداشتم من ای وی اف مکرر بودم

عزیزم شماره ای داری ازشون 

یه شماره داخل اینترنت پیدا کردم زنگ زدم جواب ندادن

دوستان میشه در مورد مشکل من یه نظر بدین من سر دو راهی موندم نمیدونم چیکار کنم 

اول یه خلاصه بگم از خودم 

انتقال اول منفی 

انتقال دوم با هیسترو و سرم ای وی ای جی و قرص پردنیزلون مثبت ولی متاسفانه جنین داخل سونو آنومالی مشکل سلامتی داشت و بیست هفته خودم سقط کردم 

انتقال سوم مثبت جنین داخل نه هفته ایست قلبی کرد و سقط کردم 

و اما مشکل الانم من یه دونه جنین با کیفیت و بلاست دارم نمیدونم همینو انتقال بدم یا از اول برم تهران مرکز مام یا دکتر فروتن دوباره تخمک کشی کنم و بعد انتقال بدم بین این دو موندم 

دوستان میشه در مورد مشکل من یه نظر بدین من سر دو راهی موندم نمیدونم چیکار کنم  اول یه خلاصه ...

بنظرم اگه خواستی هم اون جنین انتقال بدی قبلش یه سر پیش دکتر زرنانی برو فوق تخصص ایمونولوژی هست توی اینترنت سرچ کنی میبینی خیلیا ازش نتیجه گرفتن

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالا حتما نتیجه انتقالت هم مثبت میشه مطمئن باش 

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله با دعاهای شما😘😘

ان شاالله مامان شدن هممون❤️

امروز خیلی دل درد پریودی دارم نگرانم😟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱